BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 626 sur 2361
Précédent | Suivant
20/3/2017 - Accu HITACHI EB 1222HL

De MCP79-chipset, die vaak als Nvidia 9400M-chipset wordt aangeduid, wordt door Apple onder meer in de Macbook Pro gebruikt. De chipset werd in de zomer van 2008 als concurrent van Intels Centrino 2-platform geïntroduceerd. Nu de Macworld Expo 2009 die op 5 januari van start gaat steeds dichterbij kruipt, draait de geruchtenmolen rondom Apple op volle toeren. De belangrijkste vraag daarbij is welke nieuwe producten Apple zal introduceren. Een van de mogelijkheden is de oorspronkelijk voor dit najaar geplande vernieuwing van de iMac en de Mac Mini.De vernieuwing die Apple voor de nieuwe iMac en Mac Mini in petto zou hebben, zou de chipset zijn: die zou niet langer door Intel geleverd worden, maar door Nvidia. Een Macbook Pro-eigenaar vond in de kernel extension-bestanden van zijn laptop verwijzingen naar de nieuwe modelnummers van zowel de iMac als de Mac Mini. Die verwijzingen gingen gepaard met de uiting 'CFG_MCP79', wat erop zou wijzen dat Apple zijn kernel alvast voorbereidt op de nieuwe iMacs en Mac Mini's met Nvidia's chipset aan boord.Dat zou van betekenis zijn, aangezien Apple voorheen een sterke relatie met Intel had: de chipfabrikant leverde speciaal voor Apple verpakte processors en bijbehorende chipset voor de Macbook Air. Apple zou echter voor Nvidia als chipset-leverancier kiezen, mogelijk omdat de chipset krachtiger is dan Intels Montevina, of Centrino 2-platform. Zo beschikt de chipset over een directx 10-gpu die hdcp over hdmi ondersteunt. Mogelijk zal Apple in de iMac naast de gpu een aparte videokaart plaatsen, die dan in hybrid sli-modus met de ingebouwde videochip zou kunnen werken.

Sony heeft laten weten dat het 'rootkitgedrag' van de drivers voor de biometrische Micro Vault USM-F-drive onbedoeld was. De productie van de usb-drive is inmiddels stopgezet, maar de driver is nog immer te downloaden via de Sony-site.Sony-logoDe Micro Vault USM-F-drive is een usb-stick die is uitgerust met technologie voor vingerafdrukherkenning. De software om deze veiligheidslaag in werking te stellen bestaat uit een driver die op de pc geïnstalleerd moet worden. Deze driver wordt echter in een verstopte map geplaatst, die ook door malware gebruikt kan worden om volledig ongemerkt te blijven.Volgens McAfee is de usb-driver en de bijbehorende programmatuur ontwikkeld door het Taiwanese FineArt Technology, dat encryptiesoftware bouwt voor pc's en laptops. Twee onderzoekers van het antivirusbedrijf menen dat er bij het ontwerp en de bouw van de software onvoldoende is nagedacht over de implicaties van de gekozen vorm van beveiliging, wat opvallend is gezien Sony's ervaring met rootkitachtige software.

Hoewel Sony nu bij monde van de Zweedse woorvoerder Fredrik Fagerstedt heeft aangegeven dat 'zelfs acties die zijn ondernomen vanuit goodwill', waarmee hij doelt op het beveiligingsdoel van de bewuste usb-stick, kunnen misgaan, heeft het bedrijf nog geen excuses aangeboden of de software van zijn servers verwijderd. Wel is inmiddels de productie van de gewraakte usb-producten stilgelegd.In tegenstelling tot LG.Philips, dat pas in 2006 met de massaproductie van zevende-generatieschermen zal beginnen, schrijft The Inquirer dat Samsung reeds de productie opgestart heeft. Glasfabrikant Corning heeft bekendgemaakt dat het begonnen is met het leveren van zevendegeneratiepanelen aan Samsung. Deze panelen zijn maar liefst drie keer zo groot als de panelen van de vijfde generatie en zullen gebruikt worden om schermen voor lcd-tv's, laptops en computerschermen te produceren. Het kostenplaatje is door de grotere oppervlakte bovendien dubbel zo gunstig als bij de productie van schermen van de zesde generatie. In juli vorig jaar werd met dit doel overigens de joint-venture tussen Samsung en Sony opgericht, die onder de naam S-LCD door het leven gaat. De bedoeling van dit lcd-complex bestond erin dit jaar van start te gaan met de productie van 60.000 zevendegeneratieschermen per maand.

De overheid heeft de belastingregels voor het zakelijk gebruik van Blackberry’s en smartphones versoepeld. Werknemers hoeven hierdoor geen loonheffing meer te betalen over de communicatieapparaatjes.Sinds begin dit jaar is het voor werkgevers al mogelijk bepaalde communicatiemiddelen, zoals mobiele telefoons, onbelast te vergoeden. Voorwaarde is wel dat de apparatuur meer dan 10 procent zakelijk wordt gebruikt. Smartphones en Blackberry’s vielen echter in dezelfde categorie als computers en laptops en konden daardoor pas onbelast worden vergoed als deze voor meer dan 90 procent zakelijk werden gebruikt.BelastingenStaatssecretaris Jan Kees de Jager van het ministerie van Financiën verduidelijkt in een beleidsbesluit dat smartphones en Blackberry’s voortaan in dezelfde categorie als mobiele telefoons vallen. De verduidelijking volgt na discussie over de manier waarop de regels moesten worden geïnterpreteerd. Het besluit gaat donderdag in, maar wordt niet met terugwerkende kracht uitgevoerd.

'De staatssecretaris gebruikt zelf ook een BlackBerry en weet als oud-ondernemer dat het een communicatiemiddel is. Een spreadsheet zullen gebruikers er niet zo snel op maken', aldus een zegsman van het ministerie tegen Het Financieele Dagblad.In de nieuwe vliegtuigen van Singapore Airlines zal iedere stoel zijn eigen Linux-pc krijgen. Het in samenwerking met Panasonic ontwikkelde systeem biedt reizigers afhankelijk van de klasse een scherm van 10,6" tot 23".De nieuwe generatie van het zogenaamde KrisWorld-entertainmentsysteem zal worden geïntegreerd in nieuwe Boeing 787- en Airbus A380-toestellen, maar wordt nu al getest in een deel van de operationele Boeing 777's. Het systeem maakt gebruik van Red Hat Linux draaiende op een VIA-processor. Er is voor iedere passagier 40GB aan lokale schijfruimte aanwezig, maar de systemen zijn ook verbonden met een centrale server waar voor 'terabytes' aan films, muziek en spellen op staat.De pc wordt voorzien van Sun StarOffice en een usb-poort, zodat reizigers aan boord kunnen werken zonder hun eigen laptop tevoorschijn te toveren. Invoer is mogelijk via een klein qwerty-toetsenbord aan de achterkant van de 'controller' die in de stoel zit. Wie daar kramp van krijgt kan aan boord een volwaardig toetsenbord kopen, of er zelf een meenemen.

De maatschappij is nog op zoek naar een manier om internet aan te kunnen bieden. Sinds Boeing vorig jaar zijn Connexion-dienst heeft geschrapt is dat niet meer mogelijk, maar men hoopt een geschikt alternatief te kunnen vinden.Een Japanse wetenschapper waarschuwt dat de technologie achter lithium-ion-accu's een fundamentele fout bevat en daardoor onveilig is. Bedrijven zouden een compleet andere ontwerpmethode moeten overwegen.Volgens Masataka Wakihara van het Instituut van Technologie in Tokio zijn de accu's in de meeste mobiele telefoons en in laptop eigenlijk niet tegen hun taak opgewassen. 'Accuproducenten moeten nog veel leren, omdat de technologie nog jong is', vertelde Wakihara tegen The Times. Volgens hem zouden ze er echter beter aan doen een compleet andere productiemethode toe te passen: 'Een lithium-ion-accu is nogal een gevaarlijk doosje energie.'

Het probleem ligt volgens de Japanse wetenschapper in het feit dat bij de huidige generatie lithium-ion-accu's de elektroden in een organisch oplosmiddel ondergedompeld worden. Door in plaats daarvan een vaste polymeer-elektrolyt te gebruiken, zou het wel mogelijk zijn om een brandveilige accu te maken. Fabrikanten zijn echter nog niet aan een overstap toe: de meeste productielijnen zijn nog niet oud en zullen niet snel vervangen worden. Sony heeft deze maand wel de bouw aangekondigd van een fabriek voor lithium-polymeer-accu's. Het concern kwam vorig jaar meerdere malen negatief in het nieuws vanwege brandgevaarlijke laptopaccu's; ook Panasonic bleek onveilige accu's voor mobieltjes geproduceerd te hebben.Harddiskfabrikant Seagate gaat vanaf volgend jaar de markt voor solid-state-schijven betreden. Het bedrijf zoekt hiervoor samenwerking met een leverancier van nand-flash om de Seagate-ssd's te ontwikkelen.Seagate-logoBill Watkins, directeur van Seagate, ontvouwde de plannen in een interview met de Wall Street Journal: 'Solid-state-schijven staan op elke roadmap die we hebben.' Steeds meer notebookfabrikanten voorzien modellen van flashopslag. De opslagcapaciteit van de snelle en energiezuinige flashdisks neemt in rap tempo toe en de prijs daalt. Dit kan ze op termijn tot een geduchte concurrent van harde schijven maken, zeker bij laptops.

Volgens Watkins lopen de huidige notebooks echter 'tien jaar achter'. 'Wij denken dat we deze drives beter kunnen maken.' De eerste Seagate-ssd's zullen volgens hem modellen voor de zakelijk markt betreffen. Seagate fabriceert al hybride schijven: harddisks die ook flashgeheugen bevatten en daardoor in staat zijn Windows Vista sneller op te laten starten. Watkins benadrukte dat de flashmarkt niet geheel onbekend terrein is voor zijn bedrijf en wees erop dat Seagate ooit een aandeel van veertig procent in flashfabrikant SanDisk had, maar dit van de hand heeft gedaan.HP heeft aangekondigd dat het een Compaq-pc op de markt zal brengen met Suse Linux Enterprise Desktop als besturingssysteem. De Linux-pc is primair bedoeld voor het onderwijs en kleinzakelijk gebruik.Tux met HP-logoDe Suse-distributie van Novell is standaard voorzien van de kantoorsuite van Openoffice.org. HP meldt dat gebruikers naderhand meer dan veertig educatieve applicaties gratis kunnen downloaden. Tegenover Computerworld stelt de computerfabrikant dat het de Linux-configuratie gaat aanbieden, nadat HP vanuit zijn klantenkring diverse verzoeken had ontvangen voor een Windows-alternatief. Volgens Lance Stevens, software product marketing manager bij HP, zou de lauwe ontvangst van Windows Vista en de populariteit van netbooks echter geen enkele rol hebben gespeeld. Stevens vertelt echter niet dat het besluit vooral lijkt te zijn ingegeven door het feit dat concurrenten als Acer en Lenovo al langer Linux-pc's leveren aan Amerikaanse scholen.

De Compaq dc5850 moet 519 dollar kosten en zal in combinatie met het Suse-OS vanaf medio december verkrijgbaar zijn. De compacte desktop-pc's kunnen geconfigureerd worden met diverse AMD-processors. De graphics worden in het basismodel verzorgd door de Radeon 3100-igp, maar het is ook mogelijk om de machine te voorzien van een Geforce 8400GS- of een Radeon HD2400XT-videokaart. Opties voor de harde schijf-configuratie lopen uiteen van een 80GB-model tot een 160GB-harddisk met een rotatiesnelheid van 10.000rpm.HP laat verder weten dat het momenteel studeert op de vraag of het ook bij enkele laptops de Suse-optie zal gaan aanbieden. Geheel nieuw is het leveren van Linux-pc's voor HP echter niet. De firma verkocht al in 2000 workstations die waren voorzien van het opensource-besturingssysteem. Verder claimt HP de grootste Linux-serverleverancier ter wereld te zijn. De laatste jaren verdween de Linux-optie echter grotendeels uit het OS-aanbod voor zijn desktop-pc's, al konden klanten wel uitwijken naar Freedos.Tweakers.net gaat dit jaar opnieuw van start met de verkiezing van de Gouden Steeksleutels. Deze publieksprijs wordt toegekend aan fabrikanten of producten die door bezoekers van Tweakers.net zijn verkozen.

De redactie heeft vijftien categorieën gekozen. In tegenstelling tot vorig jaar heeft de redactie dit jaar niet zelf de lijst met genomineerden opgesteld. De afgelopen weken is er per categorie een nominatieronde geweest op het forum. Bij deze voorrondes konden bezoekers hun mening geven over hun favoriete product. Op basis van deze input is de lijst met genomineerden samengesteld. Voor elke categorie zullen ingelogde bezoekers hun stem kunnen uitbrengen. Via het reactiesysteem kan er desgewenst worden gespeculeerd over de mogelijke winnaar of worden gediscussieerd over de genomineerde fabrikanten of producten.Op werkdagen zal er de komende weken iedere ochtend een bericht worden gepubliceerd met daarin een andere categorie. Om te zorgen dat het stemmen zo eerlijk mogelijk verloopt, kunnen alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers stemmen. Bij elke categorie kan gedurende 48 uur worden gestemd, daarna is deelname niet meer mogelijk. De beschikbare opties worden in willekeurige volgorde getoond en uiteraard wordt er geen tussenstand getoond.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit