BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 595 sur 2361
Précédent | Suivant
24/3/2017 - Accu DELl H134J

De tijd van experimenteren is voorbij, en de meeste bedrijven zien blijkbaar meer voor- dan nadelen in het voorzien van hun medewerkers van smartphones, laptops en toegang tot het bedrijfsnetwerk, schrijft Silicon.com. Het meest genoemde voordeel is toegenomen arbeidsproductiviteit, gevolgd door verbeterde communicatie.laptopper op toilet De vraag voor het bedrijfsleven is dan ook geworden hoe mobiel werken het beste in de it-structuur kan worden geïntegreerd. Met name de kwestie hoe dit voor de lange termijn kan worden gerealiseerd en beveiligingsvraagstukken worden belangrijk gevonden.Bij het merendeel van de door Gartner ondervraagde bedrijven blijft het mobiliteitsbudget voor het komende jaar op peil of neemt dit met tussen de vijf en de tien procent toe. Het analistenbureau ziet echter ook uitschieters; sommige bedrijven doen er de komende jaren ieder jaar een flinke schep van tot twintig procent bij.Verschillende bronnen van geruchtensite Think Secret zouden de website hebben laten weten dat Apple zijn eerste iBooks met Intel-cpu in januari zal lanceren op de Macworld Expo in San Francisco. De exacte details zouden nog onbekend zijn, maar het zou gaan om entry-level laptops tegen beduidend lagere prijzen dan de vergelijkbare modellen die momenteel in omloop zijn. Volgens sommige bedrijven zou het prijsverschil zelfs tot 200 dollar kunnen oplopen. De goedkoopste iBook ligt op dit moment voor 1059 euro in de Apple Store. Apple zou deze prijsverlagingen doorvoeren om zoveel mogelijk twijfelende Windows-gebruikers over de streep te trekken en om te bewijzen dat het de concurrentie met OEM's als Dell, Gateway en HP aankan. Think Secret stelt dat de bronnen dezelfde zijn die eerder al gegevens over de Mac mini en de photo iPod lieten uitlekken, zodat er reden is om aan te nemen dat deze geruchten kloppen.

Diezelfde bronnen sluiten overigens andere releases op de Macworld Expo niet uit, maar achten de kans klein dat het zou gaan om professionele modellen of high-end systemen zoals de PowerBooks. Hoogstwaarschijnlijk zal Apple Intels Yonah-processor gaan gebruiken voor zijn laptops, maar naar het aantal cores dat gebruikt zal worden, blijft het voorlopig gissen. De dual-core versie staat bij Intel eveneens gepland voor januari maar zou snel opgevolgd worden door een single-core exemplaar. De beslissing om eerst de consumentensystemen te lanceren met een Intel-chip lijkt overigens ook door andere motieven geïnspireerd. Ontwikkelaars als Adobe zullen namelijk vermoedelijk hun universele binaries nog niet af hebben in januari, waardoor professionele gebruikers nog van Rosetta gebruik zouden moeten maken om de PowerPC-instructies naar x86-code te vertalen.

Computergigant Dell heeft een aantal modellen geintroduceerd die voorlopig alleen beschikbaar zijn in Europa en Azie, zo meldt eWeek. Is het normaal gesproken Europa dat niet bovenaan het lijstje van techfabrikanten lijkt te staan als het gaat om de introductie van nieuwe producten, dit keer is het de Verenigde Staten dat tot zeker het eind van het jaar moet wachten op de Dell Dimension 1100, 5150c en 9150. De 5150 vervangt de 5100, beschikt over RAID en is verkrijgbaar in een extra-compact formaat, terwijl de high-end 9150 de 9100 vervangt en beschikt over gigabit ethernet en een Nvidia 7800GT videokaart. Ook op OS-gebied is er nieuws: na Linux op laptops overweegt Dell om ook in Europa Windows Media Center Edition aan te bieden, omdat het bedrijf meent dat pc's een steeds integraler onderdeel zullen worden van het digitale huishouden.

Een patentaanvraag van Apple beschrijft tweezijdige, doorzichtige touchscreens. Het bedrijf is mogelijk van plan om deze schermen in clamshell-iPhones of tablet-systemen te verwerken.De 47 pagina's tellende aanvraag voor een patent op een 'Dual-sided Track Pad' werd eind vorige week gepubliceerd door de World Intellectual Property Organization. De tekst beschrijft een paneel dat aan beide zijden aanraakgevoelig is en kan communiceren met hosts als een desktopsysteem, een laptop, een mediaspeler of een mobiele telefoon. Volgens Apple zouden de panelen volledig doorzichtig kunnen zijn, zodat ze over een traditioneel lcd-scherm geplaatst kunnen worden om daar touchscreen-functionaliteit aan toe te voegen.Uit de illustraties die Apple bij de aanvraag heeft gevoegd, valt op te maken aan welke implementaties het bedrijf denkt. Zo kan het doorzichtige paneel aan de iPhone toegevoegd worden, waarbij deze uitgeklapt als extra bedieningspaneel kan dienen. Omdat ook de achterkant van het paneel aanraakgevoelig is, houdt de smartphone zijn aanraakfunctionaliteit als hij wordt dichtgeklapt. Verder wordt een notebook beschreven waarbij de meeste hardwarecomponenten achter het lcd-scherm verwerkt zijn en waarbij het keyboard is vervangen door het tweezijdige, doorzichtige touchscreen. Uitgeklapt kan dat paneel als virtueel toetsenbord of ander invoerapparaat dienen, terwijl het touchscreen na het inklappen het oorspronkelijke lcd-scherm bedekt, zodat een aanraakgevoelig tablet ontstaat.

Asus heeft een nieuw lid van de Eee PC-familie voorgesteld: de Eee PC 1000HE. Het is de eerste netbook met Intels Atom N280-cpu, en volgens de Taiwanese fabrikant houdt de 1000HE het op een enkele acculading 9,5 uur vol.De specificaties van de Eee PC 1000HE wijken op twee belangrijke punten af van die van de gemiddelde netbook. Zo bevat de kleine laptop geen Atom N270-cpu, die op 1,6GHz loopt, maar is er een N280 aanwezig, die met 1,66GHz een iets hogere kloksnelheid biedt. Daarnaast is de fsb van 553MHz naar 667MHz verhoogd. Ook de 945GSE-chipset is verdwenen: die is ingeruild voor de GN40-chipset, die volgens Intel beter met hd-content overweg kan.Noemenswaardig is verder de aanwezigheid van de energiebesparende Super Hybrid Engine-technologie van Asus. In combinatie met de zescellige accu, die een capaciteit van 8700mAh heeft, zorgt deze technologie ervoor dat er 9,5 uur achtereen met de netbook gewerkt kan worden, claimt de fabrikant. De overige specificaties zijn minder spectaculair: het apparaat heeft een 10-scherm met led-backlights, 802.11 b-,g- en n-wifi, bluetooth, 1GB ram en een harde schijf van 160GB. Met 1,4 kilogram is het gewicht gemiddeld voor een netbook.

Asus laat aan Tweakers.net weten dat het model in de eerste week van maart in Nederland beschikbaar komt en dat deze hier optioneel ook met een N270-cpu en 3,5g-connectiviteit geleverd kan worden. Onbekend is echter nog wat de Nederlandse prijs wordt. In de V.S. is het model voor 400 dollar te bestellen.Het Amerkaanse bedrijf Valueclick heeft voor 2,9 miljoen dollar een schikking met de Federal Trade Commission getroffen. Een vervolging wegens spammen en oneerlijk zakendoen is hiermee van de baan.Valueclick en zijn dochterbedrijf Hi-Speed Media verstuurden e-mails en banners waarin gebruikers allerlei cadeaus werden beloofd, zoals iPods, laptops en plasmatelevisies. Gebruikers die hierop ingingen kregen eerst een aantal aanbiedingen van derden te zien, waar ze op moesten ingaan voordat ze hun 'cadeau' konden krijgen. Omdat de gebruikers niet werd verteld dat ze eerst zaken moesten kopen voordat ze hun 'gratis' goederen kregen, oordeelde de FTC dat de wet overtreden werd.Ook hadden Valueclick en zijn dochterbedrijven klanten verteld dat hun persoonlijke informatie gecodeerd werd verstuurd en opgeslagen, wat volgens de FTC echter bezijden de waarheid was: de informatie zou 'niet of ondeugdelijk' gecodeerd zijn. Naast het betalen van het schikkingsbedrag hebben de bedrijven verklaard dat ze de komende twintig jaar geen valse toezeggingen zullen doen over de gegevensbeveiliging. Ook zullen ze voortaan duidelijk aangeven wat de klanten moeten kopen, alvorens ze voor een 'cadeau' in aanmerking komen.

Moederbordfabrikant ASRock heeft besloten zijn horizon te verbreden en gaat nettops, netbooks en notebooks op de markt brengen. Op de Cebit in het Duitse Hannover toonde het bedrijf de eerste resultaten van de stap.Steeds meer moederbord-, geheugen- en videokaart-fabrikanten proberen hun productlijn te verbreden. Dat ASRock met netbooks en nettops zal komen, mag op zich geen verwondering wekken: het is een dochteronderneming van Asustek. Opmerkelijker is dat het moederbedrijf de stap van ASRock allesbehalve heeft gestimuleerd, zo heeft Reiner Huf, de technische man van ASRock Europa, Tweakers.net laten weten. Asus hield het initiatief van ASRock niet tegen, maar de nieuwe producten zijn volledig door ASRock zelf ontwikkeld, hetgeen ook wel te zien is.Een netbook toonde ASRock nog niet: daar wordt nog aan gesleuteld. Wel werd de Multibook G12 tentoongesteld op de stand: een 12-model met een niet nader genoemde dualcore van Intel, maximaal 2GB ddr2-geheugen en 500GB-schijf, maar volgens de zegsman kunnen ook van dit model de specificaties nog flink wijzigen. Het gewicht zou een niet bijzonder lage 1,7kg zijn en ook met het uiterlijk onderscheidt de Multibook zich niet.

Ook te aanschouwen was de Multibook M15: zoals de naam al aangeeft gaat het hier om een 15,6-model en het scherm geeft 1366x768 pixels weer. Het model bevat een mobiele 'Pentium/Celeron'-cpu, maximaal 4GB geheugen en opnieuw is het gewicht aan de hoge kant: 2,6kg. Opvallend is het multitouch-touchpad, en de aanwezigheid van ASRocks Instant Boot en van OC Tuner, waarmee de hardware te overklokken is. Het model moet half mei verschijnen en de prijs van de eenvoudigste versie zou om en nabij 500 euro gaan bedragen.Verder demonstreerde de fabrikant zijn NetTop S330-modellen: twee nettop-kastjes met een Atom 330-dualcore. Verder aanwezig in de behuizing zijn nog 1GB ddr2-geheugen, een 160GB-schijf, zes usb 2.0-interfaces en de Intel GMA950-igp. Deze kastjes, die eind april in het wit en het goud beschikbaar komen, zullen rond de 300 euro gaan kosten.

T-Mobile zou maandagnacht per ongeluk even de tariefplannen voor de nieuwe iPhone 3GS online hebben gezet. De iPhone 3GS wordt bij de Nederlandse provider met dezelfde abonnementen en dezelfde prijzen verkocht als de 3G een jaar eerder.De prijzen verschenen dinsdag kort na middernacht op de website van T-Mobile, meldt een scholier via Twitter. In de prijstabel is te zien dat de iPhone 3GS, die maandag werd gepresenteerd, hetzelfde gaat kosten als de iPhone 3G vorig jaar bij zijn introductie. De abonnementen zijn hetzelfde gebleven en bij het goedkoopste abonnement gaat de 16GB-versie van de nieuwe iPhone 80 euro kosten. De 32GB-versie kost met het goedkoopste abonnement 160 euro.T-Mobile heeft de introductiedatum voor de nieuwe iPhone inmiddels bevestigd: op 26 juni ligt de nieuwe Apple-smartphone in de Nederlandse winkels. Klanten kunnen dan overigens nog niet tetheren, oftewel de internetverbinding van de iPhone met laptop of desktop delen. Dat zou blijken uit een faq die naar de winkels is verstuurd en waar website iPhoneclub de hand op wist te leggen. Daarin staat dat het netwerk van T-Mobile Nederland nog niet klaar voor tethering is. T-Mobile blijft de enige provider die de iPhone aanbiedt.

Update 21:34: De scholier heeft inmiddels toegegeven dat het onderstaande screenshot gephotoshopt is. In een open brief biedt hij excuses aan voor deze 'grap'. Tot slot wil ik mijn excuses aanbieden aan jullie, de lezers. Een deel van jullie vat het op als een grap, een ander deel niet. Ik heb jullie op het verkeerde been gezet, en dat had niet zo gegaan moeten zijn.Apple is afgelopen woensdag gestart met een iBook Logic Board Repair Extension Program. Dit nieuwe garantie programma is een antwoord op de vele klachten die geuit worden door eigenaars van de consumenten laptop van het bedrijf. Hoewel het bedrijf tot voor kort nog ontkende dat er problemen zijn met de fraai vormgegeven laptops, heeft het bedrijf nu klaarblijkelijk toch geconcludeerd dat er een ongewone hoeveelheid defecten optreedt in de notebooks.Het garantie programma duurt drie jaar en is van toepassing op iBooks die zijn gekocht tussen mei 2002 en april 2003. De problemen die onder het garantieprogramma vallen hebben voornamelijk betrekking op problemen met het videobeeld van de computer, waaronder storingen in het beeld, ongewone lijnen of stippen en een 'bevroren' beeld. Mensen die reeds een iBook hebben laten repareren en hiervoor hebben betaald kunnen hun reparatiekosten terug krijgen. Het garantieprogramma is voor alle landen in de wereld bedoeld.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page