BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 582 sur 2361
Précédent | Suivant
27/3/2017 - Accu Dell 8H663

In de poll bij de .plan van iteratie #33 was als winnaar de optie dynamischere 'Uit de Community', meer variatie in tweakblogs, topics en gebruikersreviews uit de bus gekomen, met een kleine voorsprong van zo'n vijf procentpunt op de nummer twee uit de poll. Daar zijn we deze iteratie dan ook mee aan de slag gegaan. De content moet nu wat dynamischer zijn; nieuwere content maakt veel meer kans en langlopende topics verschijnen niet meer, tenzij er een nieuw deel wordt begonnen. Op deze manier krijgen meer mensen de kans om met hun epistels eeuwige roem te verkrijgen op deze felbegeerde plek :) Ook bij deze iteratie mag natuurlijk weer gestemd worden, waaronder op twee nieuwe opties. De poll kun je onder aan deze .plan vinden.In deze iteratie is opnieuw veel tijd gaan zitten in het geschikt maken van onze site voor bezoekers met andere devices dan de desktop, iets wat bekendstaat als responsive design. De categoriebrowser uit de Pricewatch en V&A is nog verder uitgewerkt en ook is druk gesleuteld aan de aangepaste navigatie. Het is nog steeds work in progress, maar we worden er zelf steeds blijer van.

Een boel gebruikers zullen blij zijn om te horen dat we in deze iteratie ook werk hebben gemaakt van het verbeteren van de reactieweergave. De algehele lay-out en indentatie zijn verbeterd, waardoor je nu van een specifieke reactie beter kunt zien bij welke eerdere reactie deze hoort. Ook wordt nu vermeld op welke gebruiker iemand reageert en het klikken op die username leidt ertoe dat tussenliggende threads ingeklapt worden en je meteen naar de eerdere reactie springt.Telecomprovider T-Mobile en fabrikant van netwerkapparatuur Nortel hebben in Bonn een proef met lte uitgevoerd in een rijdende auto. Een smartphone met lte hield de verbinding tijdens het schakelen tussen verschillende zendmasten in stand.Testlocatie lte bij T-Mobile in BonnDaarmee is een hobbel genomen voor de invoering van lte. Lte maakt internetsnelheden op mobiele apparaten van 100 Mbps mogelijk. Een belangrijke voorwaarde om een dergelijk netwerk te kunnen toepassen is dat de verbinding vlekkeloos tussen verschillende zendmasten kan schakelen, zodat de eigenaar van een mobiel apparaat, zoals een laptop of smartphone, in de auto of trein zijn verbinding behoudt als hij zich voortbeweegt.

Dat is nu gelukt, melden Nortel en T-Mobile. Tijdens de test reed een proefpersoon in Bonn met een smartphone van LG voorzien van lte van het hoofdkantoor van T-Mobile naar de andere kant van de Rijn. De rit voerde over een afstand van vier kilometer. T-Mobile en Nortel gaan nu verder met het testen van lte door te proberen online te gamen en hd-videomateriaal over de verbinding te sturen.Deze proef was volgens beide bedrijven de eerste real world-lte-test. Het zal nog minimaal een jaar duren voor de eerste commerciële lte-toepassingen op de markt komen. Lte is samen met wimax verwikkeld in een strijd om de opvolging van umts/hspa. Wimax is al verder in de ontwikkeling: de eerste netwerken zijn al in gebruik genomen.De nieuwste telg aan de nVidia-boom van mobiele grafische kaarten, de GeForce Go 7300, is getest door het Chinese HKEPC. Het unieke van deze kaart is dat het nVidia’s eerste gpu bevat die op 90nm gefabriceerd is; alle vorige gpu’s van deze chipfabrikant waren op 110nm gebakken. In vergelijking met de voorganger, de Go 6200, heeft de 7300 weinig nieuwe eigenschappen aan boord. Het belangrijkste verschil is de ondersteuning voor TurboCache, waardoor het werkgeheugen van de laptop direct ingezet kan worden voor de videokaart. Een complete vergelijking tussen de twee mobiele rekeneenheden staat hieronder vermeld.

HKEPC heeft de Asus A6VM-laptop gebruikt om de kaart wat betreft prestaties te vergelijken met een Go 6200 die zich in een Asus A6VC-laptop bevindt. De Go 7300 blijkt in een batterij grafische tests pas vanaf een resolutie van 1600x1200 beeldpunten en 4xAA duidelijke verschillen te laten zien met zijn voorloper, wat vermoedelijk veroorzaakt wordt door het gebruik van TurboCache in deze situatie. Bij lagere resoluties boekt de Go 7300 niet meer dan een prestatiewinst van ongeveer tien à vijftien procent ten opzichte van de Go 6200-gpu. De eerder aangekondigde prestatietoename van veertig procent lijkt daarmee niet in alle gevallen waargemaakt te kunnen worden. In vergelijking met zijn desktopbroers zouden de prestaties van de Go 7300 tussen die van de GeForce 6200TC en de 6500 inliggen.

Volgens Gartner is het aantal storingen van pc's, waarbij onderdelen vervangen moeten worden, de laatste twee jaar met een kwart gedaald. Het onderzoeksbureau zegt dat zeven procent van de desktops die in 2003 en 2004 werden gekocht, in het eerste jaar een nieuw onderdeel nodig hadden, wat in het vierde gebruiksjaar tot vijftien procent steeg. Dat laatste zou met machines die in 2005 en 2006 zijn aangeschaft moeten dalen tot twaalf procent, zo beraamt Gartner. Voor laptops is de situatie over het algemeen beroerder maar is wel een sterkere verbetering waargenomen. Maar liefst twintig procent van de apparaten die twee tot drie jaar geleden werden gekocht hadden in het eerste jaar een onderhoudsbeurt nodig, wat in het vierde jaar tot 28 procent steeg. Voor de laatste twee jaar is dat aantal gezakt tot 15 procent in het eerste gebruiksjaar en 22 procent in het vierde jaar.

Gartner zegt dat er in het verleden vooral met notebookschermen problemen zijn opgetreden, maar dat de kwaliteit van dat onderdeel er de laatste jaren op vooruit is gegaan. Op desktopgebied zou de toegenomen complexiteit van moederborden bedrijven ondertussen in toenemende mate hoofdpijn bezorgen aangezien er steeds meer componenten in worden geïntegreerd. Dit betekent onder meer dat waar vroeger bijvoorbeeld een netwerkkaart vervangen kon worden, nu het hele mobo eruit moet. Maar ook bij laptops zou 25 tot 45 procent van de problemen aan defecte moederborden of harddrives te wijten zijn. Gartner moest zelf de data voor het onderzoek verzamelen omdat fabrikanten niet al te scheutig zijn met betrouwbaarheidsinformatie. Het bureau roept gebruikers en met name bedrijven die veel computers kopen op om fabrikanten bij problemen ter verantwoording te roepen, om te zorgen dat pc-makers niet met teveel gebreken wegkomen.

De Russische bron Wzor maakt uit informatie van Microsoft op, dat de softwaregigant Windows 8 op 7 januari 2013 wil uitbrengen. Microsoft zou in maart dit jaar willen beginnen aan de laatste milestone-versie van het OS.Wzor, een bron die vaker Microsoft-materiaal vroegtijdig in handen kreeg, stelt dat hij uit diverse documenten en interne roadmaps die hij in handen kreeg, kan opmaken dat de Windows-ontwikkelaars in maart aan de M3-versie gaan beginnen. Dit zou de laatste milestone zijn. De M3-versie zou gevolgd moeten worden door twee bètaversies. Beide bèta's zouden publiekelijk beschikbaar moeten komen. Na de twee testversies van Windows 8 zou Microsoft een release candidate uit willen brengen, circa drie maanden later gevolgd door de rtm-versie.Microsoft zou volgens Wzor uiteindelijk op 7 januari 2013 de retailversie van het nieuwe Windows-besturingssysteem willen uitbrengen. Wzor stelt ook dat Microsoft momenteel al werkt aan Service Pack 2 voor Windows 7 en Server 2008. Dit pakket zou medio volgend jaar moeten verschijnen. SP1 voor beide OS'en moet nog dit kwartaal uitkomen, maar is al uitgelekt.

Of Microsoft het tijdschema hanteert zoals Wzor beweert, is nog niet duidelijk; het bedrijf wil geen commentaar geven op de berichten. In oktober 2010 liet een medewerker van Microsoft Nederland in een posting zich ontvallen dat het bedrijf al werkte aan Windows 8, maar dat het zeker nog twee jaar zou gaan duren voordat het besturingssysteem marktrijp zou zijn. De inschatting van voormalig Microsoft-ontwikkelaar Chris Green uit januari 2010, dat Windows 8 medio 2011 gaat verschijnen, is zeer onwaarschijnlijk.Wat al wel duidelijk is, is dat Windows 8 zich zal richten op vier platformen: desktops, all-in-ones, laptops en tablets. Microsoft zou er naar streven om het OS aanzienlijk sneller op te laten starten dan voorgaande Windows-versies, zowel bij cold boots als uit standby-modus. Verder zou Windows 8 een beter energiebeheer hebben, gezichtsherkenning voor onder andere webcams ingebouwd krijgen en ondersteuning voor usb 3.0 en bluetooth 3.0 gaan bieden.Dell is begonnen met de levering van zijn lichtgewicht-notebooks in de Latitude-lijn. De E4200 kan uitgerust worden met een traditionele ssd, maar ook met snellere Flash Ultra Performance-ssd's.

Dell kondigde de Flash Ultra Performance-ssd begin dit jaar aan. Het opslagmedium is gebaseerd op de nieuwste sata-300-ssd van Samsung, die een leessnelheid van 100MB per seconde en een schrijfsnelheid van 80MB per seconde biedt. Volgens Dell presteert de drive bij een Sysmark '07-test 35 procent beter dan een 2,5"-hdd die op 5400 toeren roteert, en zouden de prestaties van een systeem met een ultra-ssd zelfs die van een desktopcomputer met een 10.000rpm-harddisk overtreffen. De leessnelheid van de 'gewone' Samsung-ssd's die Dell in zijn laptops stopt, bedraagt 90MB per seconde, terwijl de schrijfsnelheid piekt op 70MB per seconde. Begin vorig jaar betrok Dell zijn ssd's nog van Sandisk, maar in september werd de overstap naar Samsung gemaakt.De Latitude E4200, die onderdeel uitmaakt van de half augustus aangekondigde E-serie van de Latitude-lijn, wordt alleen met een ssd en niet met een harde schijf geleverd, maar daarbij heeft de koper wel de keuze uit een traditionele ssd van maximaal 128GB of een Ultra Performance-variant van maximaal 64GB. De iets grotere E4300 kan wel met een harde schijf worden geleverd, maar kan in plaats daarvan ook met een traditionele ssd of een snellere ultra-ssd uitgerust worden.

Een hackerstool maakt het mogelijk om thuis in te checken met een ov-chipkaart, zodat de beveiliging van poortjes en incheckpalen wordt omzeild. Voor het thuis inchecken is software nodig, maar er hoeft geen saldo op de kaart te staan.Doordat de gebruiker niet meer incheckt via een poortje of paal, wordt de reis niet centraal geregistreerd bij TransLink Systems, de beheerder van het ov-chipkaartsysteem. Conducteurs en controleurs kunnen de hack niet detecteren, omdat er geen serverside check is van de reis: zij kunnen alleen checken of de reiziger is ingecheckt, maar niet of het saldo en de reis klopt met de centrale database van TransLink.Een .Net-applicatie van hacker LogicAnalyz3r voor Windows-pc's maakt de hack mogelijk. Met het programma kunnen reizigers thuis op hun pc of onderweg op hun laptop inchecken op een willekeurig station, waarna ze zonder af te rekenen de reis kunnen maken. It-journalist Brenno de Winter reist al een week zonder problemen, schrijft hij op Webwereld.De hack komt op een moment dat oppositiepartijen SP en PvdA een spoeddebat hebben aangevraagd over de ov-chipkaart, omdat er naast een Linux-versie van software om het saldo op een chipkaart zelf te kunnen ophogen een Windows-variant is verschenen. Nog altijd is een rfid-kaartlezer nodig om de hack te kunnen uitvoeren. Deze hack kost 30 euro, bleek enkele maanden geleden al. Deze week toonden enkele journalisten de werking van de Windows-hack aan door enkele weken te reizen zonder dat de kaart wordt geblokkeerd. Het verhogen van het saldo werd echter opgemerkt door TransLink, die naar eigen zeggen al voor publicatie aangifte deed.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page