BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 359 sur 2361
Précédent | Suivant
21/4/2017 - Accu Toshiba PA3692U-1BRS

Onder meer Quanta Computer en FIC hebben notebooks en Internet Appliances met de Crusoe CPU aangekondigd. Acer Labs heeft een Crusoe southbridge ontwikkelt en verwacht dit jaar al 1 tot 2 miljoen stuks te leveren. Vanaf 2001 worden naast IBM ook TSMC en UMC ingezet voor de produktie van Crusoe processors:“We want to make a big splash in the market, and Taiwan is going to be part of it,” Transmeta's chief executive, David R. Ditzel, told EBN during an interview this in Taipei. “We see a lot of excitement in Taiwan.” Quanta Computer Inc. and First International Computer Inc. are among the 20 companies building Transmeta's Crusoe processors into their newest laptops and Internet Appliance (IA) products, according to Transmeta.[...] Some 60% of notebooks sold by the world's top 10 PC manufacturers, including Dell Computer Corp., IBM, and NEC Corp., were made in Taiwan last year, up from 45% in 1998, he said.Transmeta's office in Taiwan is the company's largest outside the United States, Ditzel said, adding that the Taipei branch employs a team of 10 people in sales, marketing, and technical support. Transmeta has 250 employees worldwide.

[...] Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. Ltd. and United Microelectronics Corp., the two largest pure-play foundries in the world, are testing Crusoe for Transmeta, according to Ditzel. “2001 would be appropriate for us” as a date to begin using their foundries, he said. The company now uses IBM's fab to produce the Crusoe processors.Onderzoekers uit Singapore hebben een batterij weten te ontwikkelen die in staat is electriciteit te leveren door middel van een redoxreactie waarbij urine kan optreden als elektrolyt. De batterij bestaat uit een filterpapier dat bezet is met koperchloride en tussen een magnesium en koperplaatje geklemd is. De afmetingen ervan zijn iets kleiner dan die van een creditcard en het apparaat is in staat om een vermogen te leveren van 1,5µW met een voltage van 1,5V. Enkel een druppel urine is nodig om de batterij voor 15 uur kracht te laten leveren.

Da Vinci's Vitruvian manDit type batterij is bijzonder geschikt voor de medische wetenschap. Vaak kan aan de hand van iemands urine worden bekeken of de patiënt lijdt aan ziekten als, bijvoorbeeld, diabetes. Normaal gesproken is een detector met extra krachtbron nodig die het genomen monster analyseert. Doordat het urinemonster zelf een rol kan spelen in het opwekken van de energie, is het mogelijk om de biochips te integreren in het detectiestripje dat na gebruik kan worden weggegooid. Uiteindelijk hopen de onderzoekers dat dit zal leiden tot goedkope indicatoren die de consument zelf kan aanschaffen bij de drogist op de hoek. Een andere toepassing zou een telefoonmodule kunnen zijn die in geval van nood kan worden geactiveerd. De gebruikers van handhelds en notebooks zullen het echter nog moeten ophouden; het prototype is nog niet geschikt om verwerkt te worden in PDA's, gsm's of laptops.

Vodafone komt met een flatfee-abonnement voor hsdpa-internetten met de mobiele telefoon. De telecomaanbieder hanteert daarbij echter een fair use policy van slechts 50MB per maand en verklaart dat deze niet snel overschreden zal worden dankzij een 'netwerkoptimalisator'.Vodafone Zorgeloos Mobiel InternettenAbonnees van 'Zorgeloos Mobiel Internetten' kunnen voor 9,50 euro per maand internetten via hsdpa, dat met een theoretische snelheid van 1,8Mbps vier keer zo snel is als 'standaard'-umts. Volgens de voorwaarden mogen ze hun mobiele telefoon daarbij niet gebruiken als modem voor de laptop, voor mobiel internetten in het buitenland en voip en smsoip. Een belangrijkere omissie in het persbericht is dat klanten volgens de 'normaal gebruik'-clausule niet meer dan 50MB mogen verstoken. Door webpagina's te comprimeren met een 'netwerkoptimalisator' denkt Vodafone het dataverbruik van de klanten binnen de perken te houden. Wie over de limiet gaat krijgt een waarschuwing; rekeningen voor 'overmatig' gebruik verstuurt de telecomaanbieder 'indien overschrijding van het normaal gebruik gedurende drie maanden plaatsvindt binnen een periode van 12 maanden. 'De vraag is natuurlijk of de limiet van 50MB bij een dienst als hsdpa niet veel te laag is.

Yvonne Koks, woordvoerster van Vodafone, laat weten dat het bedrijf denkt met 50MB een veilige marge te hebben aangehouden: 'De dienst is bedoeld voor het bezoeken van webpagina's op je telefoon. Als je dat een paar keer per dag doet is 50MB way out of your league.' Het gemiddelde verbruik zou volgens Koks een factor lager liggen, de gemiddelde gebruiker zou zelfs nog niet eens 20MB verstoken. 'We hebben dit goed onderzocht, we verzinnen niet zomaar een getal', aldus Koks. Ook met het beluisteren van streaming radio zouden klanten volgens haar 'nog niet in de buurt komen' van de limiet. De dreiging met rekeningen bij overschrijding is volgens Koks puur om juridische redenen opgenomen: 'Dat is niet de manier waarop we met klanten omgaan'. Als blijkt dat de limiet inderdaad te laag is ingeschat en massaal overschreden wordt, zal deze aangepast worden, laat de woordvoerster weten.

Flatfee-abonnementen voor internet met de mobiele telefoon van Vodafone's concurrenten Hi en T-Mobile kennen eenzelfde prijs, maar ook een veel lagere snelheid. Daar staat weer tegenover dat die diensten geen verbruikslimiet hanteren. De vraag is dan ook in hoeverre 50MB voldoende zal blijken en wat de reactie van Vodafone werkelijk zal zijn bij overschrijding.Apple heeft voorafgaand aan de overstap op Intel een tijd lang nauw samengewerkt met processorfabrikant PA Semi, aldus The Register. PA Semi werkt aan een ultrazuinige Power-compatible processor, waarover we al eerder berichtten. Met name voor laptops, waar de toen al verouderende Motorola/Freescale G4 nog altijd dienst deed, zou de 64-bits PWRficient op papier interessant zijn geweest, gezien het lage energieverbruik van 5-13 Watt op 2GHz. De Intel Core Duo die Apple nu gebruikt eist op die snelheid 25 Watt. Dit, gekoppeld met het feit dat de PA Semi-processor compatible is met Apples G4 en G5, zou de verklaring zijn voor Apples interesse in de architectuur. PA Semi zelf ging er naar verluidt van uit dat de overeenkomst zo goed als rond was: de genoemde mogelijkheid van Intel-processors werd door het management afgedaan als een onderhandelstrategie. De aankondiging van de overstap op Intel door Steve Jobs zou dan ook een totaal onverwachte klap in het gezicht van het bedrijf geweest zijn, dat had gehoopt door de alliantie met Apple een eerste wapenfeit te hebben.

Afgelopen week is op BBC World het eerste deel van de documentaire 'The Code Breakers' uitgezonden. In deze film wordt door middel van gesprekken met mensen uit de softwarewereld geprobeerd aan te geven wat de invloed is van opensourcesoftware. Een van de geïnterviewden is Jonathan Murray, senior vice-president en chief technology officer bij Microsoft Europe. Volgens Murray willen bepaalde mensen open software gebruiken en meewerken aan het verdere succes omdat dat hun gevoel van eigenwaarde doet groeien. Anderen willen daarentegen gesloten commerciële software gebruiken omdat die stabieler en betrouwbaarder zou zijn, aldus de Microsoft-topman. Voor welk softwaremodel gekozen wordt, hangt voornamelijk af van de waardeinschatting van de gebruiker, zo vertelt Murray. Onduidelijk in de uitlatingen van de manager is bij welke groep commerciële leveranciers van opensourcesoftware, zoals Novell en MySQL, horen.

GNU logo (kleur, klein)Nicholas Negroponte heeft voor het 'One Laptop Per Child'-project juist gekozen voor opensourcesoftware vanwege de openheid, waardoor de ontvangende kinderen eventueel later kunnen meewerken aan het verbeteren van de software. Volgens Kenneth Cukier, technologymedewerker van The Economist, ligt de waarheid ook in dit geval in het midden. Ruwweg kan volgens hem gesteld worden dat open en gesloten software dezelfde functionaliteit bieden, met het grote verschil dat eerstgenoemde gratis beschikbaar is. De documentaire bevat verder beelden van Richard Stallman, de oprichter van de Free Software Foundation, en gesprekken met mensen uit ontwikkelingslanden over opensourcesoftware. Het tweede deel van de 'The Code Breakers' zal aankomende woensdag uitgezonden worden op BBC World.

British Telecom is van plan om in twaalf Britse steden een WiFi-netwerk aan te leggen. Met de gemeenteraden van de steden zijn hiervoor overeenkomsten gesloten. De antennes zullen worden bevestigd aan allerlei straatmeubilair, zoals lantaarnpalen, telefooncellen en bushaltes. De toegang zal niet gratis zijn: gebruikers moeten een abonnement afsluiten of een prepaidkaart kopen. De verwachting is dat de meeste gebruikers internettoegang zullen zoeken, maar het netwerk kan ook dienen voor het doorgeven van verkeersinformatie of beelden van tv-camera's.Wi-Fi, laptopVolgens BT heeft het bedrijf al contracten gesloten met de gemeentebesturen van Birmingham, Edinburgh, Leeds, Liverpool, Cardiff en de deelgemeente Westminster in Londen. Het telecombedrijf verwacht binnenkort de zes andere steden bekend te kunnen maken. Er is al een proef gehouden in delen van Cardiff en Westminster en de netwerken daar zullen worden uitgebreid naar de hele stad. BT voert al onderhandelingen met nog meer gemeenten om ook daar WiFi-netwerken aan te leggen. Naar verwachting zullen in eerste instantie vooral mensen met laptops toegang zoeken tot de netwerken, maar kan het gebruik door mobiele telefoons met WiFi-mogelijkheden snel toenemen. BT verwacht dat het netwerk in de eerste zes steden begin 2007 operationeel zal zijn.

MSN heeft sinds 15 mei zijn deuren wagenwijd opgezet voor een robotinvasie. De Microsoft-afdeling organiseert namelijk tot 15 september dit jaar de Windows Live Robot Competition. In deze competitie worden wereldwijd programmeurs gevraagd om een robot te bouwen voor Windows Live Messenger, de opvolger van MSN Messenger. Voor dat doel kunnen de deelnemers drie SDK's downloaden vanaf een speciale website. Op diezelfde site kunnen de messengerbots ook uitgeprobeerd worden. Momenteel is het leger robots nog vrij karig in omvang: slechts één digitale Live-vriend doet momenteel mee aan de beoogde invasie.MSN Invasion Of The Robots Contest-robotsMessenger-robots zijn bedoeld om op geautomatiseerde wijze gebruikers van de chatsoftware van specifieke informatie te voorzien. Bestaande voorbeelden zijn de Nieuwskraker van de Volkskrant, het virtuele kind Eccky en de robotversie van Ruud de Wild. Moderne Asimovs maken kans op een Alienware MJ-12 7550 Workstation ter waarde van tienduizend dollar. Daarnaast worden er onder de deelnemers aan de Invasion Of The Robots Contest onder andere een Alienware-laptop en een navigatiesysteem verdeeld.

Sony Canada heeft per ongeluk enige tijd enkele details van een over een maand te verschijnen Vaio-laptop met Blu-ray-speler op zijn website gehad. De Vaio AR190/AR11s-notebook beschikt blijkens de Google-cache van de bewuste pagina over een dubbellaags Blu-ray lees- en schrijfstation. Ook zijn een Core Duo 2GHz-processor, 1GB geheugen (uitbreidbaar tot 2GB) en twee 100GB-hardeschijven aan boord, die hun werk op 5400rpm doen. Een nVidia GeForce 7600 GT-gpu met 256MB geheugen is verantwoordelijk voor het visuele vlak, dat 17,8" meet en een resolutie heeft van 1920 bij 1200 pixels. Verder beschikt de Vaio AR190/AR11s over een HDMI-port, S-Video invoer en uitvoer, drie usb 2.0-ports, een FireWire-port en gleufjes voor zowel PCMCIA als ExpressCard/54. De notebook beschikt tevens over een tv-tuner en een geïntegreerde Motion Eye-webcam. Het apparaat weegt 3,8kg, moet het doen met een batterijlevensduur van anderhalf tot twee uur, en moet 3600 dollar opleveren - een stuk meer dan de Qosmio G30 van Toshiba, Sony's concurrent op het gebied van de optische schijfjes van de volgende generatie.

  1. http://www.bloghotel.org/enablesyou/
  2. http://blogsinn.com/?w=retrouve3
  3. http://yaplog.jp/retrouve3/

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit