BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 358 sur 2361
Précédent | Suivant
21/4/2017 - Accu Toshiba PABAS229

Toshiba is bezig om de hotels en vliegvelden in Europa Tweaker-vriendelijk te maken. Onder de naam Wifi is men bezig draadloze LAN's op te zetten. Je hoeft met je laptop niet langer naar een aansluitpunt te zoeken, maar je zit meteen op het net. British Telecom en Belgacom behoren tot de bedrijven die de vereiste DSL-structuur voor deze diensten zullen leveren. Sinds april worden de zakelijke notebooks van Toshiba al standaard uitgerust met een ingebouwde Wifi-voorziening, waardoor zelfs geen PCMCIA kaart gebruikt hoeft te worden. De gebruikers van het netwerk krijgen achteraf een rekening voor de hoeveelheid tijd die ze op het netwerk hebben doorgebracht. Hieronder een gedeelte uit het artikel van de Automatiseringgids:Toshiba werkt bovendien nauw samen met de Amerikaanse starter HereUare, die de afwikkeling van de kosten voor zijn rekening zal nemen. Gebruikers krijgen achteraf een rekening voor de hoeveelheid tijd die ze op het netwerk hebben doorgebracht. De HereIare-software past de instellingen voor het Wifi netwerk automatisch aan.

Schiphol biedt reizigers vanaf deze week al de mogelijkheid via hun laptop draadloos te internetten. Het LAN wordt beheerd door Schiphol's huisleverancier Attingo. De draadloze LAN-verbinding is alleen in de directe omgeving van het communicatiecentrum te gebruiken en kost 25 tot 30 gulden per uur. Internetaanbieder Versatel heeft zijn klantenbestand het afgelopen kwartaal flink zien groeien. Dit komt vooral door de aanwas van nieuwe klanten voor zijn triple play-aanbod.In het derde kwartaal heeft Versatel 18.300 bestellingen voor zijn adsl2+-aanbod gekregen. Dit is een lichte stijging in vergelijking met het voorgaande kwartaal. Toen meldden zich 16.000 nieuwe klanten aan bij het bedrijf. In totaal heeft Versatel nu 201.000 adsl2+-klanten, zo heeft het bedrijf woensdag bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt.

Ook voor zijn standaardbreedbandaanbod heeft Versatel de afgelopen drie maanden meer nieuwe klanten kunnen verwelkomen. In totaal kwamen er 15.100 nieuwe zogenoemde 'residential dsl'-abonnees bij. In het tweede kwartaal waren dit er 11.700. Door de groei in het aantal internetklanten heeft Versatel momenteel 281.000 dsl-abonnees. Dit aantal is inclusief de adsl2+-abonnees en het klantenbestand van Tele2 Nederland.De omzet van Versatel in het afgelopen kwartaal kwam uit op 154,1 miljoen euro. Vergeleken met het voorgaande kwartaal is dit een daling van ruim 15 procent. Dit getal is echter iets vertekend doordat Versatel Tele2 België heeft afgestoten. Deze omzet buiten beschouwing gelaten, is de omzet met 4 procent gegroeid. Ook is het bedrijf er in geslaagd zijn verlies te verkleinen. In het tweede kwartaal leed de isp nog een verlies van 23 miljoen euro, over de afgelopen drie maanden was dit 12,9 miljoen euro.

'Het gaat steeds beter met Versatel', licht woordvoerster Cilesta van Doorn toe. 'We blijven investeren in ons netwerk en we hebben in Nederland nu een dekking van 65 procent. De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe klanten getrokken met de actie waarbij we een gratis laptop weggeven. De resultaten hebben onze verwachtingen overtroffen en we gaan nu bekijken of we de actie gaan herhalen.'Philips en Visa hebben een overeenkomst gesloten om samen chiptechnologie te gaan ontwikkelen die contactloze betalingen mogelijk moet maken, zo wordt gemeld in een persbericht. Hierbij moet gedacht worden aan betalingen via draagbare apparaten als mobiele telefoons, laptops en spelcomputers. De twee bedrijven willen in hun onderzoek naar de mogelijkheden content providers en hardware-fabrikanten betrekken. De keuze voor elkaar is niet verrassend: Philips heeft al veel ervaring in contactloze chiptechnologie, terwijl Visa een omvangrijk klantenbestand over de hele wereld heeft. Zo langzamerhand worden er door de creditcardmaatschappijen steeds meer manieren gezocht om betalingen mogelijk te maken zonder contact. Zo werkt MasterCard samen met Nokia aan een combinatie van creditcard en mobiele telefoon en heeft Visa een creditcard met draadloze chip erin geïntroduceerd.

Het Taiwanese DigiTimes meldt dat Quanta Storage nieuwe DVD+RW drives zal presenteren in de zomer. Dit bedrijf is de grootste producent van optische slim-type hardware in Taiwan. In juni wil het bedrijf een DVD+RW brander presenteren voor desktop-computers die slechts half zo hoog is als de normale drives. In augustus hoop het bedrijf een zelfde product te presenteren voor laptops. Ook werkt het bedrijf aan dual-drives die CD's kunnen lezen op 48 speed, op diezelfde snelheid CD-RW's kunnen branden en DVD's kunnen lezen op 16-voudige snelheid. Over de prijzen van de DVD-drives meldt het artikel het volgende:DVD+RW logoWhen asked about market speculation that prices for half-height DVD+RW drives could plunge to as low as US$100 by year-end, the company said the forecast was "quite plausible." Currently, half-height DVD+RW drives are priced at around US$300. Sony heeft de cijfers over het tweede kwartaal van het boekjaar 2007 gepubliceerd. Het bedrijf haalde een omzet van 18,1 miljard dollar en een operationele winst van 787 miljoen dollar. Vooral de elektronicadivisie deed het goed.

Sony-logo (120px)Zowel de omzet als de operationele winst zijn veel beter dan in dezelfde periode vorig jaar: tussen 1 juli en 30 september 2006 werd een verlies van ruim 180,1 miljoen dollar op een omzet van 16,1 miljard dollar geboekt. Ook de nettowinst steeg scherp: in het afgelopen kwartaal werd 640,9 miljoen dollar verdiend, terwijl vorig jaar in dezelfde periode een bescheiden winstje van 14,8 miljoen dollar kon worden bijgeschreven. Op basis van de resultaten heeft Sony besloten de verwachtingen over het gehele boekjaar 2007 naar boven bij te stellen.De omzet bij de elektronicadivisie nam met iets meer dan twintig procent toe naar 14,5 miljard dollar en de winst steeg met liefst 1231 procent naar 930 miljoen dollar. De groei werd vooral veroorzaakt werd door een toegenomen vraag naar Bravia-lcd-televisie, Vaio-laptops en CyberShot-digitale camera's. Nobuyuki Oneda, chief financial officer bij Sony, liet weten dat ook voor de tweede helft van het boekjaar goede resultaten verwacht worden, omdat dan een nieuwe serie hd-tv's op de markt gebracht zal worden.De verliezen bij de gamesdivisie verdubbelden naar 841 miljoen dollar, hoewel de omzet met 42,9 procent toenam naar 2,1 miljard dollar. Het verlies werd met name veroorzaakt doordat het bedrijf ruim 1,3 miljoen PlayStation 3's onder de kostprijs verkocht. In het tweede kwartaal werden verder 2,58 miljoen PSP's en 3,28 miljoen PS2's aan de man gebracht. Volgens Oneda mag worden verwacht dat de gamesdivisie in het komende financiële jaar, dat op 1 april 2008 van start gaat, winst gaat maken.

Het nieuwe bios, versie 1.09 voor de MSI Wind zorgt voor een stapsgewijze overklok door op de toetscombinatie Fn + F10 te drukken. In stappen wordt zo een 8 procent, 16 procent of 24 procent sneller systeem gerealiseerd, mits de Wind op de netvoeding is aangesloten. De kloksnelheid van de standaard op 1,6GHz geklokte Atom-processor klimt met de 24 procent overklok naar bijna 2GHz. Het is niet bekend of het 1.09-bios ook met de vrijwel identieke Medion Akoya 1210 werkt: eerdere MSI-bios'en werden met wisselend succes op de Duitse variant gebruikt.Overigens is de Wind van MSI niet de enige netbook die de Atom-cpu sneller laat lopen: ook Asus biedt standaard de optie de kloksnelheid te wijzigen met behulp van de Super Hybrid Engine. Daarmee kan de Atom niet alleen naar 1,8GHz worden getild in de 'Super Performace'-stand, maar kan de kloksnelheid van de netbook ook worden teruggeschroefd tot 1,2GHz om zo de accu te sparen.

Een nieuwe dienst van Yahoo is bedoeld om elektronische producten aan de man te brengen bij mensen die relatief onbekend zijn op dit gebied. Via Yahoo! Tech kunnen potentiële kopers in eenvoudige taal advies krijgen over digitale producten als mp3-spelers, televisies, digitale camera's en laptops. Voor dat doel zullen zowel productexperts als eindgebruikers de elektronische goederen van commentaar voorzien. Deze consumentenreacties worden onder meer verkregen via de eigen Shopping-dienst en andere community-websites van Yahoo. Ook wordt er informatie verkregen uit de bekende Dummies-boeken en artikelen uit PC World en PC Magazine. Inkomsten hoopt Yahoo te verkrijgen uit de advertentieruimte voor elektronische producten.Yahoo! Tech logoHet mediabedrijf begeeft zich met Yahoo! Tech op het terrein van Cnet, dat een soortgelijke service biedt. Beide digitale adviesdiensten richten zich vooral op kopers die zich niet dagenlang willen verdiepen in producten voordat ze met zekerheid tot aanschaf over kunnen gaan. Zo kunnen Tech-bezoekers kijken naar de wekelijkse serie 'Hook Me Up', waarin experts individuele klanten voorzien van advies omtrent welke elektronische producten meerwaarde hebben in hun specifieke geval. Volgens Forrester Research-analist Charlene Li zouden de diensten van Yahoo en Cnet elkaar niet direct bijten, aangezien er nog genoeg ruimte op de markt is voor dit soort services.

Apple heeft vandaag de grote 17"-broer van de 15,4"-MacBook Pro op de wereld gezet. De laptop heeft als belangrijkste wapenfeiten onder de motorkap een 2,16GHz Intel Core Duo, 1 gigabyte DDR2-geheugen dat op 667MHz zijn werk doet, een 120GB grote SATA-schijf met een snelheid van 5400rpm, en de ATi Mobility Radeon X1600 PCI Express-videokaart met 256MB GDDR3-geheugen. Het scherm laat zich schalen tot een resolutie van 1680 bij 1050 beeldpunten en biedt een helderheid van 300 candela per vierkante meter.De 17"-MacBook Pro is met 3,1 kilogram een halve kilo zwaarder dan zijn kleinere broertje, en is 2,59 centimeter hoog. In vergelijking met de 15,4"-variant biedt de nieuwe notebook een FireWire800-aansluiting en drie in plaats van twee USB2.0-poorten. Verder zijn de twee MacBook Pro's identiek wat betreft hardware en software. De 17"-Apple zal vanaf volgende week te koop zijn en krijgt een adviesprijs van 2879 euro mee.

Volgens Michael Dell hebben Microsofts herhaaldelijke waarschuwingen dat Linux patenten zou schenden, geen effect op de verkoop van Dell-servers met dat besturingssysteem.Michael Dell 'We zien een gezonde groei in de verkoopcijfers van onze Linux-servers, die zelfs iets hoger ligt dan de verkoop van Windows-machines', zo vertelde de Dell-ceo tegen CNet. Vooral voor bedrijfskritische applicaties zou Linux goed in de markt liggen, aldus Michael Dell.Bij de conclusie van de Dell-voorman dat serverklanten blijkbaar niet wakker liggen van eventuele patentclaims, moet echter wel worden aangetekend dat de computerbouwer in mei een overeenkomst met Microsoft tekende, die Dells klanten tegen dergelijke claims beschermt. Dell laat de Linux-distributie voor zijn servers echter door Red Hat, en die voor desktops en notebooks door Ubuntu leveren, en deze fabrikanten hebben tot dusver geweigerd met Microsoft in zee te gaan.Dell / Linux De overeenkomst tussen Microsoft en Dell geldt evenwel enkel voor servers, en volgens Dell marketingmanager Mark Jarvis is er bij het hoofdkwartier geen telefoontje van Microsoft binnengekomen toen het bedrijf besloot om Ubuntu-desktops en -laptops te gaan leveren. Hij voegt eraan toe nog altijd geen informatie van Microsoft te hebben ontvangen welke patenten van de softwaregigant Linux precies zou schenden.

  1. http://retrouve3.blog.wox.cc/
  2. http://retrouve3.allmyblog.com/
  3. http://plaza.rakuten.co.jp/davydenko/

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit