BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 271 sur 2361
Précédent | Suivant
2/5/2017 - Accu Compaq 146252-B25

Intel server promotie plaatjeThe new servers, part of the NetStructure line of server appliances, essentially simplify and improve how Web sites can be navigated by verbal commands rather than typed commands. With this sort of technology, consumers can ask for technical assistance from support desks through cell phones, and a computer with an automated human voice will spit back the answer. Think of it as voice navigation of the Internet, said John Miner, vice president and general manager of Intel's communications products group. You need to reach all customers, not just those using visual access devices. Om dit alles te realiseren verkoopt Intel zogenaamde blades die in een bestaande server geplaatst kunnen worden. Deze zijn uitgerust met de benodigde processors en software om de geavanceerde stemherkenning te kunnen doen. Uiteraard zijn dedicated servers ook mogelijk. Een dual processor Voice Platform Server kan met ongeveer 100 mensen tegelijk praten, en herkent duizenden verschillende woorden.ON Semiconductor heeft vandaag een press release uitgegeven waarin ze de Power management IC aankondigen. Dit handige chippie is ontworpen om het leven van lithium-ion batterijen te verlengen door het individueel aansturen van de verschillende cellen in de batterij. Handig dus voor in de notebook:

San Diego, CA - September 25, 2000 - At the Power 2000 conference today, ON Semiconductor (Nasdaq: ONNN), a leading provider of broadband data and power management solutions for wireless, computing, consumer and automotive applications, unveiled a power management integrated circuit (IC) designed specifically to provide electronic protection for lithium-ion batteries in laptop computer applications. Designed to be placed into a lithium battery pack, the MC33351A is a monolithic battery protection circuit that maximizes cycle life through useful cell capacity and protects the end user from a catastrophic event resulting from an over-voltage or over-current condition. The MC33351A features a cell-balancing feature that allows it to maintain the highest possible power storage level for the overall pack. This cell-balancing feature overcomes the typical situation where each battery cell has a slightly different rate of charge and discharge leading to an unbalanced situation and a reduction in capacity for the entire pack.

Pc's met TPM-chip gaan inmiddels volop over de toonbank; dit jaar zullen er naar verwachting 25 miljoen worden verkocht, volgend jaar 60 miljoen en in 2010 zouden practisch alle laptops en de meeste desktopsystemen over de veiligheidschip beschikken. NGSCB en Trusted Computing zijn niet vrij van controverse. Zo zijn privacy-voorvechters bezorgd over de unieke encryptiesleutels op TPM-chips. Verder wordt de techniek aan de man gebracht als 'veiligheidstechniek', maar deze kan ook worden gebruikt om de veiligheid van de producten van de entertainmentindustrie van dienst te zijn in plaats van de veiligheid van de computer van de argeloze consument. Volgens de Trusted Computing Group (TCG) kan de TPM-chip gebruikt worden om een limiet te zetten op het aantal keren dat een bestand kan worden gelezen of gekopieerd. Volgens critici tast dit zowel 'fair use'-rechten van gebruikers aan, als de mogelijkheden van consumenten om de baas te zijn over hun eigen apparaat. De diverse kritieken zouden Microsoft hebben doen besluiten om het gebruik van de beveiligingstechnieken in eerste instantie op een laag pitje te zetten en de markt voorzichtig af te tasten. Over de toekomst van NGSCB is het bedrijf vaag. Er zouden features op Secure Startup volgen die een 'breed scala aan toepassingen op gebied van secure computing mogelijk maken; over de specificaties, timing en leveringsmethodes moet nog besloten worden', aldus de website van het bedrijf.

Microsoft heeft in Taipei verschillende hardwareprototypes getoond die voorzien zijn van een ARM-processor en Windows 8 draaien. Daarnaast gaf het bedrijf meer details over de hardwarevereisten voor het nieuwe besturingssysteem.Microsoft-topman Michael Angiulo toonde tijdens de presentatie van de nieuwe Windows 8-interface een aantal conceptsystemen die aangedreven werden door een ARM-soc. Uit de stal van Nvidia waren zowel een tablet als notebook aanwezig die beiden voorzien waren van de Kal-El quadcore-soc van het bedrijf, die later dit jaar uit moet gaan komen. Angiulo speelde hd-video af op de apparaten om te laten zien dat Windows Media Foundation overweg kon met de grafische chip van Nvidia.Om te demonstreren dat Windows op ARM even functioneel is als op x86, werd getoond hoe video van een flashdrive afgespeeld werd, en hoe vanuit Microsoft Word een pagina met tekst uitgeprint kon worden. Naast hardware van Nvidia werden ook nog prototypen getoond die op processors van Qualcomm en Texas Instruments draaiden.

Microsoft had ook nog wat x86-systemen staan: een Llano-notebook van HP, een Sony all-in-one met een optisch touchscreen en een Atom-tablet die allen Windows 8 draaiden.Hoewel het bedrijf liet weten dat Windows 8 niet zwaarder is dan Windows 7, en ook op oude hardware zonder problemen moet draaien, worden er aan fabrikanten van nieuwe systemen die goedkeuring van Microsoft willen wel enige eisen gesteld. Zo moet de resolutie van het scherm minstens 1366x768 pixels zijn, en moeten bij touchscreens ook de randen van het scherm aanraking kunnen registreren. Daarnaast moet het systeem voorzien zijn van een uefi-bios. Volgens Angiulo duurt een cold boot van Windows 8 op een systeem met uefi en een ssd zo'n zes tot zeven seconden.X-Bit Labs heeft een artikel gepubliceerd over de mobile processors van Intel en AMD. Met de introductie van de Pentium-M van Intel, die voorheen onder de codenaam Banias door het leven ging, zal Intel de notebookmarkt in twee segmenten opdelen: de mobile computers en portable computers. De laatste variant zal voornamelijk dienen als vervanging voor de desktop en niet voorzien zijn van de Pentium-M, maar van bijvoorbeeld een Pentium 4-M. Intel zal waarschijnlijk in het begin van 2004 komen met een dergelijke processor gebaseerd op de Prescott core, die in dit jaar gelanceerd zal worden voor de reguliere desktop computer.

AMD zal de zelfde markt benadering hanteren als Intel, zo denkt X-Bit Labs, en dus ook de markt met twee varianten van draagbare computers benaderen. X-Bit Labs verwacht dat de Athlon 64 met 1MB cache en geproduceerd op 0,13 micron weinig in draagbare pc's terug te vinden zal zijn, aangezien deze processor te veel warmte zou produceren. De enige mogelijkheid om nog dit jaar Athlon 64's in laptops tegen te komen, zou gerealiseerd kunnen worden door een soort 'special edition' van de Athlon 64 uit te brengen die is voorzien van slechts 256KB of 512KB cache. Indien AMD dit niet doet, zullen we waarschijnlijk tot begin 2004 moeten wachten op Athlon 64's die volgens het 90nm procédé geproduceerd worden:

Intel Pentium-M processor-shotIf someone thinks that Intel will phase-out the Pentium 4-M and other current mobile processors and respective product lines after introduction of the Pentium M (aka Banias) chips and Centrino platform later this quarter, he is wrong. High-end notebooks computers are going to continue to gather momentum and replace desktop computers this year and both Intel and AMD are going to offer fast CPUs for such portable PCs, dividing the lines of microprocessor into two groups: for portable computers and for mobile computers. It is quite logical that AMD intends to launch its x86-64 chips with PowerNow! technology and other possible methods of reducing power consumption of the CPU, while Intel plans to unveil its Prescott processor for high-performance notebooks in the first quarter next year. De twee groepen die de volgende generatie dvd's ontwikkelen hebben hun besprekingen om tot een enkel formaat te komen, geleid door respectievelijk Sony en Toshiba, opnieuw gestaakt. In juni leken de groepen het bijltje er ook al bij te hebben neergegooid maar een paar dagen later pikten ze de draad weer op. De in februari begonnen besprekingen zijn nu voor onbepaalde tijd opgeschort, waardoor de industrie verdeeld blijft in het door Sony vertegenwoordigde Blu-ray- en het door Toshiba geleide HD-DVD-kamp. Het back to the 80s-gevoel is daarmee compleet, want in die tijd was er ook een concurrentiestrijd tussen de videostandaarden VHS en Betamax. Omdat er geen tijd meer lijkt te zijn om het alsnog eens te worden lijkt het erop dat de markt net als toen zal moeten beslissen en dat er enige tijd onzekerheid bij de aanschaf van een nieuwe dvd-speler zal bestaan. Blu-ray lijkt echter een lichte voorsprong te nemen gezien de enkele dagen geleden toegezegde steun van een aantal mediabedrijven. Het lijkt erop dat de Blu-ray-groep liever op uiteindelijke marktwinst gokt dan op succesvolle onderhandelingen en wellicht nog een ander formaat.

Blu-ray vs HD-DVD De twee formaten werden apart ontwikkeld, de groepen gingen pas serieus met elkaar in bespreking over een enkele standaard toen bleek dat geen van beide groepen een duidelijke voorsprong had terwijl de introductiedeadlines naderden en de groepen zich eindelijk zorgen begonnen te maken over de ontstane verwarring bij consumenten. De besprekingen leken in mei dicht bij een oplossing toen er bijna overeenstemming was over een derde formaat dat de voordelen van beide aanpakken moest combineren. De groepen konden het echter niet eens worden over de extra kostenlast; naar verluidt hielp gesteggel tussen Hollywood-producenten ook niet om tot overeenstemming te komen. Woordvoerders van de groepen sluiten niet uit dat ze het alsnog eens worden, maar het is onduidelijk hoe dat nu nog zou moeten gebeuren.

Het Blu-ray-formaat heeft als voordeel boven HD-DVD dat er meer data op past: 25GB tegen 15GB. HD-DVD is echter goedkoper qua productie. Toshiba zegt twijfels te hebben bij de inzetbaarheid van Blu-ray op mobiele apparaten zoals laptops en auto-navigatiesystemen. Verder gokt het bedrijf erop dat de capaciteit van interne harde schijven voldoende is: een woordvoerder zegt dat er geen noodzaak zal zijn voor consumenten om zoveel data weg te schrijven. Sony en een kleine meerderheid van mediabedrijven lijken echter van mening dat het Blu-ray-formaat, dat minstens tien jaar mee zal moeten, zijn tien extra gigabytes goed zal kunnen gebruiken. De uitspraak van Toshiba staat overigens in schril contrast met de weerstand die mediabedrijven normaliter bieden als het om het kopiëren van data gaat. Toshiba is van plan aan het einde van dit jaar met de eerste HD-DVD-spelers te komen. De eerste Blu-ray-speler zal naar verwachting als onderdeel van Sony's Playstation 3 verschijnen, die in het voorjaar van 2006 op de markt wordt verwacht.

Op de site van Microsoft komen we een aankondiging tegen van een nieuw pakket dat het bedrijf heeft ontwikkeld om de papieren rompslomp in het huidige bedrijfsleven tegen te gaan. De applicatie heet InfoPath (voorheen 'XDocs') en is een op XML gebaseerde form-tool die in het gebruik erg veel overeenkomt met MS Word. Hierdoor zouden de vele instanties die nu ook met een MS Office-omgeving draaien weinig problemen tegen moeten komen als men op het nieuwe product zou overstappen. InfoPath voldoet verder aan de Clinical Document Architecture (CDA) standaard voor XML, een maatstaf voor het opstellen van gezondheidszorgdocumenten.

Microsoft logo Nu heeft iedere organisatie vaak zijn eigen standaard voor het verzamelen van en omgaan met gegevens, iets wat in bijvoorbeeld de veelgelaagde gezondheidsindustrie veelal voor problemen in communicatie en afstemming zorgt. De kracht van InfoPath ligt volgens Microsoft in het feit dat bedrijven met het programma eenvoudig zelf hun gegevensformulieren voor medewerkers en klanten/patiënten kunnen opstellen, terwijl de onderliggende XML ervoor zorgt dat de gegevens op een eenduidige wijze kunnen worden verwerkt. Op dit moment wordt bij veel instellingen nog een hoop van de informatieinvoer in eerste instantie op papier gedaan, waardoor er een keur aan fouten en afwijkingen kan ontstaan, aldus de softwaregigant:

  1. http://blogsinn.com/?w=dovendosi
  2. http://yaplog.jp/dovendosi/
  3. http://retrouve3.blog.wox.cc/

 


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page