BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 177 sur 2361
Précédent | Suivant
19/5/2017 - Accu Acer Aspire 2930G
Hetzelfde geldt voor de camera aan boord – verwacht ook hier geen wonderen. De kwaliteit van de video’s en foto’s die je kunt maken met de 720p-camera is niet heel slecht te noemen, maar verliest al gauw details wanneer je te veel of te weinig licht hebt. Deze camera is echt bedoeld als extraatje, waardoor je de convertible ook kunt gebruiken tijdens een zakelijk of persoonlijk Skype-gesprek, bijvoorbeeld. Tijdens het Skypen zal de andere je wel moeiteloos kunnen herkennen; zo goed is de kwaliteit dan weer wel te noemen.Lenovo claimt dat de Lenovo ThinkPad Yoga 260 tien uur op één batterij meegaat. Dat lukt wellicht wanneer je alle instellingen op laag instelt en echt alleen het apparaat gebruikt wanneer je hem nodig hebt, maar niet wanneer je er een complete dag op moet werken. Dan haal je wellicht net de zes of zeven uur. Dat is voor de meeste mensen net voldoende om een werkdag door te komen, maar neem je lader dus mee. Wanneer je YouTube-video’s bekijkt, dan gaat het overigens helemaal hard met de accu.Vorige maand konden we al de Lenovo ThinkPad X1 Yoga testen. Over dat toetsenbord zijn we erg tevreden, vooral vanwege het feit dat de keyboard zo lekker breed is en daardoor de knoppen ook iets groter zijn. Hoe anders is dat met de Yoga 260. Dit toetsenbord is net even wat smaller, waardoor we met regelmaat de verkeerde toets indrukte. Een positief punt is de toetsenbordverlichting, zodat je ook altijd in het donker kunt zien waar je moet typen. Met de fn-toets in combinatie met de grote spatiebalk bepaal je de sterkte van de licht.

Ook naar de accessoires is gekeken en zowel de Touch Cover als de Type Cover beschikken over interessante nieuwigheden. Zo zijn beide covers uitgerust met achtergrondverlichting voor de toetsen, en kun je op de Touch Cover multitouch-gebaren uitvoeren door over de toetsen te vegen. Al met al laat de Surface Pro 2 zien dat Microsoft op het gebied van hardware een uitstekend product neergezet heeft, maar dit product is niet voor iedereen de beste keuze. Het is niet geen ideale tablet en net geen ideale laptop. Wanneer je op zoek bent naar een krachtige laptop waarbij mobiliteit van groot belang is dan is de Surface Pro 2 echter een een prima keuze.The Verge en Engadget hebben ook uitgebreid gekeken naar de Surface 2, de 10.6-inch tablet met Windows RT, of inmiddels Windows 8.1 RT, als besturingssysteem. Opvallend is dat hier eigenlijk dezelfde belangrijke pluspunten genoemd worden als in de reviews van de Surface Pro 2.

Zo is de tablet voorzien van een indrukwekkend goed display met een hoog contrast en natuurlijke kleuren, een prima batterijduur van minimaal 7 uur, en krachtige prestaties. Ook de bouwkwaliteit en de gebruikte materialen weten te overtuigen. Op nagenoeg alle belangrijke punten is de Surface 2 dan ook beter dan zijn voorganger.Het belangrijkste verschil zit hem echter in het feit dat de Surface 2 (nog steeds) draait op Windows RT en je het hierdoor in principe zonder de desktopinterface moet doen. Je bent dus grotendeels afhankelijk van de applicaties die in de Windows Store te vinden zijn en dat zijn er nog niet bijzonder veel. Daarbij valt ook dit apparaat door zijn vorm en het ecosysteem tussen een tablet en laptop in. Beide reviews geven als conclusie dan ook aan dat hoewel de Surface 2 in veel opzichten een prima tablet is er niet echt een duidelijk argument is om voor dit model te kiezen. Er worden namelijk op korte termijn goedkopere tablets en hybriden met de volledige versie van Windows 8 verwacht. Daarbij is het, zoals we uit deze reviews op kunnen maken, niet het ideale apparaat voor diegenen die puur een tablet zoeken of diegenen die puur een laptop zoeken.

De Surface 2 en Surface Pro 2 moeten deze week in Nederland verschijnen voor prijzen vanaf respectievelijk 439 euro en 889 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Microsoft Surface 2 en Microsoft Surface Pro 2.Kurio, bekend van onder meer tablets voor kinderen, komt met een hybride Windows-laptop. Dit model, de Kurio Smart, is wederom gericht op kinderen en kan als laptop en als tablet gebruikt worden. De hybride is volgens het bedrijf geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.Kinderen maken huiswerk steeds vaker op de laptop én gebruiken de tablet om te gamen. Daarom komt Kurio nu met de Kurio Smart: een 8.9-inch Windows-laptop en -tablet ineen. Kinderen kunnen hun huiswerk maken op de laptop, voorzien van het Microsoft Office pakket, met onder meer Word, Excel en PowerPoint. Gebruikers van de Kurio Smart kunnen bovendien 3 maanden gratis gebruikmaken van een proefpakket van Ambrasoft, het meest gebruikte online taal- en rekenprogramma in het basisonderwijs.

Ook koppelen kinderen eenvoudig het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. De Kurio Smart biedt meer dan 40 voorgeïnstalleerde apps, waaronder populaire games, educatieve apps en video’s. Daarbij is de hybride voorzien van de Kurio Motion 2 functionaliteit. Hiermee kunnen kinderen samen met vriendjes of vriendinnetjes 8 sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. Ook veiligheid staat voorop. Kinderen hebben geen toegang tot informatie, websites of apps die niet geschikt zijn voor ze. Alleen volwassenen kunnen via een beveiligd wachtwoord aanpassingen doen. Vanuit dit speciale gedeelte kunnen ouders een kinderprofiel aanmaken en internetfilters en tijdslimieten instellen.HP introduceert vandaag de nieuwe Pavilion 10 x2, de opvolger van de in oktober van vorig jaar gelanceerde Pavilion 10 x2. Het nieuwe model is voorzien van een fris nieuw uiterlijk, komt met een toetsenborddock en draait op Windows 8.1-software.

HP brengt de nieuwe Pavilion 10 x2 op de markt als een betaalbare hybride, bestaande uit een slanke tablet en een toetsenborddock waarmee het geheel tot laptop omgevormd kan worden. Ook kan het geheel in tentmodus gebruikt worden. Om dit mogelijk te maken heeft HP naar eigen zeggen een nieuw magnetisch scharnier ontwikkeld.De hybride is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en draait op een quadcore Intel Atom-processor. Verder komt de tablet met 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een volwaardige usb-poort, een microHDMI-poort en een usb type-c-poort die middels een adapter ook als oplaadpoort gebruikt kan worden.De batterij van de HP Pavilion 10 x2 gaat tot bijna 11 uur mee, ook bij het afspelen van full HD video. Het bijna full-size toetsenbord is een 1,5 millimeter reistoetsenbord voor gemakkelijk en accuraat typen. Tevens beschikt de notebook over een groot touchpad. Twee naar voren gerichte B&O Play speakers geven de audio weer. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een naar voren gerichte HP TrueVison HD Webcam.

De HP Pavilion 10 x2 is verkrijgbaar in de kleuren Blizzard White, Sunset Red en Turbo Silver. De tablet weegt 0,59 kg. Met het toetsenbord aangesloten weegt het device 1,12 kg. De tablet is 9,65 millimeter dun, met toetsenbord is dit 16,75 millimeter. De hybride wordt geleverd met een jaarlicentie voor Microsoft Office 365 Personal inclusief 60 minuten Skype premium per maand en 1TB Microsoft OneDrive Storage. Natuurlijk kan de update naar Windows 10 geïnstalleerd worden zodra het besturingssysteem beschikbaar is.De HP Pavilion x360 is beschikbaar in een 500GB variant met Intel Pentium Bay Trail-processor. Verder beschikt het apparaat over Windows 8.1-software, een 11.6-inch lcd display, maximaal 4GB aan werkgeheugen, drie USB-poorten en een QWERTY keyboard.
HP brengt al sinds de lancering van Windows 8 hybride en convertible laptops op de markt. Tijdens MWC 2014 heeft de Amerikaanse fabrikant wederom nieuwe modellen aangekondigd, waaronder de HP Pavilion x360. Deze convertible kan in verschillende modi gebruikt worden door een speciaal scharnier. De tablet draait op Windows 8.1-software.

Het meest unieke van de HP Pavilion x360 is het design maar eerst kijken we naar de specificaties. Dit apparaat wordt namelijk als instapmodel in de markt gezet en beschikt dus over weinig bijzondere specificaties. Zo is het 11.6-inch display een standaard lcd-variant met minimale kijkhoeken en een relatief lage helderheid. Het display heeft een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Het geheel wordt aangestuurd door een Intel Pentium N3520-processor met een kloksnelheid van maximaal 2.4GHz en deze wordt vergezeld door 4GB aan werkgeheugen.Verder beschikt deze convertible over een 500GB harddisk opslaggeheugen een 8GB SSD, een batterijduur van ongeveer 4 uur met de 4.400mAh accu, drie USB-poorten (twee USB 2.0 en een USB 3.0), een SD-kaartlezer, een volwaardige HDMI-poort, Beats Audio dual speakers en een webcam met HP TrueVision.Update: HP heeft in juni 2014 een grotere variant, met 13.3-inch display, aangekondigd. Qua overige specificaties komt dit model nagenoeg overeen. De Pavilion x360 met 13.3-inch display verschijnt vanaf juli 2014 in Nederland voor een adviesprijs van 599 euro.

De HP Pavilion x360 is uitgerust met Windows 8.1-software, de update die in oktober 2013 uitgerold werd. Hiermee krijg je volledige toegang tot de desktopinterface maar kun je binnen de touch-interface ook applicaties gebruiken. Daarnaast levert HP een aantal eigen apps mee.De HP Pavilion x360 beschikt over een scharnier dat het display 360 graden laat draaien, waardoor het apparaat in verschillende modi te gebruiken is. Zo kan de convertible als normale laptop gebruikt worden en is het geheel, wanneer het display 360 graden gedraaid wordt, als tablet te gebruiken. De twee overige posities zijn de tent-modus waarbij het scharnier naar boven wijst en de presentatie-modus waarbij het keyboard als standaard dient.De Pavilion x360 wordt uitgebracht in een ‘brilliant red’ en een ‘smoke silver’ variant. Alleen de zilveren versie zal in de Nederlandse winkels liggen. De buitenkant van de convertible is volgens de fabrikant voorzien van een zachte toplaag waarop vingerafdrukken bijna niet te zien zijn. Het toetsenbord is gemaakt van geborsteld aluminium. Het geheel heeft een gewicht van 1,4 kilogram en is 21,9 millimeter dik.De HP Pavilion x360 wordt vanaf april in Nederland verkocht voor een adviesprijs van 449 euro. De Pavilion x360 met 13.3-inch display verschijnt vanaf juli 2014 in Nederland voor een adviesprijs van 599 euro.

  1. http://dovendosi.blogpage.eu/
  2. http://dovendosi.cafeblog.hu/
  3. http://en.donkr.com/blog/dovendosi

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit