BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 154 sur 2361
Précédent | Suivant
22/5/2017 - Accu Acer TravelMate 4320

Puur kijkend naar de prestaties is de Lenovo Yoga Tablet 8 ook geen hoogvlieger en eigenlijk een tegenvaller. Er mag dan een quadcore-chip inzetten – dat klinkt altijd goed – maar snel mogen we de tablet niet noemen. Het opstarten van apps kan nogal wat tijd in beslag nemen en het renderen van websites wil vaak ook wat minder soepel gaan dat we van snellere tablets gewend zijn. De navigatie binnen Android, de homescreens en de instellingen gaat echter vloeiend en het systeem is opvallend stabiel. Simpele spelletjes en apps zijn daarbij redelijk goed te gebruiken en dan zul je ook weinig merken van de wat mindere prestaties. Maar, wanneer je websites met veel afbeeldingen en andere grafische elementen bezoekt of een grafisch wat intensievere app gebruikt, bijvoorbeeld een DeadTrigger of Riptide GP, merk je dat het systeem zijn grenzen opzoekt. Ook deze games zijn redelijk te spelen maar hebben hier en daar last van wat framedrops of kleine haperingen. Laten we het er op houden dat de Yoga Tablet 8 geen game-machine is. Als dat ook niet is wat je zoekt dan kun je er echter goed mee vooruit, met wellicht iets wat meer benodigd geduld dan de krachtigere tablets in deze prijsklasse.

Ik heb op een aantal plekken gelezen dat Lenovo met de Yoga Tablet de plank volledig mis heeft geslagen maar daar ben ik het niet mee eens. Er namelijk ook belangrijke positieve punten te melden. Zo heeft het design met de ingebouwde standaard daadwerkelijk een toegevoegde waarde, ligt de tablet ideaal in één hand, zijn de speakers voor een tablet indrukwekkend goed, en gaat de accu extreem lang mee. Als dit elementen zijn waar jij een tablet op uitkiest dan is de Yoga Tablet 8 zeker een goede optie. En dan hebben we het nog niet eens voor een redelijk aantrekkelijke prijs van 229 euro.

Maar, zoals gezegd is de plank wel op een zeer belangrijk onderdeel misgeslagen. Van de software had Lenovo namelijk echt af moeten blijven en de doorgewinterde Android-gebruiker zou ik deze tablet puur daarom niet echt aanraden. Daarbij vallen de prestaties wat tegen maar doet de tablet wel wat hij moet doen. Ook is het display niet van de hoogste kwaliteit maar ook weer gewoon bruikbaar voor de standaard toepassingen. Kortom, gemiddeld komt de Yoga Tablet 8 op een kleine voldoende uit en is een leuke tablet voor iemand die qua software geen hoge eisen stelt, gaat voor een lange batterijduur en het grote voordeel van het design ziet.

De HP Spectre x360 is beschikbaar in een 256GB- en 512GB-versie en draait op Windows 10-software. Verder beschikt de tablet over een 13,3-inch lcd display, drie usb-poorten, een quadcore Intel Core-processor, een SD-kaartlezer, een keyboard en 8GB aan werkgeheugen.
HP heeft de HP Spectre x360 opnieuw ontworpen met een dun design, lange batterijduur tot 12 uur en optimale WiFi voorzieningen. HP heeft het apparaat verbeterd met de nieuwe Intel-processoren, audio van Bang & Olufsen en een Ash Silver met koperaccenten kleurenoptie. Op deze pagina vind je alle features, specificaties en prijzen van de HP Spectre x360 (2015), met modelnummers 13-4110nd, 13-4150nd, 13-4159nd en 13-4190nd.De nieuwe HP Spectre x360 is voorzien van een convertible design, wat inhoudt dat het scherm 360 graden gedraaid kan worden. Zo kun je het apparaat onder meer als tablet gebruiken. Het display is voorzien van een 13,3-inch formaat en een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels of een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels.

Onder de motorkap zien we een Intel Core i5 of Core i7 processor terug, vergezeld door 8GB aan werkgeheugen en 256GB of 512GB aan opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen is uit te breiden middels een SD-kaartlezer. Ook komt het apparaat met een hdmi-poort, een mini-DisplayPort en drie usb 3.0-poorten.Voor draadloze communicatie beschikt de Spectre x360 over 802.11a/b/g/n/ac (2×2) WiFi en Bluetooth 4.0, aan de voorzijde zien we een webcam terug en de 45Whr accu moet zorgen voor een batterijduur van ongeveer 12 uur. Ook beschikt de convertible over twee stereo-speakers van Bang & Olufsen aan de voorzijde.13-4110nd: Intel Core i5, Full HD touchscreen, 8GB RAM en 256GB SSD, Silver13-4150nd: Intel Core i7, Full HD touchscreen, 8GB RAM en 256GB SSD, Silver13-4159nd: Intel Core i7, Full HD touchscreen, 8GB RAM en 256GB SSD, Ash Silver / Copper13-4190nd: Intel Core i7, QHD touchscreen, 8GB RAM en 512GB SSD, Silver
HP Spectre x360 – software

De HP Spectre x360 draait op Windows 10-software, het besturingssysteem dat Microsoft in de zomer van 2015 uitgebracht heeft. Deze versie van Windows biedt toegang tot de desktopinterface en een speciale tabletmodus, afhankelijk van hoe het apparaat gebruikt wordt.De HP Spectre x360 komt met een convertible design, wat betekent dat het je scherm 360 graden kunt draaien. Hierdoor kun je het apparaat als laptop, als tablet en in verschillende modi daar tussenin gebruiken. De Spectre x360 heeft een aluminium behuizing met een zilveren afwerking meegekregen. Er komt ook een speciale variant met een Ash Silver / Copper afwerking op de markt. Het geheel heeft een gewicht van 1,45 kilogram en een afmeting van 325 x 218 x 16 millimeter.De HP Spectre x360 ligt vanaf midden oktober 2015 in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs vanaf 1.199 euro.

Zodra deze tablet beschikbaar is vind je aan de linkerzijde van deze pagina, onder het kopje ‘prijzen’, een overzicht van de laagste prijzen.Heb je al ervaringen met deze tablet? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening met anderen die op zoek zijn naar een tablet. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je via het kopje ‘bezoekersreviews’ je persoonlijke review achterlaten.Binnen Android 6.0 Marshmallow vind je een handige functie genaamd Doze. Met Doze is het mogelijk om meer uit je Android te halen, door hem langer mee te laten gaan. Op de achtergrond worden er enkele processen afgesloten wanneer je scherm uitstaat of in standby-modus is, waardoor er dus heel wat energie wordt bespaard en je Android langer mee kan gaan. Maar deze functie is enkel beschikbaar voor de mensen met Marshmallow op hun apparaat – tenzij je natuurlijk de losstaande third-party app Doze downloadt.

Heb je nog Lollipop op je toestel? Dan kun je nu Doze downloaden van YirgaLabs (het is dus geen Google-app). De app werkt ongeveer net zoals de functie binnen Marshmallow en sluit apps af die helemaal niet hoeven te draaien wanneer je scherm uitstaat of je toestel in standby staat. Je toestel zal niet alleen sneller uit de ontgrendeling gehaald kunnen worden, ook gaat hij wat langer mee op een batterij-ontlading, wat met steeds groter wordende scherm een groter probleem wordt. Je kunt de app hieronder downloaden.De HP Pavilion 11 x360 (11-u004nd) is een uiterst flexibele convertible met een 11,6 inch scherm en een Intel Celeron N3060 processor met een klokfrequentie van 1,6 GHz. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en de opslagruimte is 500GB.
HP heeft een nieuwe HP Pavilion 11 x360 in de schappen geplaatst. De HP Pavilion 11 x360 met modelnummer 11-u004nd is een convertible, waardoor je voortaan op alle mogelijke manieren gebruik kan maken van het apparaat. Zo kun het scherm van de HP Pavilion 360 graden klappen, zodat je hem zowel als tablet als als laptop kunt gebruik. Op deze pagina vind je alle features, specificaties en prijzen van de HP Pavilion 11 x360 (2016), met modelnummer (11-u004nd).

HP heeft voor zijn HP Pavilion 11 x360 met modelnummer 11-u004nd gekozen voor een 11,6 inch HD IPS-scherm met een beeldschermresolutie van 1366 x 768. Onder de motorkap beschikt de HP Pavilion over een Intel Celeron N3060 processor met een klokfrequentie van 1,6 GHz. Daarnaast beschikt de convertible over 4GB RAM. Het opslaggeheugen voor de Pavilion 11 x360 uit 2016 bedraagt 500GB.Daarnaast heeft HP gekozen voor goed geluid. De audio van het apparaat is in samenwerking met de experts van B&O Play ontwikkeld. Verder beschikt de convertible over één HDMI-aansluiting, twee USB 3.0-poorten en één USB 2.0-poort. Tevens is er een geheugenkaartlezer aanwezig en beschikt deze HP Pavilion over Bluetooth 4.0. De accu is een 41 Wh Lithium Polymer-variant.De HP Pavilion 11 x360 (11-u004nd) heeft de 64-bit-variant van Windows 10 Home als zijn besturingssysteem gekregen. Daarnaast kun je bij aanschaf van het apparaat één maand profiteren van gratis McAfee LiveSafe. CyberLink PowerDirector en Netflix staan voorgeïnstalleerd op de convertible. Ook kun je de apps HP CoolSense, HP Lounge en HP 3D DriveGuard terugvinden op de Pavilion en krijgen nieuwe klanten van Microsoft Office 365 een testversie vam één maand cadeau.

De nieuwste 11 inch HP Pavilion x360 is leverbaar in de kleur goud met zwart. Daarbij is de buitenkant van het apparaat goudkleurig en de binnenkant zwart met goudkleurige tinten. De convertible is overigens uiterst licht te noemen. Zo weegt hij slechts 1,41 kilogram. De afmetingen van het apparaat zijn 30,6 x 20,8 x 1,93 centimeter.Heb je al ervaringen met deze convertible? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening met anderen die op zoek zijn naar een convertible. Aan de linkerzijde van deze pagina kun je via het kopje ‘bezoekersreviews’ je persoonlijke review achterlaten.Qua specs heb je genoeg keuze. Ons recensiemodel beschikt over 256GB aan interne opslagruimte, 8GB aan werkgeheugen en de Intel Core M5-6Y57-processor, geklokt op 1,10GHz. De processor is op zich prima voor dagelijkse kantoortaken die te maken hebben met populaire applicaties als Word of PowerPoint. Maar wanneer je van plan bent om video’s te bewerken op deze hybride, dan kom je gauw van een koude kermis thuis. De graphics card leent zich ook niet voor uitgebreide games, maar een potje Hearthstone tussendoor moet lukken.

Het 10,8″-display met zijn schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels beschikt helaas niet over de InfinityEdge-technologie van Dell, maar levert desondanks toch mooie plaatjes af. Het is zelfs één van de highlights van het apparaat, vooral wanneer je de helderheid vol hebt aangezet. De kleuren komen goed tot hun recht, of je de helderheid nu hoog of laag zet. Met een pixeldichtheid van meer dan 200 ppi heb je ook een bovengemiddelde score, waardoor afbeeldingen en video’s met een mooie kwaliteit kunnen worden gepresenteerd.De Dell Latitude 11 5179 beschikt over enkele features waar de reguliere versie, de Latitude 5175, niet over beschikt, zoals een vingerafdruk- en smartcard-lezer. Hoewel die lezers voor smartcards vaak in een toetsenbord worden geïntegreerd, heeft Dell ervoor gekozen die in de tablet te bouwen, zodat je die daar in elk geval niets voor hoeft te kopen. Handig voor bedrijven die hier gebruik van maken om ervoor te zorgen dat bestanden zijn beveiligd. Bij een smartcard is een beveiligingscode namelijk opgeslagen op een microchip in de kaart zelf.Daarnaast biedt Dell voor deze versie van de tablet (en de reguliere variant) ook enkele software-opties aan met betrekking tot het beschermen van je bestanden. Zo kun je kiezen voor enkele (optionele) pakketten als Dell Data Protection.

  1. http://retrouve3.blog.wox.cc/
  2. http://retrouve3.allmyblog.com/
  3. http://plaza.rakuten.co.jp/davydenko/

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page