BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

9/5/2022 - NBA:n pudotuspelit testaavat Giannis Antetokounmpon kykyä johtaa joukkuetta

Läntisen konferenssin pudotuspeleissä suurin tumma hevonen on Memphis Grizzlies ja itäisen konferenssin pudotuspeleissä suurin tumma hevonen Boston Celtics. Milwaukee Bucks kohtaa Boston Celticsin pudotuspelien toisella kierroksella, ja molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä 2-1. Giannis Antetokounmpo katsoi pudotuspeleissä 34. sijalla olevaa Milwaukee Bucks Pelipaita, ja hänen kykynsä johtaa joukkuetta testataan.

Giannis Antetokounmpo johti joukkueen uran ensimmäiseen mestaruuteen, kun Milwaukee Bucks voitti Phoenix Sunsin viime kauden NBA-finaaleissa. Mutta monet fanit sanovat, että Giannis Antetokounmpon menestys johtuu hänen joukkuetovereistaan, erityisesti Khris Middletonista ja Jrue Holidaysta, jotka ovat kaksi erinomaista joukkuetoveria. NBA:n pudotuspelit ovat tällä kaudella toisella kierroksella, ja Khris Middletonin loukkaantumispoissaololla on suuri vaikutus Milwaukee Bucksiin. Tämä on testi Giannis Antetokounmpon kyvystä johtaa joukkuetta. Voiko hän johtaa joukkueen voittamaan Boston Celticsin ja selviytymään? Boston Celtics Pelipaita on yhtäläisyyksiä vastustajiensa kanssa, sillä molemmat joukkueet haluavat käyttää vihreää päävärinä.

Alun perin Boston Celtics kohtasi Brooklyn Netsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, ja monet fanit uskoivat, että jälkimmäinen pystyisi menestymään. Lopputuloksena Boston Celtics eteni toiselle kierrokselle, ja heidän ydinpelaajansa Jayson Tatum suoriutui hyvin. Jayson Tatumin pelityyli muistuttaa Kevin Durantin ja Stephen Curryn pelityyliä, nuorta pelaajaa, jota Giannis Antetokounmpo ei voi sivuuttaa. Loppujen lopuksi Milwaukee Bucksin nykyisessä kokoonpanossa Giannis Antetokounmpon on jatkuvasti saatava enemmän pisteitä.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 167 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page