BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

11/5/2022 - Miami Heatin Victor Oladipon asenne elämän epätoivoon

Victor Oladipo sanoi pudotuspeleissä, ettei hän enää välitä tilastoista tai suurista sopimuksista, vaan hänen tavoitteenaan on vain pelata. NBA:ssa on monia pelaajia, jotka ovat saavuttaneet täydellisen uran, ja jotkut pelaajat ovat vastustaneet elämän epätoivoa. Victor Oladipon Miami Heat Pelipaita takana oleva numero on 4, mikä osoittaa myös hänen asenteensa, ettei hän heittäisi pyyhettä sisään.

Miami Heat kohtasi Philadelphia 76ersin pudotuspelien toisella kierroksella, ja molemmat joukkueet halusivat voittaa vastustajansa etenemään itäisen konferenssin finaaliin. Miami Heat johtaa tällä hetkellä Philadelphia 76ersia yhteistuloksella 3-2, ja sen tarvitsee voittaa vain yksi peli päästäkseen eteenpäin. Se oli myös ensimmäinen kerta, kun Miami Heatin Victor Oladipo pelasi pudotuspeleissä James Hardenia vastaan, joka oli vaihtanut Philadelphia 76ers Pelipaita. Victor Oladipon suorituskyky ei vain rajoittunut Trae Youngin pelaamiseen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, hän rajoitti myös James Hardenin peliä pudotuspelien toisella kierroksella. Hän pelasi vain neljä kertaa pudotuspeleissä, mutta pystyi täyttämään valmentajan odotukset.

Victor Oladipolla on oma salaisuutensa, ja fanit eivät voi uskoa, että hän nousee joka aamu testaamaan jalkojaan. Hän halusi tarkistaa, pystyvätkö hänen jalkansa kävelemään kunnolla, ja kaksi peliä hänen uransa aikana ovat olleet painajainen hänelle. Victor Oladipo kohtasi vakavan loukkaantumisen aiheuttaman laman, ja hänen tavoitteenaan oli vain pelata. Ehkä tämä on hänen täydellisin asenne kohdatessaan elämän epätoivoisen tilanteen, ja tämä on myös ainoa uskontunnustus, jota hän noudattaa.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 166 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page