BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

21/5/2022 - Golden State Warriorsin Kevon Looney torjuu Luka Dončićin hyökkäyksen

Golden State Warriorsin tähdet hallitsevat, ja monet joukkueesta osallistuivat viimeiseen mestaruuteen. Stephen Curry Pelipaita suosio on osoitus siitä, kuinka hyvin hän on menestynyt NBA:ssa. Ja hillitty Kevon Looney tuli vähitellen omaksi, auttaen Golden State Warriorsia torjumaan Luka Dončićin hyökkäystä.

Golden State Warriors voitti Dallas Mavericksin 126-117 läntisen konferenssin finaalisarjan toisella kierroksella, ja joukkueet voittivat yhteistuloksella 2-0. Tämän kauden Golden State Warriorsin kokoonpano on saavuttanut mestaruuden, kiitos Dallas Mavericksin voiton Phoenix Sunsia vastaan. Loppujen lopuksi Phoenix Sunsin kokonaisvahvuus on edelleen Dallas Mavericksin edellä, mutta Chris Paulin ja Devin Bookerin pisteytys seitsemännellä kierroksella oli liian heikko. Media kiinnitti enemmän huomiota Stephen Curryyn, Klay Thompsoniin, Draymond Greeniin ja Andrew Wigginsiin, kun taas hillitty Kevon Looney ei saanut kaikkien huomiota. Mutta myös Kevon Looneylla oli tärkeä rooli pelissä, ja hän piti Golden State Warriors Pelipaita niin paljon, että hän oli ylpeä joukkueen jäsenyydestä.

Dallas Mavericksin Luka Dončić teki toisella kierroksella 500 petoa, ja hänen vastustajansa Kevon Looney pystyi purkamaan oman hyökkäyksensä. Itse asiassa kyse ei ole siitä, kuinka hyvä Kevon Looneyn puolustus on, vaan se, kuinka hän kompensoi puutteitaan typerimmällä harjoitusmetodilla. Hänellä oli uransa korkeimmat henkilökohtaiset tilastot tässä pelissä, ja hän koki myös Shaquille O'Nealin ja Dennis Rodmanin saavutuksen tunteen. Kevon Looney siirtyi vaihtopenkiltä Golden State Warriors -alustaksi, ja hänen menestys perustuu hänen oikeaan ammattiasenteeseensa.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 162 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page