BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

20/5/2022 - Dallas Mavericksin Luka Dončić selittää ydinpelaajan roolin

Läntisen konferenssin finaalisarjan ensimmäinen kierros ei voinut ilahduttaa Dallas Mavericksin faneja uudelleen, ja joukkue hävisi Golden State Warriorsille suurella erolla. Fanit olivat iloisia Dallas Mavericksin etenemisestä läntisen konferenssin finaaliin viime kierroksella, mutta peli päättyi pettymykseen. Mutta Luka Dončićilla oli avainrooli pudotuspeleissä, ja hänen numero 77. Dallas Mavericks Pelipaita hikoili.

Dallas Mavericks tyhjensi voimakkaasti pudotuspelien toisella kierroksella. Luka Dončić teki enemmän pisteitä kuin Devin Booker koko sarjan ajan, hän otti enemmän levypalloja kuin DeAndre Ayton, hänellä oli enemmän syöttöjä kuin Chris Paul ja hänellä oli enemmän syöttöjä kuin Mikal Bridges. Nämä ovat Luka Dončićin tulkinta roolistaan ​​Dallas Mavericksin ydinpelaajana ja hänen tulkintansa todellisesta pallonkäsittelyytimestä. Dallas Mavericks kiinnitti kaikki toivonsa Luka Dončićiin, ja hänen suorituksensa määritti koko joukkueen ylä- ja alalinjan. Dallas Mavericks ja kaikki pelaajat luottavat häneen niin paljon, että he haluavat Luka Dončićin johtavan joukkuetta voittamaan pelejä.

Tämän kauden Dallas Mavericks pudotti Utah Jazzin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja joukkue pudotti Phoenix Sunsin pudotuspelien toisella kierroksella. Joukkueen tarvitsee vain voittaa Golden State Warriors läntisen konferenssin finaalissa päästäkseen finaaliin. Läntisen konferenssin finaalisarjan ensimmäisellä kierroksella kotifanit heiluttivat Golden State Warriors Pelipaita ja hurrasivat, eivätkä pelin tulokset enää vaatineet faneja katsomaan tulosta. Luka Dončićilla, 23, on kolme parasta kuuden parhaan joukossa, kolme All-Star-ottelut ja kaksi perusjoukkueen valintaa. Tämä on ensimmäinen kerta urallaan, kun hän etenee läntisen konferenssin finaaliin, ja hänen todellinen haasteensa on vasta alkanut.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 163 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page