BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

28/5/2022 - Stephen Currysta tuli läntisen konferenssin finaalin ensimmäinen MVP

Sarja läntisen konferenssin finaalissa on päättynyt, kun Golden State Warriors voitti Dallas Mavericksin yhteismaalein 4-1. Stephen Currysta tuli myös ensimmäinen läntisen konferenssin MVP pelin jälkeen, ja hänen suorituksensa ansaitsee tämän henkilökohtaisen kunnian. Paikalla olleet lapset pitivät Stephen Curry Pelipaita kovasti. Hän on idoli, joka kannattaa oppia monilta nuorilta faneilta.

Golden State Warriorsin paluu finaaliin kolmen vuoden jälkeen on lukuisille kotifaneille juhlan hetki. He kaikki heiluttelivat ylpeänä Golden State Warriors Pelipaita iloisena kotijoukkueensa etenemisestä finaaliin. Loppujen lopuksi Golden State Warriors on noussut takaisin kolmen vuoden lamasta, ja Stephen Curry, pääydin, on ottanut liian monta joukkueen vastuuta. Hän kärsi usein loukkaantumisista viime kausien aikana, mikä on johtanut vähemmän kuin ihanteellinen kausi hänelle. Kaudella 2019-20 Stephen Curry osallistui yhteensä viiteen otteluun loukkaantumisongelmien vuoksi, ja Golden State Warriorsin ennätys jäi myös valmentajan odotuksiin. Stephen Curry teki keskimäärin 32 pistettä ottelua kohden kaudella 2020-21, mutta hän ei voinut johtaa Golden State Warriorsia pudotuspeleihin loukkaantumisen vuoksi. Stephen Curry on kokenut paljon muutoksia tällä kaudella, ja intuitiivisin muutos, jonka hän on antanut faneille, on se, että hänen vartalon mittasuhteensa ovat huomattavasti vahvemmat.

Stephen Curry teki selvän suunnitelman muuttaa itseään, kun hän jäi pudotuspeleistä viime kaudella. Hänen on oltava vahva ja hänellä on oltava vahva lopputulos. Stephen Curryn muutos on antanut hänelle mahdollisuuden tehdä sitä, mitä supertähden pitäisi tehdä kytkimen hetkinä, ja hänen puolustuksensa on hänen koko uransa paras. Fanit ovat kyseenalaistaneet Golden State Warriorsin ja pahoinpidellyt niitä tällä kaudella, mutta Stephen Curry johti joukkueen kertomaan kaikille, älä koskaan aliarvioi päättäväisyyttä haluta mestaruutta.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 159 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page