BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

31/5/2022 - Tämä kausi on parasta aikaa Golden State Warriorsille voittaa mestaruus

Boston Celtics voitti Miami Heatin yhteistuloksella, ja itäisen konferenssin finaalisarja oli ohi. Läntisen konferenssin finaalin mestari Golden State Warriors saa vihdoin viimeisen vastustajansa, ja he voivat voittaa mestaruuden niin kauan kuin heillä on etu finaalisarjassa. Stephen Curry Pelipaita on edelleen numero 30, ja hän on täyttänyt faneille antamansa lupauksen kauden alussa.

Tämä kausi on parasta aikaa Golden State Warriorsille voittaa mestaruus, eikä kukaan joukkueessa uskalla ottaa vastustajiaan kevyesti. Golden State Warriors ei saanut paljon huomiota faneilta kauden alussa. Sen sijaan Los Angeles Lakersin uusi kokoonpano sai paljon huomiota faneilta. Golden State Warriorsilla ja Los Angeles Lakersilla on kuitenkin ollut päinvastainen omaisuus kahden kauden aikana. Viime kaudella Stephen Curryä vaivasivat loukkaantumiset, eikä hän voinut johtaa joukkuetta pudotuspeleihin. Tällä kaudella Los Angeles Lakersin epäkypsä taktinen järjestelmä jäi myös pudotuspeleistä väliin. rotu. Tärkeintä on, että itäisen konferenssin finaalit olivat liian tiukat, ja Jimmy Butlerin johtama Miami Heat aiheutti Boston Celticsin vakavan kulutuksen. Pääsipä Miami Heat tai Boston Celtics finaaliin, heidän kokoonpanonsa ovat kärsineet vakavista ongelmista.

Boston Celticsin täytyi tehdä muutoksia lyhyessä ajassa, ja joukkue kohtasi kokoonpanon, joka voitti kolme mestaruutta. Golden State Warriors on vain menettänyt Kevin Durantin mestaruuskokoonpanossaan tällä kaudella ja vaihtanut nuoreen Andrew Wigginsiin. Jayson Tatum suuteli Boston Celtics Pelipaita voittaakseen itäisen konferenssin finaalien MVP:n, ja Stephen Curry voitti aiemmin läntisen konferenssin finaalin MVP:n.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 158 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page