BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

2/7/2022 - Kendall Jennerin entinen poikaystävä voisi päästä NBA:n avauskokoonpanoon

Ihmisten estetiikka rakastaa asioita, jotka näyttävät hyvältä, ja Kendall Jenner, mallimaailman erinomainen malli, on kaunis nainen. NBA-pelaajat rakastavat kauniiden naisten jahtaamista, ja he ovat siitä ylpeitä. Ja Kendall Jenner haluaa myös löytää sopivan poikaystävän NBA:sta. Hänen ensimmäinen suosikkinsa on Los Angeles Lakers Pelipaita.

Kendall Jenner ei täsmentänyt, mistä NBA-joukkueesta hän pitää, hän pitää poikaystävänsä joukkueesta. Kendall Jennerin oma kunto on erittäin hyvä, hän on yksi maailman parhaiten palkatuista supermalleista. Kendall Jenneristä on tullut täydellinen jumalatar lukemattomien ihmisten sydämissä suurella suosiollaan. Hänen poikaystävänsä ovat pohjimmiltaan NBA-pelaajia. Vuonna 2015 Los Angeles Lakers valitsi D'Angelo Russellin listan toiseksi sijaksi. Kendall Jenner on tullut kotikentälle monta kertaa katsomaan peliä, ja media on myös useaan otteeseen uutisoinut kuvia kahdesta yhdessä matkustavasta ihmisestä. D'Angelo Russellin suhde Kendall Jennerin kanssa päättyi Kobe Bryantin avulla, joka piti D'Angelo Russellin omalla tasollaan. Sitten vuonna 2016 Kendall Jenner tapasi Jordan Clarksonin sisarensa esittelyssä, ja he molemmat päätyivät eroon.

Kendall Jennerin vaatimukset poikaystävälleen ovat myös kasvamassa ja Blake Griffinistä on myös tullut yksi hänen ex-poikaystävänsä. Vuonna 2017 Kendall Jenner alkoi pitää Los Angeles Clippers Pelipaita, ja joukkueen Blake Griffin oli Kendall Jennerin ensimmäinen poikaystävä medialle. Suhde päättyi myös, kun Los Angeles Clippers vaihtoi Blake Griffinin Detroit Pistonsiin, kun taas Kendall Jenner jatkoi rakkautensa jahtaamista. Kendall Jenner erosi äskettäin Phoenix Sunsin Devin Bookerista sen jälkeen, kun hänen vuoden 2018 romanssinsa Ben Simmonsin kanssa päättyi.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 137 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page