BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

5/7/2022 - Stephen Curryn ei ole helppoa voittaa FMVP-palkintoja

Lukemattomat fanit näkivät Golden State Warriorsin vahvuuden, ja he näkivät joukkueen voittavan mestaruuden. Jopa tämän kesän mestaruusseremoniassa pelaajat pitivät Golden State Warriors Pelipaita ylhäällä. Stephen Curry täytti lupauksensa Golden State Warriorsille viime kauden alussa, kun hän lopulta voitti finaalin MVP-palkinnot.

Monet fanit näkivät vain Golden State Warriorsin menestyksen, mutta eivät arvostaneet joukkueen kahden kauden alin kohtaa. Vanhemmat pelaajat näkivät Los Angeles Lakersin ja Boston Celticsin voittavan mestaruuksia, mutta nuoremmat fanit näkivät Golden State Warriorsin voittavan mestaruuksia. NBA:n siirtomarkkinat ovat olleet viime aikoina erittäin kaoottiset, lähinnä siksi, että Kevin Durant ja Kyrie Irving ovat molemmat ilmaisseet aikovansa jättää Brooklyn Netsin. Näihin kahteen tähtiin on kiinnitetty paljon mediahuomiota, mutta Golden State Warriorsin tarvitsee vain harkita sopimusten pidennyksiä ja tulokkaita NBA-draftissa. Kapteenina Stephen Curryn ei ollut helppoa voittaa uransa ensimmäistä finaalin MVP:tä. Loppujen lopuksi liigan pistevahtien on erittäin vaikea saada henkilökohtaista kunniaa finaalin MVP:ksi. Heitä rajoittaa fyysinen kunto, ja vain kuusi pistevahtia NBA:n historiassa on voittanut finaalin MVP:n.

Kuudesta pistevartijasta vain Stephen Curryllä on sekä MVP että finaalin MVP, ja heidän joukkueensa ovat erittäin vahvoja. 11 kaudella 2011–2021 kaikki hyökkääjät voittivat finaalin MVP:n. Heidän joukossaan on Golden State Warriors -faneille tutuin Kevin Durant, joka voitti finaalin MVP:n kahdesti joukkueessa. Kevin Durant päätti vaihtaa Brooklyn Nets Pelipaita tällä välikaudella liittyäkseen entisen joukkueen arkkikilpailijaan Phoenix Sunsiin.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 136 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page