BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

25/7/2022 - LeBron James tuntuu vieraalta nykyiselle Los Angeles Lakersille

Los Angeles Lakers teki paljon muutoksia tällä välikaudella, ja se oli joukkueen suurin offseason muutos LeBron Jamesin toimikauden aikana. Los Angeles Lakers on niin erilainen kuin menneisyys, ja LeBron James sanoi, että joukkue on vielä kaukana eliittijoukkueesta. LeBron James valitsi 6. Los Angeles Lakers Pelipaita toivoen saavansa hyvän alun, mutta hän jäi viime kaudella pudotuspeleistä väliin.

Los Angeles Lakers teki oikeat päätökset välikaudella, erotti päävalmentaja Frank Paul Vogelin ja valitsi uuden päävalmentajan Darvin Hamin. Yksi joukkueen johdon useimmin ehdotetuista kaupoista offseason aikana on Russell Westbrook, jonka on vaihdettava pelaajia helpottaakseen joukkueen palkkaa ja kokoonpanoa. Mutta Russell Westbrookin viime kauden suorituskyky ja hänen palkkansa saivat monet joukkueet kieltäytymään vaihdosta, mikä oli Los Angeles Lakersin suurin ongelma tällä välikaudella. LeBron James ymmärtää, että joukkueella on paljon ongelmia, ja hänen ympärillään olevilla pelaajilla on yleensä vain yksi etu hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Joukkuekavereilla on kyky puolustaa, mutta ei hyökkääviä ominaisuuksia, ja joukkuekavereilla on hyökkääviä ominaisuuksia, mutta ei puolustavia ominaisuuksia.

Nykyinen Los Angeles Lakers on epätasainen hyökkäyksessä ja puolustuksessa, ja aiemmat kokoonpanot ovat parempia kuin viime kaudella. Vaikka Phoenix Suns vartioi vain LeBron Jamesia viime kaudella, kukaan hänen muista joukkuetovereistaan ei voinut ampua. LeBron James kohtasi tiukkaa puolustusta, ja hän halusi epätoivoisesti auttaa joukkuettaan tekemään maaleja. Pelkästään Los Angeles Lakersin logo Lebron James Pelipaita antaa faneille toivoa. Mutta hänen ympärillään olevat pelaajat eivät todellakaan ole kovin kilpailukykyisiä, he eivät ole vielä päässeet mestaruuteen.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 127 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page