BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

23/7/2022 - Draymond Green ei henkilökohtaisesti pystynyt vartioimaan Giannis Antetokounmpoa

Viime kauden menestynein joukkue oli Golden State Warriors ja ylpein pelaaja Draymond Green. Draymond Greenin kommentit Kevin Durantia vastaan sosiaalisessa mediassa nousivat keskipisteeseen, ja Stephen Curry kiusoitti häntä ESPY-juhlissa. Fanit tulevat edelleen spekuloimaan pelaajien välisiä kykyongelmia, mutta Draymond Greenin henkilökohtaista kyvyttömyyttä puolustaa ja rajoittaa Giannis Antetokounmpon peliä.

Milwaukee Bucks ei ole saanut niin paljon huomiota välikaudella kuin muiden joukkueiden hankinnat, ja lista on ollut vakaa kaksi kautta peräkkäin. Vain Khris Middletonin poissaolo vaikutti Milwaukee Bucksin peliin, mikä johti Giannis Antetokounmpon putoamiseen pudotuspeleissä. Itse asiassa Milwaukee Bucksilla oli vielä kyky puolustaa mestaruutta viime kaudella, ja lopputulos sai Giannis Antetokounmpon ja fanit katumaan. He haluavat silti nostaa Milwaukee Bucks Pelipaita uudelleen mestaruusparaatissa, mutta kahden peräkkäisen mestaruuden voittaminen NBA:ssa on erittäin vaikeaa. Ammattijoukkueet tekevät vahvistuksia ja hankintoja välikaudella, ja mestaruuden voittanut joukkue on säilyttänyt voimansa, kun taas muut joukkueet eivät ole luopuneet mahdollisuudesta parantaa.

Draymond Green on todella onnekas, hänen pelityylinsä sopii täydellisesti Golden State Warriorsin järjestelmään. Hänellä on mahtavia joukkuekavereita ja hänellä on loistava henkinen johtaja Stephen Curry. Draymond Green katsoi Golden State Warriors Pelipaita ylpeänä, ja hän on voittanut joukkueen kanssa neljä mestaruutta. Mutta Draymond Greenillä ei ole ollut ehdotonta kykyä rajoittaa Giannis Antetokounmpon peliä, eikä hän voi saada vastustajaansa viimeistelemään tehotonta hyökkäystä.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 128 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page