BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

7/10/2022 - Golden State Warriorsin jatkokysymykset jätettiin Draymond Greenille

NBA:n menestynein joukkue viime kaudella oli Golden State Warriors, jonka Stephen Curry johti toiseen mestaruuteen. Toisen kerran Golden State Warriorsissa on kuitenkin ollut pelaajariita, ja Draymond Green on ollut asian keskipisteessä. Draymond Greenin ensimmäinen riita oli Kevin Durantia vastaan, joka jätti joukkueen ja jätti hyvästit Golden State Warriors Pelipaita.

Jotain vastaavaa tapahtui Golden State Warriorsin kanssa, lähinnä joukkueen ja pelaajien välisen sopimuksen jatkamisesta. Vaikka Golden State Warriors maksaa liigan korkeimman luksusveron joka vuosi, joukkueella ei silti ole varaa pelaajapalkkoihin. Ja sen jälkeen kun Golden State Warriors voitti mestaruuden, pelaajien palkat ovat nousseet merkittävästi. Tämä tilanne estää Golden State Warriorsin johtoa tekemästä parhaita jatkovaihtoehtoja. Draymond Green, Andrew Wiggins ja Jordan Poole ovat kaikki uusia pelaajia. He ovat kaikki pelaajia, joita joukkue tarvitsee, mutta jotkut heistä lähtevät ja jäävät. Kun Kevin Durant ja Draymond Green olivat pelaajia, joiden piti tehdä sopimus uudelleen, Golden State Warriors tarjosi lopulta Draymond Greenille jatkoaikaa. Kevin Durant valitsi itäisen konferenssin, hän valitsi 7. Brooklyn Nets Pelipaita ja taisteli itsensä puolesta.

Vaikka Stephen Curry ja Klay Thompson helpottivat joukkuetovereita ensinnäkin, Draymond Greenin ja Jordan Poolen välillä ei ollut sovintoa. Draymond Green tarvitsee vain yhden viimeisen suuren sopimuksen urallaan, ja hänen nuorten joukkuetoveriensa jatkaminen estää häntä. Golden State Warriorsin johdolla oli vaikein jatkopäätös, ja Draymond Green otti jälleen konfliktin ratkaistakseen johdon ongelman.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 103 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page