BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

11/10/2022 - Los Angeles Lakers nappasi esikauden ensimmäisen voiton

Liigan aikataulun vuoksi Golden State Warriorsin kotiottelu oli valtava menestys lipunmyynnissä. Tämän pelin jälkeen Los Angeles Lakers päätti alkukauden tappioputkensa, ja joukkue vei lopulta ensimmäisen voittonsa. Chase Center ilmaisi vastustavia faneja, jotka heiluttivat Los Angeles Lakers Pelipaita ja näkivät vihdoin joukkueen paranevan.

Los Angeles Lakers halusi tehdä muutoksen tällä välikaudella, alkaen siitä, että joukkue erotti entisen päävalmentajan Frank Vogelin. Sitten Los Angeles Lakers halusi vaihtaa Russell Westbrookin, mutta palkka oli liian korkea muille joukkueille. Los Angeles Lakersissa oli viime kaudella paljon veteraaneja, jotka liittyivät joukkueeseen voittaakseen mestaruuden. Mutta veteraanipelaajien kestävyys ja kyky ovat näkyneet viime kaudella, ja he ovat menettäneet huippunsa. Golden State Warriors jäi viime vuonna pudotuspeleistä väliin, mikä oli pettymys kotifaneille, ja Los Angeles Lakers jäi pudotuspeleistä viime kaudella. Lopputulos on, että Los Angeles Lakers ei voittanut yhtään peliä viime kaudella kuudessa esikauden ottelussa. Ja Stephen Curry on kestänyt liian monta huonoa tilannetta, ja hän johti lopulta joukkueen voittamaan toisen mestaruuden viime kaudella.

Stephen Curry täytti faneille ennen viime kautta antamansa lupauksen, ja Draymond Green piti myös Golden State Warriors Pelipaita mestaruusparaatin aikana. Kuitenkin sen jälkeen, kun Golden State Warriors hävisi esikauden, Stephen Curry luovutti henkilökohtaisen palkinnon joukkuetoverilleen Jordan Poolelle. Los Angeles Lakersin esikausiesitys ilahdutti faneja, ja joukkueen esitykseen tuli paljon yllätyksiä. Los Angeles Lakersin valmentajan Darvin Hamin taktiikka on myös auttanut joukkuetta etsiessään pelin parasta kokoonpanoa.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 102 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page