BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

18/10/2022 - NBA leikkasi toisen palkansa tänä vuonna jatkaakseen sopimusta

Välikaudella James Harden teki aloitteen palkanleikkauksesta saadakseen uuden sopimuksen Philadelphia 76ersin kanssa, ja hän halusi joukkueen lisäävän nuoria pelaajia. Tällä kaudella Andrew Wiggins ja Golden State Warriors suoritti palkkaleikkauksen laajennuksen, hän ja joukkue ovat saaneet parhaat näkymät. Selvästi Andrew Wiggins suosii Golden State Warriors Pelipaita Draymond Greenin sijaan, ja joukkue voi jatkaa viime kauden mestaruusvoittajakokoonpanossa.

Olipa kyseessä välikausi tai tämä kausi, Golden State Warriorsia ovat vaivanneet pelaajasopimusongelmat. Veteraanit ovat joukkueen mestaruuden sankareita, ja nuoret pelaajat ovat joukkueen tulevaisuuden kulmakivi. Draymond Greenin ja Jordan Poolen konflikti on ratkaistu, mutta se on pakottanut Golden State Warriorsin tekemään uuden sopimuksen nuoren pelaajan kanssa. Andrew Wiggins ja Jordan Poole ovat molemmat saaneet sopimuspidennystä, ja Golden State Warriors on kunnioittanut molempia pelaajia riittävästi. Tärkeintä on, että Andrew Wiggins teki aloitteen palkanleikkauksiin ja uusiin allekirjoituksiin, ja hänen päätöksensä on erittäin hyödyllinen Golden State Warriorsille. Loppujen lopuksi Golden State Warriorsin on maksettava liigan korkein luksusvero joka kausi, ja myös joukkueen sopimusten uusimista rajoitetaan voimakkaasti.

James Harden ja Andrew Wiggins leikkasivat molemmat palkkojaan ja uusivat sopimuksia joukkueidensa kanssa, mutta kahdella pelaajalla on erilaiset ajatukset. James Harden on valmis uhraamaan palkkaa antaakseen uusille pelaajille mahdollisuuden saada Philadelphia 76ers Pelipaita. Hän ei ole yhtä onnekas kuin Andrew Wiggins, joka auttoi Golden State Warriorsin mestaruuteen viime kaudella. Kun James Harden jätti Houston Rocketsin, hän valitsi joko Brooklyn Netsin tai Philadelphia 76ersin ensimmäiseksi mestaruudekseen.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 100 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page