BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

14/10/2022 - Anthony Davis määrittelee sisäpelaajan täydellisesti

Tämän kauden esikausi on antanut faneille välähdyksen Anthony Davisista, ja hänen esityksensä on antanut faneille välähdyksen uudestisyntymisestä. Anthony Davis on vihdoin löytänyt parhaan muotonsa NBA:ssa, ja hänellä on myös suuri rooli joukkueessa. Monien fanien katseet ovat jälleen kerran Los Angeles Lakers Pelipaita, ja myös Anthony Davis on poissa loukkaantumisongelmista.

Viime vuodesta lähtien liigan partiolaiset ovat keskittyneet pelaajiin, joilla on pitkät kädet, kuten Chet Holmgren ja Victor Wembanyama. Näiden nuorten pelaajien huomion lähtökohtana on Anthony Davis, jonka esiintulo tuo mahdollisuuksia samankaltaisille nuorille pelaajille. Dirk Nowitzki ja Kevin Garnett opettavat voimahyökkääjiä oppimaan ampumaan, ja Anthony Davis määrittelee täydellisen postipelaajan. Anthony Davisin tulokaskausi ei ollut Los Angeles Lakersissa, jossa New Orleans Pelicans valitsi hänet NBA:n vuoden 2012 draftin yleisvalinnan ykköseksi. Anthony Davis, joka sai tuolloin liikaa huomiota draftissa, piti New Orleans Pelicans Pelipaita ensimmäistä kertaa. Hänen NBA-uransa alkoi virallisesti, kunnes hän jätti New Orleans Pelicansin vuonna 2019.

Anthony Davisilla oli Los Angeles Lakersin onnekkain valinta, ja hänestä ja LeBron Jamesista tuli joukkuetovereita. Hän ei ollut vain yksi Los Angeles Lakersin tukipilareista, vaan hän auttoi joukkuetta voittamaan mestaruuden ensimmäisellä kaudellaan franchising-sarjassa. Sitten Los Angeles Lakers tunnusti Anthony Davisin, ja hän myös ohjasi joukkueen tarjoaman suuren sopimuksen. Hän teki menestyksekkään uran muuhun NBA:han verrattuna, mutta vammat alkoivat häiritä häntä mestaruuden jälkeen. Anthony Davis ei ole loukkaantunut tällä kaudella, ja hän haluaa vain tehdä parhaansa auttaakseen Los Angeles Lakersia etenemään pudotuspeleihin.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 101 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page