BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

23/10/2022 - Zion Williamsonin paluu on New Orleans Pelicansin täydellisin kokoonpano

Jos New Orleans Pelicans jatkaa äskettäistä peliä, joukkue voi hyvinkin olla kauden suurin pimeä hevonen. Mikä tärkeintä, Zion Williamson on palannut, ja hänen saapumisensa on New Orleans Pelicansin täydellisin kokoonpano. Viime kaudella loukkaantunut Zion Williamson kaipasi eniten New Orleans Pelicans Pelipaita.

Zion Williamson oli fanien valokeilassa vuoden 2019 NBA-draftissa, kun New Orleans Pelicans valitsi hänet ykkösvalintaan. Olipa kyse Zion Williamsonin ulkonäöstä tai hänen taidoistaan, hän on saanut New Orleans Pelicansin hyväksynnän. Jos Zion Williamsonia eivät haittaisi loukkaantumiset ja paino, hänet tunnettaisiin paremmin kuin kukaan muu nuori pelaaja tähän mennessä. New Orleans Pelicans on kahden ottelun voittoputkessa voittaen Charlotte Hornetsin ja sitten Brooklyn Netsin. Tässä pelissä New Orleans Pelicans kohtasi Charlotte Hornetsia, ja valmentaja Willie Green oli erittäin tyytyväinen. Jonas Valanciunas sai joukkueen korkeimmat pisteet, jota seurasivat Brandon Ingram, C.J. McCollum ja Zion Williamson. Zion Williamsonin paluu antoi New Orleans Pelicansille ensimmäisen kierroksen voiton Brooklyn Netsistä, kahden tähden joukkueesta.

Charlotte Hornets voi tuntea Brooklyn Netsin tappion, heidän vastustajansa ovat todella vahvoja. Charlotte Hornets Pelipaita ovat täynnä hikeä, mutta ne eivät silti voi voittaa vastustajaansa. Kahden ottelun voittoputki toi hillittömän New Orleans Pelicansin tiedotusvälineiden huomion, ja Brandon Ingramista tuli yksi liigan parhaista hyökkääjistä. Nuorella listalla ja täydellisellä taktisella istuvuudellaan New Orleans Pelicans on yksi puolustavan mestarin Golden State Warriorsin kovimpia kilpailijoita.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 98 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page