BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

26/10/2022 - Hillitty Utah Jazz on kilpailukykyisempi

NBA:ssa on paljon uutisia ennen uuden kauden alkua, ja faneista huolissaan olevat joukkueet häviävät. Sen sijaan hillitty joukkue voitti pelin, ja Utah Jazz voitti kolmen ottelun voittoputken hillittömästi. Heillä ei ole suuria nimiä tällä kaudella, heillä on vain sama hillitty Utah Jazz Pelipaita.

Monet joukkueet, joiden odotetaan pärjäävän tällä kaudella, ovat valmiita kilpailemaan Victor Wembanyamasta, joka valitaan ensi vuoden draftissa. Victor Wembanyama pelasi myös yliopistojoukkueissa, mutta liigan partiolaiset ovat alkaneet arvostaa häntä. Utah Jazz on myös yksi joukkueista, jotka kilpailevat Victor Wembanyaman valinnasta, ja joukkueella on 15 valintaa. Utah Jazzin luottamus tulee siitä, että hän pystyy hankkimaan upeita nuoria pelaajia, mikä on erittäin hyödyllistä joukkueen tulevaisuuden kannalta. Kuitenkin, kun Utah Jazz kilpailee tulokkaista, joukkueella on myös voimaa taistella mestaruudesta. Fanit yllättyivät Utah Jazzin kolmen ottelun voittosarjasta sekä Los Angeles Lakersin ja Philadelphia 76ersin kolmen ottelun tappioputkesta. Utah Jazzin pääpelaajat Rudy Gobert ja Donovan Mitchell jättivät joukkueen tällä välikaudella, edellinen Minnesota Timberwolvesiin ja jälkimmäinen Cleveland Cavaliersiin.

Rudy Gobert pelasi ensimmäisen pelin Utah Jazzia vastaan, ja hän hävisi pelin vaihdettuaan Minnesota Timberwolves Pelipaita. Nyt kun muut joukkueet ovat mukana jatkotähtien kanssa, Utah Jazz on täydellisempi ilman tähteä. Heillä on sekä nuoria pelaajia että kokeneita veteraaneja, ja itse asiassa Jazzilla on hyvä lista. Niin kauan kuin Utah Jazz suhtautuu peliin riittävän vakavasti, he ovat yksi niistä joukkueista, jotka kilpailevat.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 97 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page