BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

27/10/2022 - Phoenix Suns voitti Golden State Warriorsin saadakseen fanien huomion

Phoenix Suns oli viime kaudella voittoputkessa, eivätkä he ole pelanneet täydellä potentiaalillaan tällä kaudella. Phoenix Sunsin Chris Paul ja Devin Booker pelasivat hyvin, kun he liittoutuivat kukistaakseen puolustavan mestaruuden Golden State Warriorsin. Chris Paul Pelipaita ei ollut taustana hänen vastustajilleen, ja hänellä oli kauden paras aloitus.

Läntisen konferenssin ennätys on alkanut, ja Golden State Warriorsin on vaikeampi puolustaa mestaruuttaan. Stephen Curry omistaa edelleen 30. sijan Golden State Warriors Pelipaita, kun taas hänen joukkuetoverinsa saivat myös jatkosopimusta. Golden State Warriorsilla on vankka tittelin voittajakokoonpano, mutta läntisen konferenssin kilpailu on varmasti kovempaa kuin viime kaudella. Fanit eivät ole ottaneet Phoenix Sunsia vakavasti tällä kaudella, mikä johtuu suurelta osin offseason omistajan päätöksestä myydä joukkue. Tämä on huono asia joukkueelle ja pelaajille, ja se voi helposti vaikuttaa heidän innostukseensa uutta kautta. Kun Los Angeles Clippers ja Denver Nuggets ovat valmiit, heidän avainpelaajansa palaavat toipumisestaan. Yhdistä se siihen, että Phoenix Suns voittaa Golden State Warriorsin, ja kaikki kertoo vastustajille, etteivät he voi vähätellä kumpaakaan joukkuetta.

Phoenix Sunsilla oli runkosarjan paras ennätys viime vuonna, mutta se putosi pudotuspeleissä sarjatappiolla. Nyt Phoenix Sunsista on tulossa kilpailukykyisempiä, kun Devin Booker ja Chris Paul löytävät parhaan muotonsa. Phoenix Suns saa myös fanien ja ulkopuolisten huomion, eivätkä he ole heikko joukkue. James Hardenilla on unelma mestaruudesta, ja Chris Paulin tavoitteena on myös mestaruus.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 96 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page