BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

7/12/2022 - Carmelo Anthony innokkaasti mahdollisuutta palata NBA:han

Carmelo Anthony on ollut poissa NBA-pelistä puolet kaudesta, ja hän odottaa edelleen kutsua ammattilaisjoukkueelta. Vaikka hänelle myönnettäisiin peruspalkkasopimus tai vaihtopelaajan asema, hän päättää suostua. Carmelo Anthonyn poistuttua Los Angeles Lakers Pelipaita hän on kaivannut paluuta NBA:han.

Carmelo Anthony tiesi erittäin hyvin, että hänen uransa oli päättymässä, mutta hän ei päättänyt jäädä eläkkeelle. Carmelo Anthony ei ole ensimmäinen kerta, kun hän ei saa joukkuekutsua, vaan hän kohtasi myös huonon tilanteen vuonna 2015. Carmelo Anthony on uransa viidettä vuotta ja johtaa joukkueensa pudotuspeleihin viidennen kerran. Tällä kertaa pudotuspelit ovat samat kuin neljällä edellisellä kerralla. Carmelo Anthony jäi jälleen kerran pudotukseen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Carmelo Anthony pitää Denver Nuggets Pelipaita, mutta hän ei ole saavuttanut omia ja joukkueen mestaruustavoitteita. Carmelo Anthony putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viidettä vuotta peräkkäin, ja ulkomaailma on kyseenalaistanut hänen oman tilanteensa. Sitten hän pelasi New York Knicksissä ja teki uransa suurimman päätöksen, päätti tehdä suuren leikkauksen ja lopettaa olemasta supertähti.

Houston Rockets antoi Carmelo Anthonylle mahdollisuuden työskennellä Chris Paulin kanssa, mutta hänet erotettiin kymmenen pelin jälkeen. Carmelo Anthony erotettiin, koska hän ei ollut enää hyvä ja häntä pidettiin rotaatiopelaajana. Nyt 37-vuotias Carmelo Anthony, monet ihmiset sanoivat, että anna hänelle uusi mahdollisuus. Hän saattaa toivoa, että hän voi lähteä NBA:sta kunnollisesti, eikä hän halua, että todellisuus pakottaa hänet valitsemaan eläkkeelle jäämisen.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 65 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page