BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

10/12/2022 - Kevin Durant johtaa Brooklyn Netsin sarjataulukossa neljänneksi

Brooklyn Nets palasi lopulta neljännelle sijalle itäisessä konferenssissa, Kevin Durant on joukkueen suurin panos. Viime kuun aikataulu oli vaikea Brooklyn Netsille, kun Kyrie Irving sai pelikiellon liigan toimesta ja Ben Simmons loukkaantui. Vain Kevin Durant halusi käyttää Brooklyn Nets Pelipaita, ja hän itse asiassa johti joukkueen 10-6-ennätykseen.

Joulukuun aikataulu on paljon parempi Brooklyn Netsille, joka on voittanut kuusi seitsemästä peräkkäisestä kotiottelustaan. Brooklyn Netsin ainoa tappio seitsemässä pelissä oli Boston Celticsille, yhdelle itäisen konferenssin kovimmista kilpailijoista. Viime kauden finaalin kakkonen Boston Celtics, tämän kauden suurin tapahtuma joukkueessa on työnantajan valmentajan irtisanominen. Koska Boston Celticsin pelaajat ovat siistejä ja loukkaantumisista johtuvia poissaoloja ei ole paljon, Brooklyn Nets häviää heille vain satunnaista ottelua. Boston Celtics Pelipaita muistuttaa faneja Jayson Tatumin ja Jaylen Brownin kumppanuudesta, joka oli myös joukkueen etu viime kauden finaaliin pääsemisessä. Brooklyn Netsin pelaajat ovat loukkaantuneet vakavasti, eivätkä aloittelijat ole positiivisessa tilassa.

Kyrie Irving on pelannut kaksi peliä toistaiseksi, joten hän on myös löytänyt parhaan muotonsa. Ben Simmons palasi joukkueeseen toiputtuaan loukkaantumisesta, ja Joe Harrisin asema parani vähitellen. Jokaisen pelaajan aktiivinen peli on antanut Brooklyn Netsille itseluottamusta, ja Kevin Durantin suorituskyky on pysynyt tasaisena. Kevin Durant pelasi pelissä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, ja hänen suorituksensa varmisti, että Brooklyn Netsillä ei olisi huono ennätys. 35-vuotias Kevin Durant oli pelaaja, joka kärsi vakavista vammoista aiemmin, mutta hän pystyi silti johtamaan Brooklyn Netsiä ja nousemaan sarjataulukossa neljännelle sijalle.

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

http://rakkauspaita.blogaholic.se/

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 64 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page