BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

31/12/2022 - LeBron James on lapsi Akronista, Ohiosta

Nykyisessä NBA:ssa on monia faneja, jotka kyseenalaistavat LeBron Jamesia. He ovat unohtaneet kuinka paljon he kerran rakastivat häntä. Kuinka 38-vuotias LeBron James voi miellyttää kaikkia? Hänen suorituksensa maalinteossa, puolustuksessa ja kriittisissä hetkissä, kaikki hänen suorituksensa kohtaavat huonoja arvosteluja. Sen jälkeen kun LeBron James valitsi 6. Los Angeles Lakers Pelipaita, hänen onnensa ei ole tullut usein.

LeBron Jamesin olemassaolo sai monet ihmiset ajattelemaan, että hänen kaltaiseksi pelaajaksi tuleminen ei ole vaikeaa. Niin kauan kuin ammattilaispelaajilla on tarpeeksi pitkä ura, heillä kaikilla on mahdollisuus nousta NBA:n historialliseksi maalintekijäksi. Mutta monet fanit eivät huomioi sitä, että LeBron Jamesin ura ei ole vain tarpeeksi pitkä, vaan hänen huippujaksonsa riittää ylittämään ketään. Jo nyt LeBron James on yksi liigan vanhimmista pelaajista, ja fanien on ymmärrettävä, että hänen tarvitsee vain kirjoittaa LeBron James tietokoneeseen. Internet kertoo faneille, kuinka monta pistettä LeBron James on kerännyt, kuinka monta mestaruutta hän on voittanut ja kuinka monta yksittäistä tilastoa hän on kerännyt. Fanit eivät voi ymmärtää LeBron Jamesin valintaa hänen ollessaan nuori, eivätkä he voi ymmärtää, miksi LeBron James, veteraani, odottaa poikansa pääsyä liigaan.

LeBron Jamesilla ei ole vain suuri vaikutusvalta NBA:ssa, vaan hänellä on myös oma liiketoiminta-alue kentän ulkopuolella. Arviointi on jokaisen oikeus, ja LeBron Jamesin pitkä ura on määrittelemätön legenda. Lebron James Pelipaita on määrä tulla eläkkeellä olevaksi pelipaidaksi tulevaisuudessa, mutta hän ei voi keskeyttää nyt, ja hän tulee aina jahtaamaan mestaruutta. LeBron James, 38, ei koskaan tarvinnut kenenkään ymmärrystä. Hän on lapsi Akronista, Ohiosta.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 55 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page