BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

28/12/2022 - James Hardenin kolmoistupla ohitti Luka Dončić

Luka Dončić sanoi haastattelussa pelin jälkeen, että hän oli todella väsynyt ja tarvitsi olutta. Toimittaja vastasi hänelle, että Luka Dončić on vielä hyvin nuori ja voi toipua tauon jälkeen. Jumala antoi nro 23 Michael Jordanille ja loput nro 77 Dallas Mavericks Pelipaita kuuluu Luka Dončićille.

Luka Dončić loi NBA:n historiallisia tietoja, ja hän toi myös faneille kauden jännittävimmän pelin. Dallas Mavericksin ottelussa New York Knicksia vastaan Luka Dončić teki henkilökohtaisesti 60 pistettä, 21 levypalloa ja 10 syöttöä. Ainoa pelaaja NBA:n historiassa, jolla on 60 pisteen kolmoistupladataa, on James Harden, joka saavutti erinomaisia henkilötietoja Houston Rocketsin aikana. Houston Rocketsin ottelussa Orlando Magicia vastaan vuonna 2018 hän teki 60 pistettä, 10 levypalloa ja 11 syöttöä. 23-vuotias Luka Dončić kuitenkin ohitti henkilötiedoissa 29-vuotiaan James Hardenin ja jopa 10 levypallolla. Tämä peli ei ole Luka Dončićin peli tehdä pisteitä henkilökohtaisesti. Dallas Mavericks voi hävitä pelin kriittisimmällä hetkellä. Luka Dončić johti joukkueen jatkoajalle, ja New York Knicks ansaitsee kunnioituksen tappiostaan.

Monet sanovat, ettei kukaan pelaaja voi ylittää James Hardenin tilastoja, mutta Luka Dončić yllätti hänet odottamattomana. James Hardenin uran parhaita tilastoja johtavat nuoremmat pelaajat, mutta hänen Houston Rockets Pelipaita on edelleen monien fanien suosikki. Fanit eivät voi kiistää Luka Dončićin erinomaisuutta, joka on saanut lukemattomia henkilökohtaisia ja kansainvälisiä kunnianosoituksia. Hän tarvitsee myös NBA-mestaruuden, runkokauden MVP:n ja olympiavoittajan todistaakseen itsensä, ja hän on myös innokas johtamaan Lone Rangeria mestaruuden voittamiseksi.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 56 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page