BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

12/5/2023 - Nuggets 4-2 Suns, Suns putosi

Tällä kaudella, kun Durant pukeutui Phoenix Suns Pelipaita päälle, monet ihmiset ajattelivat, että Sunsilla saattaa olla mahdollisuus päästä finaaliin tänä vuonna. Mutta ei tapahtunut ihmettä, ei tie-break, Nuggets voitti Suns 125-100, ja iso pistemäärä 4-2 julisti täysin kauden päättyneeksi Sunsille.
Suns muutti kokoonpanoa tässä pelissä. Paul ja Ayton olivat poissa loukkaantumisten vuoksi, ja avauskokoonpano vaihtui kolmella. Suns ei koko pelin aikana aiheuttanut liikaa ongelmia Nuggetsille. Joukkueen paras suoritus oli Payne, joka korvasi Paulin avauskokoonpanossa. Hän laukoi 12 15 laukauksesta ja 7 kahdeksasta kolmipisteestä. Hän keräsi 31 pistettä, 6 levypalloa ja 2 syöttöä. Durant laukoi 8/19 ja teki 23 pistettä, 5 levypalloa ja 5 syöttöä. Sunsiin saapuneen Durantin suoritus pudotuspeleissä ei näyttänyt osoittavan hänen kerran vallitsevaa dominanssia.
Toisin kuin Suns, Denver Nuggets Pelipaita pukeutunut Jokic johti joukkueen upeaan suoritukseen uskomattomalla hyökkäävällä ja puolustavalla suorituskyvyllä. Hänen johdollaan Nuggets teki ensimmäisellä neljänneksellä 43 pistettä. Viimeisen kolmen minuutin aikana jopa 17-0-aalto oli hullu. Ottelussa Jokic laukoi 13/18 ja teki 32 pistettä, 10 levypalloa, 12 syöttöä ja 3 syöttöä. Tämä on Jokicin 12. syöttö pudotuspeleissä 10+ syöttöpisteellä, ohittaen Chamberlainin ja tullen historian ensimmäiseksi keskusksi. Lisäksi hän teki pudotuspeleissä 300 pistettä, 100 levypalloa ja 100 syöttöä kolmannen kerran urallaan, ja hänestä tuli ensimmäinen joukkueen historiassa. Sellainen Jokic on ansaittu liigan ykköskeskus.
Seuraavaksi he odottavat voittajaa Lakersin ja Warriorsin välillä. Kun Nuggets pääsi viimeksi läntisen konferenssin finaaleihin, heidän vastustajansa oli Lakers. Jatkavatko he tapaamista läntisen konferenssin finaaleissa tänä vuonna?

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 49 sur 413
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page