BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

19/5/2023 - Nuggets voitti kahden ottelun voittosarjan läntisen konferenssin finaaleissa

NBA:n läntisen konferenssin finaalin G2-sarjassa Nuggets pelasi Lakersia vastaan kotonaan. Nuggets voitti Lakersin 108-102 ja johti sarjassa 2-0.
G1-sarjassa tappion kärsinyt Lakers ei enää keskittynyt sisähyökkäyksiin, vaan antoi Vanderbiltin pukea Koripallo Pelipaidat päälle pelin aloittamiseksi ja muutti puolustusstrategiaansa Jokicia vastaan. Vaikka Jokic teki edelleen 23 pistettä, 17 levypalloa ja 12 syöttöä, heidän hyökkäystehonsa on laskemassa. Voidaan nähdä, että Lakersin taktisen säädön vaikutus on huomattava. Heidän joukossaan nro 28-paidassa pukeutunut Rui Hachimura voidaan sanoa olevan suuri yllätys Lakersille. Ensimmäisellä puoliskolla hän ei vain suorittanut Jokicin merkitsemisen roolia erittäin hyvin, vaan myös teki kaikki 7 laukausta hyökkäyspäässä ja teki 17 pistettä. Pisteet 2 levypalloa. Tämä sai monet Los Angeles Lakers Pelipaita pukeutuvat fanit erittäin innostumaan. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän joutuu pudotuspeleihin. Hän oli pelannut hyvin ensimmäisellä kierroksella Grizzliesiä vastaan aiemmin. Valitettavasti Lakers ei onnistunut säilyttämään tätä tilaa.
Kolmannen neljänneksen alussa Lakers avasi pisteeroa, mutta Nuggets ei antanut periksi ja jopa aloitti vastahyökkäyksen kolmannen neljänneksen viimeisellä hetkellä. Kesti vain 1 minuutti ja 46 sekuntia rakentaa 10-0-hyökkäys. tasoitti pisteet suoraan. Pelin neljännellä neljänneksellä Denver Nuggets Pelipaita nro 27 pukeutunut Murray provosoi hyökkäyksen raskaan vastuun, hyökkäsi jatkuvasti Lakersin puolustusta vastaan, sai paljon maalintekomahdollisuuksia ja teki 23 pistettä yhdellä neljänneksellä. Lakers tukahdutettiin täysin viimeisellä neljänneksellä, ja sekä hyökkäys että puolustus joutuivat kiusalliseen tilanteeseen.
Tällä hetkellä Nuggets on johtanut Lakersia 2-0, ja heillä on hyvät mahdollisuudet edetä finaaliin. Jos Lakers palaa seuraavaksi kotiin, jos he eivät tee muutoksia, heitä uhkaa eliminointi. Tietysti, oli lopputulos mikä tahansa, toivon, että molemmat joukkueet voivat jatkossakin näyttää tasaisia suorituksia.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 52 sur 417
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page