BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

1/9/2023 - Kuka on NBA:n uuden sukupolven johtaja

Kuka on NBA:n uuden sukupolven johtaja? Uskon, että koripalloa rakastaville faneille monilla voi olla erilaisia vastauksia tähän kysymykseen. Ja taikapoikana Doncicina, joka on suosittu eurooppalaisessa koripallossa, hänestä on tullut supertähti NBA Pelipaidat pukemisen jälkeen, ja hän kehittyy joka vuosi. Doncicilla on täysin hallussaan liigan viiden parhaan supertähden potentiaali.
Warriors-tähti Stephen Curry on jo 35-vuotias veteraani. Kun häneltä kysyttiin, kuka on liigan tuleva tähti, hän valitsi Mavericksin Luka Doncicin. Sen lisäksi, että hän puhui supernovasta, hän vitsaili, ettei toivo nyt. Kun Currylta kysyttiin, kuka on seuraava liigaedustaja? Hän mainitsi nuoria ja erinomaisia pelaajia, kuten Jayson Tatumin, Anthony Edwardsin ja Tre Youngin, mutta lopulta hän valitsi Doncicin. Doncic on selvästi se kaveri, Curry selitti, ja hänellä on kunnianosoituksia ja kenttäesityksiä, jotka rajaavat suuruutta. Milloin hän ylittää tuon kynnyksen? Toivottavasti ei nyt. Kun pelaat häntä vastaan, voit selvästi tuntea ajatukseni.
Vuonna 2018 Doncic puki Dallas Mavericks Pelipaita ylleen kolmannella valinnalla, hänestä tuli joukkueen ydin alokaskaudellaan ja hän voitti alokaskuninkaan kunnian. Uransa viiden kauden aikana hän on ollut All-Star neljä kertaa. Ja voitti vuoden ensimmäisen joukkueen neljä kertaa. Doncic johti kerran joukkueen läntisen konferenssin finaaleihin kaudella 2021-22. Vastustaja oli Curryn johtama Warriors. Erinomaiset tilastot per syöttö. Jos Lone Ranger saa kaksi muuta hyvää apulaista, Lone Ranger saavuttaa varmasti hyviä tuloksia tulevaisuudessa. Amerikkalainen media valitsi äskettäin kymmenen parasta alle 25-vuotiasta nuorta vartijaa, ja Doncic sijoittui ensimmäiseksi. Toivon, että Doncic voi jatkaa läpimurtoa uudella kaudella ja saavuttaa lisää voittoja.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 12 sur 392
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page