BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

8/9/2023 - Netsin odotetaan ostavan Lillardin 6-1-sopimuksella

Amerikkalaisten tiedotusvälineiden mukaan Netsin pääjohtaja Sean Marks suunnittelee kuusi yhtä vastaan -sopimusta Simmonsin lähettämisestä muihin joukkueisiin. Erityinen kaupankäyntisuunnitelma on, että Nets lähettää Ben Simmonsin, Thomasin ja seuraavat neljä ensimmäisen kierroksen valintaa Trail Blazersille kaupankäyntimerkkeinä saadakseen Trail Blazersin tähden Lillardin.
Vaikka Lillard on aina halunnut pukea ylleen Miami Heat Pelipaita, Heat ei kyennyt tarjoamaan riittävää kauppa-arvoa Trail Blazersille, mikä johti umpikujaan Lillardin sopimuksessa liittyä Heatiin. Saadakseen Lillardin Nets ei epäröinyt lähettää neljä ensimmäisen kierroksen valintaa kaupankäyntimerkkeinä tässä kaupassa. Nämä sirut voivat auttaa Blazersia saattamaan jälleenrakennustyönsä valmiiksi mahdollisimman pian. Vaikka Nets menetti kaksi supertähteä, Durantin ja Irvingin, Netsin pomo ei ole koskaan luopunut ajatuksesta esitellä supertähtiä.
Jos Lillard voi käyttää Brooklyn Nets Pelipaita, se ei ainoastaan paranna Netsin yleistä vahvuutta, vaan Lillardin liittyminen lisää myös Brooklynin markkina-arvoa ja houkuttelee lisää faneja ja sponsoreita. Lillard on viettänyt suurimman osan urastaan Trail Blazersissa ja on synonyymi uskollisuudelle liigassa. Durantin ja Irvingin kauppojen jälkeen Netsin johto näyttää arvostavan uskollisempia tähtiä. Vaikka Blue Netillä ei tällä hetkellä ole voimaa kilpailla mestaruudesta, Lillardin liittymisen jälkeen se herättää myös joidenkin raskaansarjan pelaajien huomion. Netsiin tuleva Lillard tulee joukkueen uudeksi johtajaksi ja kantaa vastuun joukkueen johtamisesta. Joukkueella on tärkeä tehtävä päästä pudotuspeleihin ja jopa mestaruuteen.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 11 sur 392
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page