BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

5/4/2024 - Wembanyama vai Duncan, kumpi on vahvempi?

Äskettäin jotkut amerikkalaiset tiedotusvälineet julkaisivat joukon tietoja. Rookie-kaudellaan Wembanyama on tehnyt vähintään 1 400 pistettä, 700 levypalloa, 200 neutralointia ja 200 blokkia. Tämä on toinen pelaaja NBA:n historiassa, joka on tehnyt tämän, ja ensimmäinen on Duncan. Siksi siitä, oliko Wembanyamalla tai Duncanilla, joka oli myös ykkösvalinta ja puki San Antonio Spurs Pelipaita, vahvempi tulokaskausi, on tullut kiivasta keskustelunaihe.
Datasta päätellen Wembanyaman ensimmäinen kausi tulokkaana on hyvin samanlainen kuin Duncan, kun hän astui ensimmäisen kerran liigaan. He ovat kaikki superneroja, jotka yhdistävät hyökkäyksen ja puolustuksen. Ensimmäisellä kaudellaan NBA Pelipaidat Duncan teki keskimäärin 21,1 pistettä, 12 levypalloa, 2,7 syöttöä ja 2,5 blokkia ottelua kohden ja laukaisi 55 % kentältä. Wembanyama on tehnyt tällä kaudella tähän mennessä 21,2 pistettä, 10,5 levypalloa, 3,7 syöttöä, 1,3 syöttöä ja 3,5 blokkia, ja laukaisuprosentti on 46,4. Datan näkökulmasta pelaajat ovat samanlaisia, mutta tehokkuuden näkökulmasta Duncan on selvästi parempi kuin Wembanyama. Jotkut fanit sanoivat, että Duncanin ennätys tulokaskaudella oli parempi kuin Wembanyaman tänään. Loppujen lopuksi Duncanin sisäinen ylivalta on vieläkin vahvempi. Puolustuksessa Wembanyama on kuitenkin selvästi parempi kuin Duncan. Tällä kaudella hänen syötettyjen ja blokkien kokonaismäärä on saavuttanut hämmästyttävät 321, ja hän voi jopa päästä tämän kauden parhaaseen puolustavaan joukkueeseen.
Tietysti Wembanyamalla, joka on nyt vasta 19-vuotias, hänellä on vielä valtavasti parantamisen varaa. Loppujen lopuksi tämä kausi on hänelle vasta ensimmäinen, ja hän on jo rikkonut lukemattomia ennätyksiä ja luonut monia yllättäviä esityksiä alokaskaudellaan. Tämä on ehdottomasti suurin rohkaisu juuri liigaan tulleelle nuorelle miehelle. Vaikka Spurs on jäänyt pudotuspeleistä kokonaan väliin tällä kaudella, uskon, että Spursilla Wembanyaman kanssa on rajoittamaton toivo tulevaisuudessa. Odotan innolla aikaa, jolloin Spurs palaa huipulle!

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 8 sur 414
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page