BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

12/4/2024 - NBA:n runkosarja etenee viimeiseen vaiheeseen

NBA:n ankaralla taistelukentällä jokainen peli on täynnä draamaa, varsinkin runkosarjan viimeisessä sprintissä jokaisessa pelissä on potentiaalia muuttaa nykytilannetta. Kahden viimeisen runkosarjan jälkeen läntisen konferenssin pudotuspelien kuvio on jälleen muuttunut dramaattisesti. Warriors voitti Trail Blazersin 100-92 ja Pelicans voitti Kingsin 135-123. Näiden kahden pelin tulokset eivät ainoastaan muuttaneet kummankin joukkueen kohtaloa, vaan tekivät myös pudotuspelitilanteesta arvaamattomamman.
Nykytilanteesta päätellen Sacramento Kings Pelipaita pukeutuneilla pelaajilla on edessään vaikea aika. He kärsivät traagisen tappion Pelicansia vastaan ja joukkue on tällä hetkellä 8. sijalla läntisessä konferenssissa. Heidän ennätyksensä on sama kuin Lakersilla ja Warriorsilla, molemmilla 45 voittoa ja 35 tappiota. Tämä tarkoittaa, että kahdella seuraavalla runkosarjalla Kingsin on mentävä kaikki ulos ja yritettävä voittaa jokainen seuraava peli varmistaakseen vähintään kahdeksannen sijan läntisessä konferenssissa. Heidän vastustajansa ovat Suns ja Trail Blazers. Ottelussa Trail Blazersia vastaan fanit ovat täynnä luottamusta heihin, mutta peli Sunsia vastaan on täynnä epävarmuutta.
Phoenix Suns Pelipaita lentää tällä hetkellä 7. sijalla läntisessä konferenssissa. He ovat myös innokkaita voittamaan kaksi viimeistä peliä ja ohittamaan Pelicansin päästäkseen suoraan pudotuspeleihin. Siksi sekä Kings että Suns kohtaavat valtavia haasteita seuraavissa peleissä. Tässä kovassa kilpailussa Pelicansilla on avainrooli. He ovat tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudentena, mutta heidän asemansa ei ole vakaa. Kahdessa seuraavassa pelissä Pelicans kohtaa haasteita Lakersilta ja Warriorsilta. Jos he häviävät yhden tai jopa kaksi näistä peleistä, heidän asemansa korvaa Suns!

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 7 sur 414
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page