BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

24/5/2024 - James valittiin All-NBA-joukkueeseen 20. kerran urallaan

NBA julkisti äskettäin virallisesti listan runkosarjan 2023-24 parhaista kokoonpanoista! Thunderin Alexander, Mavericksin Doncic, Celticsin Tatum, Bucksin Antetokounmpo ja Nuggetsin Jokic valittiin ensimmäiseen joukkueeseen! Knicksin Brunson, Timberwolvesin Edwards, Sunsin Durant, Clippersin Leonard ja Lakersin Davis valittiin toiseen joukkueeseen! Curry of the Warriors, Haliburton of the Pacers, James of the Lakers, Sabonis of the Kings ja Booker of the Suns valittiin kolmanteen joukkueeseen!
Heidän joukossaan Dallas Mavericks Pelipaita pukeutunut Doncic on valittu All-NBA:n ykkösjoukkueeseen viisi kertaa viideksi peräkkäiseksi vuodeksi, ja hänestä on tullut pelaaja, jolla on eniten valintoja All-NBA:n ensimmäiseen joukkueeseen Mavericksin historiassa. Los Angeles Lakers Pelipaita pukeutunut Davis ei valittu vain All-NBA-joukkueen toiseen joukkueeseen, vaan myös All-Defensive Teamin ensimmäiseen joukkueeseen. Siksi hänestä tuli ainoa pelaaja liigassa, joka on valittu tuplajoukkueisiin tällä kaudella! Tietenkin kaikkein silmäänpistävä asia on legendaarinen veteraani James. Kun James valittiin jälleen All-NBA-joukkueeseen, hän teki myös uuden uraennätyksen. Hänen uransa 21 kauden aikana tämä on 20. kerta, kun hänet valitaan, mikä rikkoi oman historiallisen ennätyksensä!
Valitettavasti, vaikka Lakersilla ja Sunsilla oli kaksi pelaajaa valittuna All-NBA-joukkueeseen, molemmat joukkueet putosivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nyt itäisen ja lännen konferenssin finaalit etenevät jännittävissä taisteluissa, ja monet muut offseasonille tulleet pelaajat ovat päättäneet tulla kauppamarkkinoille odottaen innolla parempia mestaruusmahdollisuuksia uusien joukkueiden kanssa uudella kaudella. Tietenkin, riippumatta siitä, mihin joukkueeseen he päätyvät, ihmiset toivovat voivansa näyttää lisää upeita hetkiä uudella kaudella ja tuoda lisää yllätyksiä ja iloa ihmisille!

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 4 sur 417
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page