BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

31/5/2024 - Mavericks palaa finaaliin 13 vuoden jälkeen

Läntisen konferenssin finaaleissa Timberwolves voitti Mavericksin 105-100 G4-taistelussa kahden ykkösehdon, Townsin ja Edwardsin, erinomaisella suorituksella välttäen pyyhkäisyn päättymisen. Juuri päättyneessä G5:ssä Minnesota Timberwolves Pelipaita pukeneet pelaajat eivät pystyneet jatkamaan G4:n vahvaa suorituskykyä. Doncicin ja Irvingin vahvan hyökkäyksen alaisena joukkue jäi 29 pisteen jälkeen pelkästään ensimmäisellä puoliajalla, jolloin peli menetti jännityksen etukäteen. Lopulta Mavericks voitti Timberwolvesin 124-103 ja eliminoi Timberwolvesin kokonaistuloksella 4-1.
Tässä pelissä Dallas Mavericks Pelipaita pukeutunut Doncic teki tehokkaasti 36 pistettä, 10 levypalloa, 5 syöttöä ja 2 syöttöä. Viidessä sarjassa hän teki keskimäärin 32,4 pistettä, 9,6 levypalloa, 8,2 syöttöä ja 2,2 syöttöä ottelua kohden, ja hänet valittiin yksimielisesti läntisen konferenssin finaalin MVP:ksi ja hän voitti Magic Johnson Cupin! Irving pelasi myös hyvin tehden 36 pistettä, 4 levypalloa ja 5 syöttöä, ja 0 voittoa koko pelissä! Kahden yhdessä purkautunut energia on hämmästyttävää! Hiljainen ymmärrys ja yhteistyö heidän välillään sai joukkueen vahvistumaan tämän kauden matkalla ja pääsi lopulta menestyksekkäästi finaaliin.
Tämän kauden pudotuspeleissä Mavericks voitti Clippersin 4-2 ensimmäisellä kierroksella, Thunderin 4-2 toisella kierroksella ja Timberwolvesin 4-1 läntisen konferenssin finaalissa. Doncicin ja Irvingin kaksikko murskasi kaikki epäilykset ja johti Mavericksin jälleen finaaliin 13 vuoden jälkeen! Tämä on kolmas kerta Mavericksin historiassa etenemään finaaliin, ja se on myös heidän ensimmäinen kertansa päästä finaaliin vuoden 2011 mestaruuden jälkeen. Mavericksin faneille tämä on kauan odotettu hetki. 13 vuoden odotuksen jälkeen he seisovat vihdoin jälleen NBA-finaalin lavalla. Seuraavaksi Mavericks kilpailee Celticsin kanssa mestaruudesta. Mavericks kohtaa tämän joukkueen, jolla on pitkä historia ja monia mestaruuksia, ja kohtaa valtavan haasteen. Lopputulos mikä tahansa, tästä tulee klassinen kaksintaistelu koripallohistoriassa. Odotamme innolla tätä upeaa koripallojuhlaa!

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 8 sur 422
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page