BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1546 sur 2361
Précédent | Suivant
11/10/2016 - Accu LENOVO 42T4814

Het hacken van schoolsystemen door leerlingen komt steeds vaker voor. In 2011 werd er in België door dertig scholen aangifte over gedaan.
  AMD heeft drie nieuwe mobiele videokaarten op basis van de Graphics Core Next-architectuur aangekondigd. De R9, R7 en R5 M200-gpu's zullen dit jaar verschijnen in systemen van onder andere Alienware, Clevo, Lenovo en MSI. Ook komt AMD met een alternatief voor Nvidia's G-sync.AMD komt dit jaar met zes nieuwe mobiele gpu's, waarvan het bedrijf er drie heeft aangekondigd tijdens de CES-elektronicabeurs. De R9 M290X is een high-end model, dat de HD 8970M moet opvolgen. De R7 M265-serie is de opvolger van de HD 8700M-reeks voor krachtige mainstream-laptops en de R5 M230-gpu's zijn meer voor het instapsegment, als aflossing van de HD 8400M-serie. Details over de gpu's geeft AMD nog niet, maar wel komen Alienware, Clevo, Lenovo en MSI met systemen met de videochips. Volgens ComputerBase gaat het om Volcanic Island-gpu's, die ook de basis vormen voor de R9 290- en R9 290X-desktopkaarten.

Daarnaast heeft AMD de technologie Freesync aangekondigd. Dit is een alternatief voor Nvidia's G-sync, dat tearing en stuttering moet voorkomen. Waar Nvidia een hardwaremodule naar voren schuift die door monitorfabrikanten moet worden ingebouwd, maakt AMD gebruik van een bestaande VESA-standaard om de vblank-intervals te beheren en een variabele verversingssnelheid te verkrijgen. AMD's apu's en gpu's ondersteunen dit al enkele generaties en als ook de displays ondersteuning bieden, is verder geen nieuwe hardware nodig, schrijft AnandTech.  Samsung heeft een nieuwe 15,6-laptop voor het hogere segment aangekondigd. De ATIV Book 9 2014 Edition beschikt over een 15,6-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. De laptop weegt 1,8 kilo en de dikte bedraagt 16 millimeter.

De ATIV Book 9 2014 Edition is de opvolger van de ATIV Book 9 met 15,6-scherm van vorig jaar. De behuizing van een magnesiumlegering heeft echter plaatsgemaakt voor een aluminiumvariant, waardoor het gewicht met 1,8 kilo iets hoger uitkomt. Ook de resolutie is verhoogd: van 1600x900 pixels naar 1920x1080 beeldpunten. Daarnaast zouden de kijkhoeken verbeterd zijn, claimt Samsung.De accucapaciteit is niet bekend maar de accuduur zou 14 uur bedragen, al is niet bekend bij welk gebruik. Samsung levert het model met Intel Core i5's en Core i7's en de ssd-capaciteit bedraagt maximaal 256GB. Er zijn twee usb 3.0-poorten, een usb 2.0-poort, hdmi, mini-vga, ethernet via een adapter en een sd-kaartlezer aanwezig. De startprijs bedraagt 1649 euro als de laptop begin maart in Nederland uitkomt.Intel heeft op de CES aangekondigd dat hardwarefabrikanten Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo en NEC zijn RealSense 3D-camera gaan integreren in laptops, hybrides en all-in-ones. De eerste hardware moet in de loop van dit jaar op de markt komen.

Intel logoDe Intel RealSense 3D-hardware lijkt op de Kinect-camera van Microsoft. Naast een 1080p-camera voor 2d-beelden heeft de chipfabrikant ook een dieptesensor aan de RealSense 3D toegevoegd. Daarmee is de module volgens Intel in staat om individuele vingerbewegingen te herkennen. Ook gezichtsuitdrukkingen zouden opgepikt kunnen worden. De compacte RealSense-hardware is volgens de chipfabrikant eenvoudig in apparaten als laptops, hybrides en all-in-ones te integreren.Om het platform van de grond te krijgen heeft Intel een overeenkomst gesloten met Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo en NEC. De bedrijven beloven in 2014 met hardware op de markt te komen waarin de RealSense 3D-hardware is verwerkt. Daarnaast wordt er software ontwikkeld door 3D Systems, Autodesk, DreamWorks, Metaio, Microsoft. en Scholastic. Zo zal Microsoft Lync en Skype geschikt gaan maken. Binnen Skype zou het gezicht van een gebruiker bijvoorbeeld losgeweekt kunnen worden van de achtergrond.

De Akoya beschikt verder over 64GB flashgeheugen in de tablet, dat aangevuld kan worden via de sd-geheugenkaartlezer. In het toetsenborddeel zit daarnaast een harde schijf van 500GB en de hoeveelheid ddr3l-werkgeheugen bedraagt 4GB. Er zijn verder een usb 2,0-poort, een usb 3.0-variant en micro-hdmi aanwezig in de tablet en het toetsenborddeel voegt daar nog eens twee usb 2.0-poorten aan toe. Ten slotte heeft het apparaat ondersteuning voor 802.11ac-wifi en bluetooth 4.0 via Intels Wireless-ac 3160-adapter.De Medion Akoya P2211T draait Windows 8.1 en komt alleen bij de Media Markt beschikbaar, voor een prijs van 499 euro.

AMD gaf in zijn stand op de Consumer Electronics Show een voorproefje van Trinity, de opvolger van de Llano-processors die het bedrijf vorig jaar introduceerde. Bij een demonstratie werd de nadruk vooral op de grafische prestaties gelegd.Met een Trinity-laptop liet AMD zien wat de nieuwe apu van het bedrijf in huis heeft. Hoewel nog geen harde prestatiecijfers werden gegeven, onderstreepte een woordvoerder dat de cpu in Trinity ongeveer 25 procent beter presteert dan Llano, terwijl de gpu zelfs tot 50 procent betere prestaties zou moeten neerzetten.Net als de Llano-apu's worden de Trinity-apu's op 32nm geproduceerd, maar de nieuwe apu beschikt over een aantal verbeteringen. De cpu-cores in Trinity zijn gebaseerd op de Piledriver-architectuur, de opvolger van Bulldozer, en de apu kreeg een tdp van slechts 17W. De gpu in Trinity is gebaseerd op de 7000-serie gpu's.

Voor de demonstratie moest een notebook-apu drie schermen tegelijk aansturen. Op één scherm werd Dirt 3 in DirectX 11-modus gespeeld, op een tweede scherm werd video geconverteerd, en op het laptopscherm werd een video afgespeeld. De laptop had ogenschijnlijk weinig moeite met deze forse belasting, waarmee AMD met Trinity aardig op weg lijkt. Voor de introductie, die halverwege dit jaar wordt verwacht, zullen ongetwijfeld meer details boven water komen.Uit een roadmap van de Taiwanese laptopfabrikant Clevo is op te maken dat de eerste laptops met GeForce 800M-gpu's begin 2014 op de markt komen. De krachtigste modellen krijgen maar liefst 8GB geheugen. De verwachting is dat de gpu's op de Maxwell-architectuur gebaseerd zijn.

Uit de productenroadmap van Clevo, die op het forum van Notebookreview verscheen, staat dat in februari 2014 de eerste laptops van het bedrijf met GeForce 800M-gpu's uitkomen. Het gaat om verschillende modellen, variërend van thin-&-lights tot gamelaptops, die met onder andere een GeForce GTX 880M, GTX 870M, GTX 860M, GTX 850M en GT 840M uitgerust gaan worden.Over de specificaties is verder niets duidelijk, behalve dat de GTX 880M gecombineerd gaan worden met 8GB videogeheugen en de GTX 870M 6GB krijgt. De maximale hoeveelheid geheugen waar de huidige op de Kepler-architectuur gebaseerde gpu van de GTX 780M over kan beschikken is maximaal 4GB. Om deze reden lijkt het er op dat in ieder geval een deel van de nieuwe gpu's op de komende Maxwell-architectuur gebaseerd gaat worden, hoewel het deels ook om een refresh van de huidige line-up onder een nieuwe naam kan gaan.

Een van de nieuwe eigenschappen die Nvidia met Maxwell introduceert is unified virtual memory, waarmee de cpu toegang krijgt tot het videogeheugen. Daarnaast worden de gpu's op 20nm in plaats van 28nm geproduceerd, waardoor ze zuiniger kunnen worden en mogelijk hogere kloksnelheden kunnen krijgen.Apple onderzoekt de mogelijkheid om brandstofcellen voor zijn laptops te gebruiken, zo blijkt uit gepubliceerde patentaanvragen. Bij een van de aanvragen kan het brandstofcelsysteem zowel energie leveren aan als ontvangen van de laptopaccu.

De patentaanvraag met nummer 20110313589 en getiteld 'Fuel Cell System Coupled To A Portable Computing Device' is de interessantste van de twee gepubliceerde patentaanvragen. Deze beschrijft een methode om zowel energie aan de laptopaccu te leveren als te ontvangen van de accu.Hierdoor kan het externe brandstofcelsysteem kleiner uitgevoerd worden, omdat dit geen interne accu nodig heeft. Het brandstofcelsysteem heeft namelijk zelf ook energie nodig om de chemische processen op gang te brengen. Het is overigens wel mogelijk om een interne accu in te bouwen in het brandstofcelsysteem.

In de patentaanvraag staat verder dat het systeem de laptop van voeding kan voorzien door een MagSafe-connector. Ook moet het mogelijk zijn om via deze verbinding bidirectionele communicatie te laten plaatsvinden voor informatieoverdracht over onder meer accucapaciteit en de resterende hoeveelheid brandstof voor de cellen.Het brandstofcelsysteem bestaat volgens de patentaanvraag uit een behuizing met daarin de eigenlijke brandstofcellen, een controllergedeelte met dc/dc-conversie en een optioneel ingebouwde accu. In de behuizing kan een cartridge met brandstof worden geschoven.

Volgens Apple kunnen laptops met het brandstofcelsysteem 'dagen zo niet weken blijven draaien zonder navulling'. Overigens zijn bedrijven al langer bezig het gebruik van brandstofcellen voor laptops te onderzoeken. Zo hebben Panasonic en Samsung al dergelijke oplossingen laten zien.Wetenschappers uit Singapore hebben een efficiënte methode ontwikkeld om elektronica te koelen zonder dat van ventilators gebruikgemaakt hoeft te worden. De methode combineert materiaal met minuscuul kleine gaatjes en kanalen met vapor chamber-technologie.

Stepped FINHet koelsysteem is volgens de wetenschappers van de National University of Singapore in te zetten voor grootschalige elektronische systemen, maar ook voor consumentenproducten zoals laptops. Bij grote systemen zou afgevoerde hitte opnieuw gebruikt kunnen worden, terwijl bij consumentenelektronica geen fans meer nodig zijn. De effectiviteit zou potentieel 50 procent hoger kunnen liggen dan traditionele koelmethoden, claimt Lee Poh Sen van het Department of Mechanical Engineering. Zijn methode zou vooral stabieler en betrouwbaarder zijn dan traditionele koelsystemen en minder last hebben van temperatuurschommelingen. Hij wijst daarbij op de voordelen op gebied van prestaties en levensduur door systemen stabiel op een lagere temperatuur te kunnen houden.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page