BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1545 sur 2361
Précédent | Suivant
11/10/2016 - Accu Lenovo L08N6YO2

De wetenschappers combineren twee verschillende soorten heatsink-technologieën bij hun methode: microgaps en stepped fin microchannels. De microgaten in een oppervlak moeten de dissipatie van warmte bevorderen, waarna de microkanalen de hitte afvoeren. De afvoer zou verbeterd worden door de dunne koelvinnen stapsgewijs in hoogte te laten afnemen.De wetenschappers passen ook het principe van een vapour chamber toe: ze gebruiken een vloeistof om de gaten te vullen en bij het verdampen van de druppels wordt de warmte opgenomen, dat weer wordt afgegeven bij het condenseren als de damp is afgevoerd naar koudere delen van het oppervlak.

De basis van de methode verschilt niet veel van technologieën zoals die vandaag de dag al worden toegepast bij het koelen van sommige elektronica, maar de finesse zit hem in de combinatie en de uitwerking, zegt Lee: We hebben er twee jaar aan gewerkt om de juiste setup te krijgen. Een echt goede werking van het systeem is afhankelijk van de juiste afmeting van de gaten en de structuur van het oppervlak van de kanalen waardoor de koelstof vloeit. Zijn team heeft een kwart miljoen dollar gekregen van de nationale onderzoeksstichting van Singapore en hoopt begin 2014 een prototype gereed te hebben. Dan moeten er meer details over het systeem bekend worden.

De M6700 heeft een extra drivebay, waarmee het totaal op vier komt. Twee daarvan zijn standaard-2,5-drivebays, de derde is een msata-aansluiting en de optische drive kan weer verwisseld worden voor een extra drivebay. De accu van de M6700 is standaard een negencels-exemplaar; in de M4700 kan ook voor een zescelsaccu gekozen worden. De instapprijs van de M4700 bedraagt 1649 dollar; de M6700 begint bij 2199 dollar.AMD heeft vandaag zijn Radeon HD 8900M-serie gepresenteerd. De high-end mobiele gpu's zijn volgens het bedrijf de snelste op dit moment. Volgens AMD zijn de gpu's tot 54 procent sneller dan de snelste mobiele gpu van Nvidia, de GTX 680M.

De nieuwe telgen in de mobiele gpu-familie van AMD hebben twee keer zo veel streamprocessors als de HD 8800M en de kloksnelheid van de gpu's is verhoogd van 725MHz naar 850MHz. Bovendien krijgen de gpu's de zogenoemde boost-modus, die ook al te zien was in de desktopvideokaarten van AMD en waarmee de kloksnelheid naar 900MHz wordt gebracht. Het gddr5-geheugen draait op 1200MHz en is via een 256-bit-interface verbonden met de gpu. Als er voldoende aansluitingen aanwezig zijn, kunnen de gpu's tot zes schermen aansturen en kunnen ze één scherm voorzien van een 4k-resolutie.AMD beweert dat de 8970M, het vlaggenschip in de 8900M-serie, 12 tot 54 procent beter presteert dan Nvidia's snelste alternatief. Op slides van AMD, die VR-Zone heeft gebundeld, is te zien hoe AMD tot deze cijfers komt. De benchmarks moeten echter wel met een korrel zout worden genomen, aangezien ze van AMD zelf komen. Fabrikanten optimaliseren dergelijke benchmarks vaak voor een gunstige uitslag.

Op de website van Acer heeft korte tijd een laptop met AMD's nieuwe Temash-apu gestaan. De apu in kwestie is de A6-1450, die al eerder in demonstratievideo's van AMD verscheen. De quadcore-soc beschikt over 'Jaguar'-cores en tikt op maximaal 1,4GHzDe apu, die op 28nm gebakken wordt, werd door AMD bijvoorbeeld al gebruikt om de Turbo Dock-technologie te demonstreren. Er bleek toen dat de A6-1450 'Temash'-apu standaard op 1GHz zou tikken, maar zichzelf automatisch kan overklokken naar maximaal 1,4GHz. De ingebouwde gpu is een Radeon HD8280 met een klokfrequentie van maximaal 500MHz. De laptop die Acer op zijn site zette lijkt klaar voor de verkoop, wat zou betekenen dat AMD de apu al aan oem's levert.

AMD heeft de Temash-apu al enige keren gedemonstreerd. De apu zou de game DiRT Showdown op een resolutie van 1920x1080 soepel kunnen draaien. Daarbij zou het stroomverbruik niet hoger dan 5,9 watt uitvallen. Het is vooralsnog onduidelijk of de A6-1450 ook dergelijke prestaties neer kan zetten.De laptop werd opgemerkt door Techreport. Het gaat om een nieuwe variant in de V5-serie en de laptop  heeft als volledige typenaam V5-122P-0463 meegekregen. Het is opvallend dat Acer de laptop met de Temash-apu van AMD heeft uitgerust. AMD heeft de apu, die voor zover bekend alleen als soc geleverd zal worden, speciaal ontwikkeld voor tablets en hybride pc's. De laptop valt daardoor ook in een lage prijsklasse; de adviesprijs die op Acers website stond was 450 dollar.De 11,6 laptop gaat Windows 8 draaien. Acer heeft de laptop uitgerust met een harde schijf met opslagcapaciteit van 500GB en hoeveelheid werkgeheugen van 2GB voorzien. Het touchscreen zou een resolutie van 1366x768 pixels hebben en er is een 3 cellige accu aanwezig. Het is onbekend hoe lang daarmee gewerkt kan worden, maar de voor tablets ontwikkelde Temash-apu moet erg zuinig zijn.

Lenovo heeft een nieuwe laptop in de ThinkPad-serie aangekondigd. De S431 krijgt een 14-scherm met touchscreen en wordt met Windows 8 uitgerust. De fabrikant heeft ook bekendgemaakt de verkoop van de ThinkPad Edge E431 en E531 per direct te starten.  De ThinkPad S431 zal vanaf begin juni in de VS verkrijgbaar zijn voor 699 dollar. Daarmee is de prijsstelling van de S-serie lager dan die van de T- en W-series. De S431 wordt uitgerust met een nog onbekende processor van de Ivy Bridge-generatie, maximaal 8GB werkgeheugen en een harde schijf met een capaciteit van 500GB. De schermresolutie is nog onbekend. Lenovo rust alle nieuwe ThinkPads uit met een OneLink-aansluiting, waarmee de laptop aan een klein dock gehangen kan worden. Het dock, dat extra usb 3.0-poorten, een gigabit-netwerkaansluiting en een hdmi-aansluiting biedt, zal vanaf 21 mei te koop zijn.

Naast de introductie van de ThinkPad S431 heeft Lenovo aangekondigd dat de verkoop van de ThinkPad Edge E431 en E531 gestart is. Beide laptops werden op CES 2013 al aangekondigd. De laptops hebben schermdiagonalen van respectievelijk 14 en 15 inch en in beide gevallen is de resolutie 1366x768 pixels. Op de E431 kan optioneel een paneel met een resolutie van 1600x900 pixels en een touchscreen meebesteld worden. De goedkoopste uitvoering van zowel de E431 als de E531 kost in de VS 599 dollar. Voor dat geld krijgt de koper een laptop met een Core i3-2348M-processor, die nog uit de op 32nm gebakken Sandy Bridge-familie komt. Lenovo gaat tegen hogere prijzen ook versies met dualcore i5-processor en quadcore i7-processors leveren. Lenovo rust ook deze laptops uit met de OneLink-technologie.

Later dit jaar verschijnen er laptops met Atom-soc's die 200 dollar kosten en Android draaien. Dat heeft Dadi Perlmutter, vice-president van Intel, verklaard. Varianten met Windows 8 worden mogelijk iets duurder. Eind dit jaar trekt de laptopmarkt aan, hoopt Intel.Vertrekkend ceo van Intel, Paul Otellini, zei vorige week dat er laptops met quadcore-Atoms en touchscreens op komst zijn, waarvan de prijzen rond de 200 dollar zouden liggen. Hij zei niet op welk platform de laptops zouden draaien, maar er verschenen berichten dat Intel fabrikanten zou aanraden Android te gebruiken om het prijspunt te halen. Dadi Perlmutter, vice-president bij Intel en topman op gebied van producten, bevestigt nu tegen CNet dat de genoemde 200-dollar-laptops voornamelijk Android-modellen zullen zijn.

De prijzen van Windows 8-laptops zijn afhankelijk van wat Microsoft voor zijn besturingssysteem vraagt. Die prijzen kunnen iets hoger uitvallen, meent Perlmutter. De laagste prijzen van laptops met Core-chips kunnen uitkomen op 399 tot 499 dollar, volgens Intel, maar niet bekend is of dat chips op basis van de komende Haswell-architectuur zijn of dat de prijzen van Ivy Bridge-modellen zo laag uit gaan vallen om voorraden weg te werken.Volgens Perlmutter gaat eind dit jaar of begin 2014 de markt voor pc's aantrekken als een nieuwe reeks laptops op de markt komt. Dat zal voornamelijk om laptops met tableteigenschappen gaan. Grootste kritiekpunt tot nu toe is dat die producten te duur zijn, maar volgens Intel zal dat dus veranderen, onder andere door de komst van Atom-quadcores op basis van het Bay Trail-platform. Er verschenen al eerder laptops met Android als OS, van onder andere Asus, HP en Toshiba, maar deze destijds genoemde 'smartbooks' werden geen succes. Naast het verschijnen van Android-laptops zijn er volgens GigaOm ook nieuwe aanwijzingen dat er tablets met Chrome OS op komst zijn.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page