BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1305 sur 2361
Précédent | Suivant
26/11/2016 - Accu HP HSTNN-OB91

Naast de socs voor smartphones bevatten ook de lte-modems met typenummers X16, X12, X7 en X5 ondersteuning voor Galileo. Deze modems zitten bijvoorbeeld in laptops, hotspots en routers die 4g-ondersteuning bieden. In de afgelopen jaren implementeerde Qualcomm al ondersteuning voor Galileo in een aantal chipsets, waaronder de Snapdragon 810. In de aankondiging zegt de soc-maker het Europese navigatiesysteem voortaan breed te gaan ondersteunen.Qualcomm noemt het systeem voor positiebepaling in zijn producten IZat. Onder die noemer valt de combinatie van onder andere het Amerikaanse gps, het Russische Glonass, het Chinese Beidou-systeem, wifi, en in de nieuwe socs en modems nu ook Galileo. Volgens Qualcomm kunnen gebruikers met de ondersteuning voor Galileo meer dan tachtig verschillende satellieten aanspreken om hun positie te bepalen.

Galileo is een Europees navigatiesysteem, dat uiteindelijk uit dertig satellieten moet bestaan. Momenteel zijn er veertien satellieten van het systeem actief. Het systeem kan werken in combinatie met gps en Glonass, en moet zo preciezere locatiebepaling mogelijk maken. Ook het vinden van een eerste fix zou sneller moeten gaan. Verder werkt het Galileo-gnss beter op hogere geografische breedten dan gps; dat is met name van belang in Scandinavië. Het systeem moet in 2020 compleet zijn.Medion heeft zijn Touch 10-laptop aangekondigd. De Touch 10 is een kleine laptop met 10"-scherm die doet denken aan een netbook, maar met een touchscreen en een AMD-apu is uitgerust. Medion gaat de mini-laptop voor 300 euro verkopen.

Steeds minder Nederlanders hebben een abonnement voor het kijken naar televisie. Dat heeft onderzoeksbureau Telecompaper becijferd. Er zijn in Nederland in totaal 7,8 miljoen abonnementen voor het kijken naar tv.Het aantal digitale tv-aansluitingen steeg wel, maar het aantal analoge aansluitingen daalde behoorlijk, waardoor in de eerste drie maanden van 2016 netto achtduizend aansluitingen verdwenen, meldt onderzoeksbureau Telecompaper.Volgens het onderzoeksbureau komt dat doordat vrijwel iedereen een tv-abonnement heeft, terwijl maar weinig mensen een tweede tv-abonnement voor een vakantiehuis of slaapkamer afsluiten, omdat ze ook kunnen kijken op hun laptop, tablet of smartphone. Bovendien zijn er steeds meer mensen die hun tv-abonnement niet meer nodig hebben en nemen veel jongeren die nooit een tv-abonnement hebben gehad, er ook geen als ze op zichzelf gaan wonen.

Ziggo blijft marktleider met iets meer dan 50 procent van de aansluitingen, maar de kabelaar verliest terrein. Het aantal abonnees van KPN stijgt en de provider komt uit op 29,2 procent van de markt. Andere providers hebben in totaal 19,1 procent. Daaronder zijn regionale kabelaars en internetproviders die iptv-diensten aanbieden.Het onderzoeksbureau baseert zich vooral op kwartaalcijfers van de bedrijven, maar ook op rapportages van toezichthouder ACM en interviews met belangrijke mensen bij betrokken bedrijven.Corning, het bedrijf dat onder de merknaam Gorilla Glass een speciaal gehard glas produceert, heeft een nieuw soort glas ontwikkeld dat specifiek bedoeld is voor notebooks met een touchscreen. Het glastype heeft de merknaam Gorilla Glass NBT gekregen.

Het geharde NBT-glas zou goedkoper zijn dan het Gorilla Glass dat in met name smartphones wordt gebruikt. Dat is volgens Corning onder andere mogelijk doordat de NBT-variant niet vochtafstotend hoeft te zijn. De nadruk bij Gorilla Glass NBT zou liggen op de krasbestendige eigenschappen van de glasplaat. De fabrikant stelt dat dan ook de meeste klachten bij fabrikanten komen van klanten waarvan het touchscreen op de laptop krassen heeft gekregen.Hoewel het toepassen van NBT-glas zorgt voor een prijsstijging van een laptop, stelt de fabrikant dat het effect op de totaalprijs van een notebook relatief gering is. Corning meent dat het gaat om een aandeel van 1 à 2 procent op de kostprijs, terwijl de Gorilla Glass NBT-glaslaag het touchscreen tot tien maal minder kwetsbaar maakt dan een regulier scherm met een zogeheten soda-lime-glasplaat. Onder andere Dell zou al hebben aangegeven dat het laptops met Gorilla Glass NBT zal uitbrengen.Asus rust als een van de eerste fabrikanten zijn G751-gamelaptop uit met de GTX 980M-gpu, die Nvidia dinsdag uitbracht. Asus combineert voor de Nederlandse markt Nvidia's snelste gpu met een Core i7-4860HQ-processor van Intel.

De G751 is onderdeel van de Republic Of Gamers-serie van Asus en beschikt over een 17,3"-ips-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. De laptop heeft net als eerdere ROG-laptops van Asus een opvallend ontwerp met kenmerkende koelopeningen aan de achterkant die geïnspireerd zijn op een straaljager.Achter die koelopeningen aan de achterzijde van de laptop gaat een koelsysteem met twee ventilators schuil, die onafhankelijk aangestuurd worden. Daardoor zou de laptop behalve koel ook stil moeten blijven. Aan de zijkanten bevinden zich vier usb 3.0-aansluitingen, mini-displayport, ethernet, d-sub en een hdmi 1.4-aansluiting. De optische drive ondersteunt dvd'tjes en blu-ray-schijfjes.

Asus ROG G751Asus ROG G751Asus ROG G751Asus ROG G751
In Nederland zal Asus de G751 leveren met een Core i7-4860HQ-processor, een ssd van 512GB, 16GB geheugen en een harde schijf van een terabyte. Aan die configuratie hangt een flink prijskaartje van 2300 euro. In België zal Asus een eenvoudigere versie van de G751 leveren. De GTX 980M-videokaart blijft, maar de processor is wat trager, het werkgeheugen bedraagt 8GB en de ssd ontbreekt. De prijs valt daardoor wel zeshonderd euro lager uit. Vanaf november zal de G751 in Nederland verkrijgbaar zijn; Belgen mogen hun variant een maand later verwachten.Belgen hebben in het eerste kwartaal van 2016 zeven procent meer internetaankopen gedaan dan in dezelfde periode vorig jaar. Daarbij steeg het totale bedrag dat ze uitgaven met negen procent. Ze kochten vooral media- en entertainmentproducten via internet.

E-commerce categorieafbeeldingBelgen kochten in de eerste drie maanden van 2016 voor 2,3 miljard euro via internet en daarbij ging het vooral om muziek, video, spelcomputers, games, accessoires, boeken en e-books. Van de 21,4 miljoen online aankopen, waren er 4,45 miljoen voor media en entertainment. Dat meldt BeCommerce, de Belgische vereniging van e-commercebedrijven, die haar Market Monitor door onderzoeksbureau GfK laat uitvoeren.Gemiddeld deed de Belgische consument in het kwartaal 3,1 keer aankopen, waarbij gemiddeld 326 euro uitgegeven werd. Vorig jaar waren dat 2,9 keer online kopen, voor 306 euro. De meeste aankopen werden met laptops verricht, maar mobiele aankopen zijn in opmars. Inmiddels verloopt een op de zes aankopen via een smartphone of tablet, waar dat vorig jaar een op de acht was. Het gebruik van een creditcard liep licht terug, van 53 naar 51 procent. Het gebruik van Bancontact steeg van 40 naar 45 procent.
Intel zou van plan zijn om de nieuwe processorgeneratie met codenaam Kaby Lake begin 2017, tijdens de CES-elektronicabeurs, te introduceren. Rond dezelfde tijd zou AMD de processors op basis van zijn nieuwe Zen-architectuur willen onthullen.

Dat schrijft althans Digitimes op basis van zijn bronnen bij Taiwanese techbedrijven. Met geruchten over Intel en AMD heeft Digitimes het vaak bij het rechte eind. De site spreekt van uitstel omdat analisten de introductie eind 2016 hadden verwacht, maar officieel hebben AMD en Intel geen introductiedatum genoemd.Bovendien staat een officiële introductie bij de CES in Las Vegas, begin januari 2017, de eerdere beschikbaarheid van systemen met de nieuwe processors niet in de weg. Dat was bijvoorbeeld evenmin het geval bij Intels introducties van Sandy Bridge en Broadwell.AMD maakte eind vorig jaar zelf al bekend dat de eerste Zen-processors op zijn vroegst eind 2016 zouden verschijnen. Op roadmaps van Intel stonden de eerste Core Y- en U-processors voor laptops van de Kaby Lake-generatie voor een release halverwege het derde kwartaal van 2016, maar systemen met die chips zouden nog steeds eind 2016 beschikbaar kunnen komen.

Zen moet voor AMD een grote sprong voorwaarts betekenen wat zijn processors betreft, vooral dankzij een betere ipc, of instructions per cycle. Kaby Lake wordt naar verwachting een bescheiden update voor Intel-processors. De generatie is de derde stap van Intels 'process-architecture-optimization'-strategie. De chips worden net als Broadwell en Skylake op 14nm geproduceerd, maar bevatten ten opzichte van die generaties enkele optimalisaties.
AMD heeft tijdens Computex zijn zesde generatie apu's voor laptops geïntroduceerd. De processors, met codenaam 'Carrizo', zijn zuiniger en kunnen hevc-video hardwarematig decoderen, daarnaast beloofde AMD op 16 juni zijn nieuwe videokaarten uit te brengen.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page