BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1098 sur 2361
Précédent | Suivant
28/12/2016 - Accu Apple A1382

Psion, met zijn hoofdkwartier in Londen, heeft nog 830 werknemers en boekte in 2011 een omzet van 176 miljoen pond, omgerekend 218 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1980 opgericht en bracht in zijn eerste jaren software uit voor de ZX Spectrum van Sinclair. In 1984 bracht Psion de eerste handheld-computer uit: de Psion Organiser. In de jaren negentig verwierf Psion verdere bekendheid met de Series 3- en Series 5-pda's, terwijl Psion eind jaren tachtig, begin jaren negentig ook enkele full-sized laptops in de Psion MC-lijn uitbracht. Software van het bedrijf stond aan de basis van het Symbian-platform. Met de Series 7, eind jaren negentig, verscheen ook de naam NetBook in beeld, waar jaren later nog juridische geschillen uit voort zouden komen, toen Intel die naam koos om kleine laptops met Atom-processors aan te duiden.In 2001 trok het bedrijf zich echter terug uit de consumentenmarkt omdat het moeite had om te concurreren en omdat, ironisch genoeg, Motorola zich terugtrok uit een omvangrijk samenwerkingsproject. Daarna begon Psion zich op de zakelijke markt te richten en dit is dan ook de reden van de interesse van Motorola Solutions. Psion houdt zich momenteel bezig met stevige zakelijke handhelds en in-car-communicatieapparatuur. Motorola Solutions verstevigt zijn positie op deze markt met de acquisitie, zegt ceo Greg Brown.

Asus heeft twee notebooks met een Intel Core i7 uitgebracht. Het gaat om een gaming-notebook met een mobiele GeForce GTX 260M-videokaart en een multimedialaptop met de GT 240M-gpu van Nvidia.De gaming-laptop G60J bevat een Core i7 820QM of de Core i7 720QM in combinatie met de PM55-chipset. Asus voorziet de notebook van maximaal 4GB ddr3-geheugen, terwijl het model daarnaast met een hdd van maximaal 500GB met een rotatiesnelheid van 7200rpm wordt voorzien. De G60J heeft een 16"-scherm met een resolutie van 1366x768 pixels en led-backlights, maar uit de specificaties die Asus geeft, kan ook worden opgemaakt dat er een model met typenummer G51J komt die over een 15,6"-scherm met 1920x1200-resolutie komt. De GTX 260M kan 1GB ddr3-geheugen aanspreken. De afmetingen van de notebook zijn 375x265x34,3/40,6mm en het gewicht, in combinatie met een zescellige accu, bedraagt 3,3 kilogram.

De multimedia-notebook Asus M60J heeft identieke specificaties als de G60J en heeft dezelfde behuizing, maar dan zonder opdruk. Enkel de grafische chip is minder krachtig: dit model krijgt de GTX 240M met 1GB ddr3-geheugen waardoor het apparaat minder geschikt is voor gamen en dan ook door Asus als multimediamachine wordt gepresenteerd. Alle modellen bevatten een 2-megapixelcamera en kunnen met een blu-raydrive worden uitgerust. Asus levert met zijn M60J de AI TouchMedia-applicatie mee; een mediacenterprogramma die via een paneel boven het toetsenbord bediend kan worden. De prijzen en Nederlandse verschijningsdata zijn nog onbekend.Asus M60J G60J De pc-inkoop in Nederland is afgelopen maanden 40 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder, zo zegt marktonderzoeker IDC. Dat komt vooral door het einde van de ondersteuning voor het oude Windows XP, waardoor veel gebruikers hun systeem gingen vervangen.

Nederland is een van de landen waar de groei van de pc-inkoop het hardst ging, samen met Duitsland en Spanje, zegt IDC. In totaal nam de inkoop van pc's in West-Europa toe met meer dan 25 procent, die van heel Europa, Afrika en Midden-Oosten met 10 procent. Het is de eerste grote stijging van de pc-markt in jaren.De pc-markt profiteert van het einde van de ondersteuning voor Windows XP, beredeneert IDC. Consumenten en bedrijven vervangen daardoor vaak machines voor exemplaren met nieuwere versies van Windows; de afgelopen jaren stelden ze dat soort aankopen vermoedelijk vaak uit.IDC is niet de eerste die opmerkt dat het einde van Windows XP voor een boost van de Nederlandse pc-markt heeft gezorgd. CBS becijferde al dat computerwinkels de helft meer producten verkochten ten opzichte van de lente van vorig jaar.

Het Britse ministerie van defensie is in de afgelopen anderhalf jaar 188 laptops en 99 desktops kwijtgeraakt door verlies of diefstal. Ook een groot aantal opslagmedia en backup-tapes raakte zoek, zo heeft het ministerie aangegeven.Vlag van het Verenigd KoninkrijkHet is onduidelijk hoe de 188 laptops en 99 desktops precies zijn verdwenen; een deel ervan is zoekgeraakt en een deel is gestolen, schrijft The Daily Mail. Bij één incident, dat in Duitsland plaatsvond, raakte het ministerie zelfs 21 laptops kwijt.Het bleef echter niet bij pc's alleen; ook 72 harde schijven, 73 usb-sticks en 150 backup-tapes konden niet meer worden gelokaliseerd, evenals 194 cd's en dvd's. De Britse minister van defensie stelt dat de informatie op de apparaten was versleuteld of dat er 'andere beveiligingsmaatregelen' werden gebruikt.The Daily Mail schrijft dat het ministerie achttien mobiele telefoons en tien BlackBerry's kwijtraakte; het is onbekend of die tien BlackBerry's werden meegerekend bij het aantal zoekgeraakte telefoons. Tot slot raakten in totaal 135 overige apparaten kwijt, hoofdzakelijk usb-tokens, maar ook radio's, camera's en 3g-kaarten.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

De Britse overheid kwam de afgelopen jaren herhaaldelijk in het nieuws omdat zij hardware was kwijtgeraakt. Tussen 2004 en 2008 raakte hetzelfde ministerie 658 laptops kwijt. De Conservatieven, die destijds in de oppositie zaten, waren daar woedend over en spraken over 'incompetent gedrag'. Momenteel zitten de Conservatieven in de regering, samen met de Liberaal-Democraten.HP gaat een dunne notebook uitbrengen met de naam Envy 13. De laptop, die een 13"-scherm heeft, zal Windows 7 draaien en met processors van Intel uitgerust worden. De Envy 13 lijkt sterk op de MacBook-notebooks van Apple.

De Envy-merknaam was voorheen voorbehouden aan notebooks van VoodooPC, de Canadese fabrikant van high-end machines die HP in 2006 overnam. HP lijkt echter weinig plannen meer te hebben met VoodooPC, en de Envy 13 komt dan ook niet meer onder die vlag op de markt. De Envy 13 heeft een 13"-scherm van het Brightview Infinity-type, wat inhoudt dat het zich achter een glasplaat bevindt zodat er geen uitstekende randen rond het scherm zitten, zo blijkt uit foto's die Notebook Italia wist te bemachtigen. In combinatie met het minimale design, het toetsenbord met zwarte uitstekende toetsen waartussen ruimte zit en het grote touchpad zonder muisknoppen heeft de laptop veel weg van een MacBook-notebook van Apple.

De specificaties zijn nog onbekend, maar duidelijk is dat het model op het Intel-platform is gebaseerd, waarbij het hoogstwaarschijnlijk om het energiezuinige consumer ultra low voltage-platform gaat. Wat de Envy 13 verder gemeen heeft met de MacBook is het kleine aantal interfaces: deze zitten grotendeels aan één kant en bestaan uit een hdmi, twee usb-poorten en een audio-out. Aan de andere zijde lijkt zich alleen een sd-kaartlezer te bevinden. Verder is een platte verwijderbare accu aan de, overigens opvallend gladde, onderkant zichtbaar. Een connector aan de onderkant duidt erop dat de laptop op een externe accu geplaatst kan worden voor langere levensduur. Meer informatie over de Eny 13 is nog niet beschikbaar, maar aangezien de notebook Windows 7 zal draaien, zal het model in ieder geval niet voor 22 oktober, de dag van de introductie van de nieuwe Windows-versie, op de markt komen.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
  http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page