BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1097 sur 2361
Précédent | Suivant
28/12/2016 - Accu Dell alienware m11x

Het nieuwe aan de nieuwe Flex-laptops, waarvan het scherm 300 graden gekanteld kan worden, is dat ze nu met AMD A6 5200-apu's met Radeon HD 8570M-gpu-deel uitgerust worden. Lenovo geeft dit aan met het D-achtervoegsel. De startprijs van de laptops met 1366x768-resolutie is 499 dollar en ze zijn per direct beschikbaar.De Zweedse fabrikant Fractal Design introduceert de Define S, een towerbehuizing zonder ruimte voor optische drives. Het ontwerp moet een betere airflow opleveren. Daarnaast zou er meer ruimte voor waterkoeling in de kast zijn dan in behuizingen van vergelijkbare grootte.Net als de andere modellen in de Define-serie moet de Define S zich onderscheiden met een lage geluidsproductie. Daartoe is op diverse plaatsen geluiddempend materiaal aangebracht. Het belangrijkste verschil met andere Define-kasten is de layout aan de binnenkant. De drivebays die zich traditioneel aan de voorkant van een computerkast bevinden, zijn weggelaten. De behuizing heeft daardoor geen ruimte voor optische drives, die bijvoorbeeld ook bij laptops steeds minder gebruikt worden.

Volgens Fractal creëert het ontwerp een direct airflow-pad naar de heatsink van de cpu en meer mogelijkheden om waterkoeling in te bouwen. Zowel atx-, micro-atx- als mini-itx-moederborden passen in de kast. Er zijn drie verticale mounts voor 3,5- of 2,5-drives. Aan de achterkant van de plaat waarop het moederbord kan worden gemonteerd, kunnen nog twee 2,5-schijven worden opgehangen.Fractal Design Define S WindowFractal Design Define S WindowFractal Design Define S WindowFractal Design Define S Window  De Define S verschijnt in twee varianten: een dicht model, en een variant met een raam. In de dichte variant van de behuizing passen in totaal negen fans; het andere model biedt plaats aan maximaal acht ventilatoren. Aan de bovenkant van de kast bevinden zich verwijderbare panelen voor een aantal fanposities, zodat de kast stiller is wanneer daar geen fans worden geïnstalleerd. Fractal levert twee 140mm-ventilators mee. Voor de installatie van waterkoeling zijn alvast schroefgaten en mounting brackets aanwezig voor pomp en reservoir.

De adviesprijs van de dichte variant van de behuizing is 89 euro; het model met raam moet tien euro meer opbrengen. Overigens is de Define S niet de eerste towerkast waar geen optische drives in passen. Onder andere de vorig jaar geïntroduceerde H440 en S340 van NZXT hadden daarvoor ook geen ruimte.Asus komt naast de Zenbooks voor het hogere segment ook met betaalbare ultrabooks. Op de Computex-beurs in Taiwan liet het bedrijf zijn S46 en S56 zien: 14- en 15,6-laptops met een dikte van 21mm en GeForce 600M-gpu's.De belofte van Intel dat dit jaar meer goedkopere ultrabooks komen, lijkt nagekomen nu steeds meer fabrikanten met modellen komen die niet boven of rond de 1000 euro kosten, maar een stuk minder. Op de Computex-beurs in Taiwan toonde Asus, naast nieuwe Zenbooks, de S46 en S56. Het gaat om 14- en 15,6-laptops met een beeldschermresolutie van 1366x768 en een dikte van 21mm. Het gewicht van de S46 en S56 is respectievelijk 2 en 2,3 kilo, wat flink wat zwaarder is dan gebruikelijk voor ultrabooks. Asus voorziet de notebooks van Core i3-, i5- en i7-processors en Nvidia GeForce 600M-gpu's. De op de beurs getoonde modellen bevatten bijvoorbeeld een GT 630M.

De nieuwe S-serie heeft geen behuizing van aluminium, maar van plastic met aluminium delen. Asus levert de notebooks met een dvd-speler. Daarnaast zijn twee usb 3.0-poorten, hdmi, vga en gigabitlan aanwezig. Ook is ondersteuning voor bluetooth 4.0 en wifi 802.11n aanwezig. De prijzen van de notebooks zouden volgens het Duitse NotebookInfo rond 800 euro gaan liggen, maar UltrabookNews meldt dat het 14-model een startprijs van 599 dollar, omgerekend 479 euro krijgt. Wanneer de apparaten uitkomen is niet bekend.AMD heeft met de introductie van zijn Trinity-generatie accelerated processing units de aanval geopend op Intels ultrabooks. De nieuwe processors van AMD met gpu aan boord moeten op prijs, prestaties en accuduur concurreren met Intel.

De Trinity-apu's volgen de eerdere generatie apu's met codenaam Llano op. Vergeleken met de vorige generatie zou Trinity tweemaal de prestaties per watt bieden, zo claimt AMD. Een deel van die prestatieverbeteringen is te danken aan de nieuwe processorcores die in Trinity-apu's gebruikt worden. Waar Llano nog Athlon II-cores gebruikte, zitten in Trinity Piledriver-modules met twee 'cores' per module. Ook de nieuwe generatie gpu's, een mix van de 6000- en 7000-generatie, moet sterke verbeteringen bieden ten opzichte van de 5000-serie gpu's uit de vorige generatie.De betere prestaties, op cpu-gebied een plus van een kleine 30 procent en op gpu-gebied ruim 50 procent, worden gecombineerd met een lagere tdp. De processors voor laptops krijgen standaard een tdp van 35W, maar er zijn ook apu's met tdp's van 25 en zelfs 17W. Met die laatste apu's, te beginnen met de A6-4455M, wil AMD concurrentie bieden aan Intels ultrabook-platform. Het bedrijf noemt zijn ultrabook-concurrenten echter 'ultrathins'.

Met de lagere tdp moeten ultrathin-laptops met de 17W-apu een accuduur hebben van ongeveer 12 uur. De dikte van de ultrathin-laptops moet 18 millimeter bedragen, waarvan 12mm voor de behuizing en 5,5mm voor de display gereserveerd is. Een dunne 7mm-harde schijf of ssd moet de opslag leveren. Anders dan de reguliere laptop-apu's die met pinnetjes worden geleverd, heeft de A6-4455M voor ultrathins een compactere bga-verpakking.AMD komt eerst met vijf processors of apu's voor laptops; later dit jaar moeten desktopproducten volgen. Ook voor Brazos, het instapplatform voor kleine laptops, komt er een update. In de tweede helft van het jaar moeten apu's voor tablets met de codenaam Hondo komen, gevolgd door Kabini-apu's met tdp's van 3 tot 4 watt.Google heeft een update van zijn Chromebook Pixel voorgesteld. De nieuwe versie van de laptop die oorspronkelijk in 2013 verscheen heeft onder meer een nieuwe processor en twee usb-type-c-poorten in plaats van usb 2.0-poorten.

Google heeft de Core i5-3337U uit de Chromebook Pixel 2013 vervangen door een Core i5-5200U in de nieuwe versie. De zoekgigant maakt ook een LS-variant van zijn Pixel, iets dat staat voor Ludicrous Speed ('belachelijke snelheid). Die draait op een Core i7-variant. In beide gevallen is de gpu een Intel HD 5500, terwijl in de originele Pixel een HD 4000 zit.De nieuwe Pixel heeft naast de twee usb-type-c-poorten ook twee reguliere usb 3.0-poorten, een 3,5mm-audiojack en ruimte voor een sd-kaart. In tegenstelling tot de originele Pixel hebben de nieuwe modellen ondersteuning voor wifi-ac en bluetooth 4.0.In uiterlijk is de nieuwe Pixel ongewijzigd. Hij is 29,7x22,4cm groot en 15,3mm dik, terwijl het scherm hetzelfde 12,85-lcd is met een resolutie van 2560x1700 pixels, waarmee het een beeldverhouding heeft van 3:2. Google claimt een accuduur van twaalf uur.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Naast de nieuwe Chromebook Pixels heeft Google ook een nieuwe webwinkel geopend op de url store.google.com. Voorheen stonden apparaten in de Play Store, waar ook apps te vinden zijn. De nieuwe Chromebook Pixel heeft een prijs vanaf 999 dollar, wat omgerekend en inclusief btw rond 1150 euro uitkomt. De LS-versie kost 1299 dollar, omgerekend en inclusief btw rond 1490 euro.Daarnaast is Google gestopt met de verkoop van zijn smartphone Nexus 5. Tot woensdag was de smartphone uit 2013 nog te koop, maar woensdag in de loop van de dag verdween hij uit de Play Store.Google heeft een update uitgebracht voor zijn Chromecast-dongle waarna de AllCast-applicatie van een externe developer niet langer zou werken. Volgens de ontwikkelaar heeft Google zijn Android-applicatie die ook lokaal opgeslagen content kan streamen, doelbewust geblokkeerd.

Kort na het uitbrengen van de Chromecast werd de AllCast-app uitgebracht. Deze applicatie maakt het mogelijk om lokaal opgeslagen content naar de Chromecast te sturen. Zo kunnen er bijvoorbeeld videobestanden via de Chromecast op televisie worden bekeken.De AllCast-app zou via reverse engineering tot stand zijn gekomen, mede omdat Google wegens auteursrechtelijke redenen geen api's voor de Chromecast openbaar heeft gemaakt. Developer Koushik Dutta meldt echter dat de hdmi-dongle na de laatste firmware-update van Google zijn applicatie blokkeert. De ontwikkelaar stelt dan ook dat gebruikers die geen walled garden-ervaring willen, de Chromecast voorlopig beter niet kunnen aanschaffen. Google heeft nog geen commentaar gegeven over de kwestie.De Chromecast-dongle, die vorige maand door Google in de VS werd uitgebracht, maakt het mogelijk om content vanaf een laptop met een Chrome-browser en Android-apparaten naar een televisie te streamen. De dongle dient in een hdmi-ingang te worden geprikt. Vervolgens kan content van YouTube, Google Play Movies, Netflix en Pandora naar de televisie gestreamd worden. Ook kunnen browsertabs van de Chromebrowser die bijvoorbeeld op een laptop zijn geopend op de tv zichtbaar gemaakt worden.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
  http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit  Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit  Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page