BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1025 sur 2361
Précédent | Suivant
11/1/2017 - Accu Dell Latitude D610

KPN heeft woensdag een Xbox 360-app voor zijn Interactieve TV-dienst uitgebracht. De app stelt klanten van de dienst in staat hun console te gebruiken als extra tv-ontvanger voor onder andere live kijken en Programma Gemist.KPN heeft de app in samenwerking met Microsoft ontwikkeld en de provider stelt de eerste te zijn die in Nederland interactieve tv via de Xbox 360 beschikbaar maakt. Met de Interactieve TV Online-app voor de console kunnen klanten van KPN's Interactieve TV-dienst hun Xbox 360 gebruiken voor onder andere live tv-kijken, programma’s na uitzending kijken via Programma Gemist, de online tv-gids inzien en video's huren via Videotheek Thuis.De app is te downloaden via de apps-pagina van het Xbox 360 Dashboard, maar hiervoor is wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig. Ook is vereist dat de Xbox 360 via het KPN-modem op internet is aangesloten. Het is niet voor het eerst dat KPN live kijken beschikbaar maakt voor Interactieve TV-klanten op andere apparaten dan hun tv: gebruikers van de dienst konden dit al via smartphone, laptop of tablet.

Acer-topman J.T. Wang is opgestapt bij het bedrijf als gevolg van de slechte financiële resultaten van de Taiwanese computerfabrikant. Acer zag zich onder andere genoodzaakt een groot deel van de waarde van dochtermerken Packard Bell en Gateway af te schrijven.J.T. Wang AcerJ.T. Wang was sinds 2000 voorzitter bij Acer en sinds 2005 bekleedde hij de positie van directeur. Al in 1981 werkte hij bij Multitech, dat later Acer zou worden. Dinsdag legde hij zijn functie neer na het bekendmaken van recordverliezen bij Acer. De huidige voorzitter, Jim Wong, neemt het stokje vanaf 1 januari van hem over. De oprichter van Acer, Stan Shih gaat een commissie leiden om herstructureringen te onderzoeken, schrijft Engadget.

Acer heeft een kwartaalverlies van 13,1 miljard Taiwanese dollar geleden, omgerekend 328 miljoen euro. Het concern heeft onder andere 99 miljard Taiwanese dollar afgeschreven op de waarde van Gateway, Packard Bell en andere dochterondernemingen. Acer nam Packard Bell in 2007 over. Acer heeft last van de slechte verkopen van traditionele desktops en laptops. Het bedrijf heeft ook moeite om een succesvolle positie op de smartphone- en tabletmarkt te verwerven.Tijdens de IDF demonstreerde Intel een displaytechnologie die beeldschermen in laptops en ultrabooks zuiniger moet maken. Deze technologie moet displays een stukje geheugen geven, zodat de gpu een statisch beeld niet hoeft te verversen.Intel ontwikkelde de zogeheten Panel Self Refresh-technologie al enkele jaren geleden in zijn Intel Labs, maar met partner LG Display moet de techniek in producten worden verwerkt. Vooral ultrabooks, maar ook laptops zouden van de psr-techniek profiteren: hun accu's zouden langer mee moeten gaan. De techniek werkt door een stukje geheugen in het scherm in te bouwen, waarop het laatstgetoonde frame wordt opgeslagen.

Wanneer een statisch beeld wordt weergegeven, moet de grafische processor dat beeld zestig maal per seconde genereren. Door het frame echter vanuit het display-geheugen naar het scherm te sturen, kan de gpu sneller en vaker in een energiezuinige staat worden teruggebracht. Dat zou volgens Intel een energiebesparing moeten opleveren die zich vertaalt in een 45 tot 60 minuten langere accuduur, afhankelijk van het gebruik van de laptop.LG zou bovendien voor ultrabooks een speciaal Shuriken-display vervaardigen, dat dunner is dan dat van concurrenten. De eis dat ultrabooks minder dan 18mm dik moeten zijn, moet daarmee eenvoudiger gerealiseerd worden. Het paneel wordt in het 'deksel' van de ultrabook met dubbelzijdig tape bevestigd, waardoor de bevestiging dunner is en een bezel niet nodig is. De schermen van 13,3", 14" en 15,6" hebben 1366x768 pixels, een helderheid van 200nit en een contrastverhouding van 500:1. Voor 2012 staat een 11"-model op de planning en de Shuriken II-serie moet in 2013 verschijnen.

Robin Mobile, een virtuele provider die bundels aanbiedt voor onbeperkt bellen, sms'en en internetten, heeft de snelheid van zijn abonnement verlaagd voor nieuwe klanten. Daarnaast zijn er een goedkopere en een duurdere optie bijgekomen.Het abonnement voor 39,95 euro gaat in snelheid omlaag van 7,2Mbit/s naar 2Mbit/s down. Wie toch sneller internet wil, kan nu een optie nemen van 49,95 euro, met een downloadsnelheid van 8,2Mbit/s. Dat theoretische maximum is ongebruikelijk; 3g-snelheden worden meestal weergegeven in een veelvoud van 3,6Mbit/s, zoals 7,2 en 14,4. Met een theoretisch maximum van 8,2Mbit/s verschilt de snelheid in de dagelijkse praktijk niet veel van 7,2Mbit/s. Bestaande klanten gaan ook naar 8,2Mbit/s.

Robin Mobile begon in juni met het aanbieden van 'onbeperkt alles'-abonnementen. De provider werkt op het netwerk van KPN. De provider biedt onbeperkt mobiel internet, zolang gebruikers zich aan de voorwaarden houden. Onder meer het gebruiken van de simkaart in een laptop is verboden, aldus de provider.Tijdens het Intel Developer Forum heeft Intel een nieuwe versie van zijn Classmate-pc getoond. De kleine notebook bevat een draaibaar, aanraakgevoelig scherm en een bewegingssensor.Het gaat om de derde generatie van de Classmate-pc, de goedkope notebook die jongeren uit met name ontwikkelingslanden moet helpen bij hun schoolwerk. De nieuwe versie bevat een op 1,6GHz geklokte Intel Atom-cpu, 1GB geheugen en ondersteuning voor 802.11n-wifi. Het besturingssysteem is Windows XP. Het 9"-scherm kan gedraaid worden waarna de netbook in tablet-stand met een pen of met de hand bediend kan worden. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de Windows XP-interface naar landschapsmodus gaat als de Classmate-pc een kwartslag gedraaid wordt.

Onbekend is nog wat de nieuwe budget-notebook moet gaan kosten, maar volgens Laptopmag overweegt Intel een prijs van meer dan 400 dollar. Het bedrijf levert het ontwerp van de nieuwe Classmate eind dit jaar aan zijn oem-partners. Volgens de chipfabrikant zal de komst van de nieuwe editie niet betekenen dat de voorgaande modellen uitgefaseerd worden.Lenovo gaat in juni geüpdatete versies uitbrengen van een aantal modellen uit zijn verschillende ThinkPad-notebookseries. Rode draad in de veranderingen zijn de toevoeging van Ivy Bridge-processors van Intel en een nieuw toetsenbord.In de X-series gaan de ultraportable 12,5"-X230-notebook en de X230T, een combinatie tussen een tablet en een notebook, de voorgaande 220-versies vervangen. De nieuwe versies krijgen onder meer Dolby Advanced Audio, een mini-displayport en twee usb-3.0-aansluitingen. Prijzen beginnen bij 1449 euro voor de X230 en 2049 euro voor de X230T.Hoog kwaliteit Apple Laptop Accu's vervangen,Apple Notebook Batterij,Apple Adaptor

De T-series, de high-end notebook-modellen van Lenovo, krijgen een vervanging met de T430, T430S en de T530. Nieuwigheden zijn een hogere maximumresolutie van 1600 bij 900 pixels en de RapidCharge-technology, die de accu voor 80 procent zou opladen in een half uur. De T430 gaat 1269 euro kosten en de S-versie 1999 euro.Ook de budgetmodellen uit de L-serie en de mobiele workstation W530 krijgen kleine updates. De L430 en L530 gaan voor respectievelijk 929 en 829 euro de deur uit, de W530 voor 1899 euro. Alle nieuwe modellen zullen een Ivy Bridge-equivalent krijgen van hun huidige processors en de toetsenborden van de notebooks krijgen een update naar een klavier in chiclet-stijl zoals die eerder al op de X1 uitkwam.

Fujitsu Siemens heeft zijn notebooklijn uitgebreid met een Centrino 2-laptop. De Amilo Pi 3540 heeft een dualcoreprocessor, maximaal 4GB geheugen aan boord en draait op Windows Vista.De Amilo Pi 3540 heeft een beeldscherm met een diagonaal van 15,4 inch en is in een zwart-witte behuizing gevat. Fujitsu Siemens ontwikkelde dit ontwerp voor de Amilo-lijn samen met ontwerpbureau Ideo. Het kloppend hart van de nieuwe Centrino 2- of Montevina-laptop wordt gevormd door een Core 2 Duo-processor van Intel, waarbij de consument de keus heeft tussen een op 2,0GHz geklokte P7350, een P8400 die op 2,26GHz draait of een P8600 die 2,4GHz levert. Alle processors hebben een fsb van 1066MHz en 3MB L2-cache. De laptop is van twee geheugenslots voor ddr2-geheugen van maximaal 2048MB voorzien, zodat de notebook desgewenst met 4GB ram uitgerust kan worden.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit