BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 985 sur 2361
Précédent | Suivant
19/1/2017 - Accu Sony VGP-BPL8

Het doel van de Mopria-alliantie is om een nieuwe categorie printers op de markt te krijgen die voldoet aan een nieuwe standaard voor draadloos printen. Deze printers worden dan van het Mopria-keurmerk voorzien, zodat consumenten weten dat de printer compatibel is.De nieuwe standaard werkt op basis van nfc en wifi-direct. Smartphonegebruikers kunnen nfc gebruiken om de telefoon eenmalig met een printer te pairen, door deze tegen de printer aan te houden. Via een wifi-direct verbinding wordt vervolgens de printopdracht verstuurd. De huidige versie van de Mopria-standaard kan enkel overweg met jpeg- en png-bestanden, pdf-ondersteuning zou snel moeten volgen. Apparaten zullen de printopdracht dus eerst naar één van deze formaten om moeten zetten. De alliantie is voornemens om in de toekomst meer bestandsformaten te ondersteunen.

Aan de kant van de gebruiker is het de bedoeling dat de ondersteuning ingebakken wordt in het besturingssysteem, zodat er geen apps nodig zijn. Voor Windows-tablets en -laptops zou het betekenen dat gebruikers geen printerdrivers meer hoeven te installeren als ze een printer met Mopria-ondersteuning willen gebruiken. De alliantie hoopt daarom dat meer bedrijven zich aan zullen sluiten, in het bijzonder fabrikanten van telefoons en tablets, printerfabrikanten, laptopfabrikanten en OS-ontwikkelaars.Wanneer de eerste Mopria-printers op de markt zullen komen is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend of bedrijven als Microsoft, Apple en Google ondersteuning voor de standaard in hun besturingssystemen in zullen bouwen.

Dell zal zijn XPS-merk, dat het Amerikaanse computerbedrijf reserveerde voor pc's en notebooks voor gamers, niet langer voor gaminghardware gebruiken. Het bedrijf kiest definitief voor Alienware als zijn enige gamersmerk.Het bedrijf Alienware, dat zich specifiek op high-end pc's en laptops voor gamers richtte, werd in 2006 door computerfabrikant Dell overgenomen. Dell kreeg daarmee, naast het eigen XPS-merk, een tweede merk voor gaminghardware in handen. Het bedrijf heeft nu besloten om niet langer twee met elkaar concurrerende gamingmerken aan te houden. Dell zal zich met de XPS-lijn daarom niet langer exclusief op gamers richten.

Het merk XPS zal wel blijven bestaan, maar alleen Alienware zal als exclusief, high-end game-merk worden gepromoot. De nieuwe 'All Powerful'-campagne, die in vijfendertig landen wordt gevoerd, moet dit merk beter bekend maken en de verkopen stimuleren. Anders dan het XPS-merk omvat de Alienware-lijn ook gaming-randapparatuur, zoals muizen en toetsenborden. Een van de paradepaardjes waarmee Alienware zijn naamsbekendheid wil vergroten, is de vernieuwde 17"-laptop M17x. Deze draagbare gamebak heeft onder meer een Core 2 Duo P8600 en 4GB ddr3-geheugen aan boord. Het 17"-breedbeeldscherm wordt tijdens het gamen door een GTX260M-gpu aangestuurd, terwijl voor desktopapplicaties de ingebouwde 9400M-gpu moet voldoen.

Een Amerikaanse federale rechtbank stelt dat een verdachte niet kan worden verplicht om het wachtwoord van versleutelde data te overhandigen. Volgens de rechtbank is een dergelijke verplichting in strijd met de Amerikaanse grondwet.Volgens de rechter in Atlanta is het verplichten van een verdachte om het wachtwoord prijs te geven van versleutelde data in strijd met het vijfde amendement van de Amerikaanse grondwet, zo schrijft The Wall Street Journal. In dat amendement staat dat een verdachte tijdens een rechtszaak niet kan worden gedwongen om tegen zichzelf te getuigen. Een verdachte heeft volgens de rechter dus het recht om te weigeren wachtwoorden van versleutelde data vrij te geven.De zaak draait om een man die ervan wordt verdacht kinderporno op zijn computers te hebben. De verdachte werd door een lagere rechtbank in april 2010 onder druk gezet om de wachtwoorden van de met TrueCrypt versleutelde data op vijf harde schijven en een laptop vrij te geven, maar hij weigerde dit omdat dit in strijd zou zijn met zijn grondrechten. De verdachte besloot daarop in hoger beroep te gaan en heeft nu de driekoppige rechtbank in Atlanta achter zijn standpunt gekregen.

De rechtbank stelt dat als de verdachte zijn data gedwongen moest ontsleutelen, dat gelijk zou staan aan het dwingen van de verdachte om in een getuigenis te verwijzen naar mogelijk strafbare bestanden. Ook zouden de aanklagers niet aannemelijk hebben kunnen maken dat op de versleutelde harde schijven daadwerkelijk data staat die strafbaar is.Het vonnis van de rechtbank is opvallend, omdat Amerikaanse rechters diverse malen verdachten hebben gedwongen om het wachtwoord te overhandigen van versleutelde data. Zo oordeelde een rechtbank in Colorado deze week nog dat een van fraude verdachte vrouw data op haar laptop toegankelijk moet maken. Over de kwestie is echter nog geen uitspraak gedaan door het hoogste rechtsorgaan van de VS, de Supreme Court.De website windows8italia heeft in een vroege Windows 8-build een api ontdekt met de naam 'detect human presence'. De api zou wijzen op de mogelijkheid om door middel van gezichtsherkenning in te loggen op een Windows 8-account.

Met behulp van Kinect kan er op de Xbox 360 ook ingelogd worden op een Live-account door middel van gezichtsherkenning. De stap naar Windows 8 is voor Microsoft dan ook niet zo heel groot. Een eerder gelekte slide hintte al naar een dergelijke mogelijkheid. Microsoft maakt daarbij de aanname dat in 2012 webcams vrijwel altijd aanwezig zullen zijn, alhoewel dat eerder met laptops het geval zal zijn dan bij desktops. Enkele laptops van Lenovo maken inloggen al mogelijk door middel van gezichtsherkenning, maar door het in Windows 8 te integreren door middel van de detect human presence-api zullen er waarschijnlijk meer systeembouwers volgen.

Windows 8 api Windows 8 api
Door de gelekte versie van Windows 8 kwamen er al meer nieuwigheden aan het licht, zoals een vernieuwd taakbeheer. Ook zou het mogelijk zijn om Windows 8 te booten vanaf een usb-stick, waardoor er altijd een persoonlijke Windows 8-versie gebruikt kan worden, om het even op welke computer. Ook lijkt Windows 8 een functie te krijgen die vergelijkbaar is met Apple's Time Machine-software, maar dan onder de naam History Vault. Als laatste zijn er nog de push-notifications, maar de volledige functionaliteit daarvan is nog niet helemaal duidelijk.Intel heeft tijdens een bijeenkomst in Italië zijn nieuwste roadmap voor processors met de aanwezigen gedeeld. Op de roadmap zijn Intels plannen met Haswell-E en diens opvolger te zien, maar ook details over Broadwell en opvolger Skylake zijn bekendgemaakt.

Intel kondigde tijdens de Computex, begin deze maand, Devil's Canyon aan: de unlocked Haswell Refresh-processors voor overklokkers. De volgende introductie zal de Haswell E-serie processors betreffen, die de huidige Ivy Bridge E-processors moeten opvolgen in hun lga2011-voetje. Dat zou rond het derde kwartaal van dit jaar, wellicht in september tijdens de IDF, moeten gebeuren.Met Haswell E krijgt de socket een update naar lga2011-3, die niet compatibel is met de huidige 2011-socket. Bovendien komt met Haswell E ddr4-geheugen naar de consumentenmarkt. Bij Haswell E hoort ook een nieuwe chipset: de X99-chipset. Dit platform moet ook voor de opvolger, Broadwell E, bruikbaar blijven. Die die-shrink naar 14nm moet een jaar na de introductie van Haswell E volgen.

Voor de mainstream-markt moet, na Devil's Canyon, de volgende introductie bestaan uit Broadwell. Deze generatie, die de 14nm-die-shrink van de Haswell-generatie is, moet volgens de roadmap in in het eerste kwartaal van 2015 verschijnen, waarschijnlijk tijdens de CES in januari. De Broadwell-generatie moet op de huidige generatie lga1150-borden met Series 9-chipset werken. De 'oude' generatie 1150-borden, met Series 8-chipset, zullen de Broadwell-processors niet kunnen benutten. Broadwell-chips zonder socket, voor laptops en tablets, zullen echter al eind dit jaar verschijnen.De roadmap die Intel tijdens de 3D Revolution 2014-conferentie in Italië toonde, laat ook de opvolger van Broadwell zien. Deze processors, met codenaam Skylake, worden vrij kort na Broadwell geïntroduceerd; naar verwachting wordt Skylake in juni tijdens de Computex 2015 geïntroduceerd. Skylake wordt net als Broadwell op 14nm geproduceerd, maar heeft een nieuwe architectuur aan boord. Voor Skylake komt een nieuw voetje, de lga1151-socket, op moederborden. Overklokbare Skylake-processors zouden pas in 2016 verschijnen; de K-versies van Broadwell moeten in de loop van Q1 2015 komen.

Ten slotte moet Braswell de huidige Bay Trail D-socs zoals Pentiums, Celerons en Atoms opvolgen. Braswell zou alleen onder de Celeron- en Pentium-merken verkocht gaan worden en tpd's van 10W of minder krijgen.Op het internet zijn afbeeldingen verschenen van een tablet van Sony met uitschuifbaar toetsenbord. De Vaio Duo 11 heeft een 11,6"-scherm, stylus en backlit keyboard. Het Windows 8-apparaat lijkt daarmee op de zakelijke markt gericht.Veel fabrikanten kiezen voor hun combinatie van tablet en keyboard de laatste tijd voor twee onderdelen die aan elkaar bevestigd kunnen worden. Sony neemt echter voor zijn Vaio Duo 11 een slider-systeem ter hand; het toetsenbord is onder de tablet bevestigd en kan daaronderuit schuiven. Dat blijkt uit foto's van het apparaat, die op PocketNow verschenen. Eerder experimenteerden onder andere Asus, MSI en Samsung met het slider-ontwerp.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Sony lijkt zich met de Vaio op de zakelijke markt te richten. Onder andere valt uit de foto's op te maken dat een stylus meegeleverd wordt en dat het keyboard een backlight heeft. Verder tonen de reclamefoto's het gebruik van Microsoft Office op het apparaat. Het apparaat wordt aangedreven door een x86-chip; Sony is geen onderdeel van de groep fabrikanten die op 26 oktober al met Windows RT-tablets uitkomen. Verdere details over de nieuwe Vaio zijn er nog niet, maar wellicht maakt Sony de hybride tablet op de komende IFA-beurs in Berlijn, die deze week van start gaat, wereldkundig.

Hoog kwaliteit Asus Laptop Accu's vervangen,Asus Notebook Batterij,Asus Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/asus.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Asus batterij, Hoog kwaliteit Asus Laptop accu vervangen,alle Asus laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Asus batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Apple Laptop Accu's vervangen,Apple Notebook Batterij,Apple Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/apple.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Apple batterij, Hoog kwaliteit Apple Laptop accu vervangen,alle Apple laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Apple batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Sony Laptop Accu's vervangen,Sony Notebook Batterij,Sony Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/sony.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Sony batterij, Hoog kwaliteit Sony Laptop accu vervangen,alle Sony laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Sony batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page