BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 935 sur 2361
Précédent | Suivant
30/1/2017 - Accu Dell Precision M65

De Thunderbolt-controller is inmiddels aan zijn tweede generatie toe en Intel liet ook een kleine chip zien die alleen in Thunderbolt-apparaten gebruikt kan worden. Verder werden optische kabels getoond, die langer kunnen zijn dan elektrische kabels; Intel demonstreerde kabels tot twintig meter. Een converter in de plug zet het elektrische signaal om in een optisch signaal, waarna het signaal aan de andere kant van de kabel wordt teruggeconverteerd. Uiteraard kunnen de optische kabels geen stroom leveren aan apparaten.Van andere fabrikanten waren volop apparaten met een Thunderbolt-aansluiting te zien. Naast de bekende externe harde schijven, al dan niet met ssd, werden ook nas'en met verschillende drives getoond. Ook werden portreplicators voor laptops gedemonstreerd. Met een enkele Thunderbolt-aansluiting naar de laptop voorzien die in netwerkpoorten, usb-poorten en videoaansluitingen.Barrett Brown, een journalist die betrokken was bij Anonymous, is veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar en drie maanden. Brown werd veroordeeld voor medeplichtigheid aan de Stratfor-hack in 2011 en het bedreigen van een agent.

anonymousMet aftrek van voorarrest van ruim twee jaar betekent het dat Brown nog circa drie jaar achter de tralies door moet brengen, meldt Wired. Daarnaast is Brown, een journalist met sympathie voor Anonymous, veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 890.000 dollar, omgerekend 785.000 euro. Aanhangers van Brown, waaronder journalist Glenn Greenwald, hadden gehoopt dat hij vrijuit zou gaan. De journalist-activist hing een celstraf van 8,5 jaar boven het hoofd.Brown is veroordeeld voor medeplichtigheid aan de Stratfor-hack, doordat hij na de hack de aandacht van de hacker probeerde af te leiden in gesprekken met medewerkers van Stratfor. Dat inlichtingenbedrijf werd in 2011 gehackt door het losvaste collectief van hacktivisten Anonymous. De hacker zelf werd eerder al veroordeeld tot een celstraf van tien jaar.Het grootste deel van de straf - 48 van de 63 maanden - komt echter door bedreiging van een FBI-agent. Brown publiceerde in een YouTube-video de adresgegevens van een agent en dreigde zijn leven te 'ruïneren'. Daarnaast is Brown schuldig bevonden aan het belemmeren van Justitie tijdens een huiszoeking. De moeder van Brown kreeg daarvoor een voorwaardelijke straf; zij hielp Brown bij het verbergen van laptops tijdens de huiszoeking.

Aanvankelijk werd Brown ook beschuldigd van datadiefstal. Dat was opvallend, aangezien Brown zelf niet direct betrokken was bij de hack, maar enkel een link naar de gestolen data kopieerde van de ene chatroom naar een andere. Later werd die aantijging ingetrokken, maar deze vermeende betrokkenheid van Brown bij de hack woog wel mee bij het bepalen van de straf. Volgens het Amerikaanse Openbaar Ministerie duidt die er namelijk op dat Brown onderdeel uitmaakte van een samenzwering.De Electronic Frontier Foundation tekent aan dat Brown een onafhankelijke journalist is, die onder meer voor The Guardian en Vanity Fair werkte. De organisatie zegt teleurgesteld te zijn over de straf van Brown.Volgens Microsoft kost het slechts enkele minuten om van de uitgeklede netbook-versie van Windows 7 te upgraden naar een versie met meer mogelijkheden. Onder andere Intel betwijfelt of veel consumenten dit ook daadwerkelijk gaan doen.

De softwaregigant introduceert een speciale netbookversie omdat de meeste kleine notebooks nu nog Windows XP draaien. Vista bleek te log voor de niet zo krachtige mobiele systemen, die bijvoorbeeld slechts 1GB geheugen aan boord hebben. Om te zorgen dat Windows XP van het netbook-toneel verdwijnt en ook Linux niet te aantrekkelijk wordt voor systeembouwers, kan Microsoft de Windows 7-versie niet zo duur maken. De Windows 7 Starter-editie die Microsoft voor netbooks uitbrengt, kan slechts drie applicaties tegelijkertijd draaien. Hoewel Microsoft verkondigt dat dit genoeg is voor netbook-taken, zou de softwarereus graag zien dat gebruikers die niet tevreden zijn over de mogelijkheden naar een uitgebreidere, en dus duurdere versie overstappen.Het bedrijf maakt het namelijk erg makkelijk te upgraden, zo verkondigde Steve Ballmer, ceo van Microsoft vorige week. Alle benodigde code wordt meegeïnstalleerd met de Starter-editie en na enkele minuten zou een overstap naar een uitgebreider besturingssysteem voltooid kunnen worden. De uitdaging voor ons is duidelijk om de gemiddelde verkoopprijs omhoog te brengen en we zien Windows 7 als die mogelijkheid, vertelde Chris Liddel, cfo van het bedrijf, We bieden mensen de mogelijkheid om te upgraden, hetgeen ons een prijs geeft die meer in lijn ligt met wat we normaal van een consument krijgen.

De fabrikant van de processor en chipsets van veel netbooks, Intel, twijfelt of Microsoft veel consumenten kan overhalen. De upgrade gaat moeilijk worden om een aantal redenen. Microsoft moet helder krijgen wat hun strategie is, vertelde Paul Otellini vorige week. Netbook-kopers willen gewoon de goedkoopste optie, denkt een analist van JPMorgan Chase en Co., terwijl Bloomberg een Gartner-analist aanhaalt die verkondigt dat Microsoft de Starter-editie eigenlijk helemaal niet wil verkopen, maar deze alleen aanbiedt om een erg goedkope optie in huis te hebben.Windows 8.1 start na het installeren van de update die op komst is, standaard niet meer met de Modern UI-omgeving, maar met de desktopomgeving op, bericht een Russische site die bekend staat om zijn Windows-leaks. Mogelijk is dit bij touchscreenapparaten niet zo.De Russische site Wzor heeft weer een nieuwe build van de update van Windows 8.1, met compile-datum 26 januari 2014, in handen gekregen. Bij deze build stond boot-to-desktop standaard geactiveerd, waarmee de gebruiker dus direct met de traditionele desktopomgeving opstart.Wzor bekeek de update op een systeem zonder touchscreen, waarmee de mogelijkheid blijft bestaan dat Windows automatisch een touchscreen detecteert en bijvoorbeeld laptops met aanraakgevoelige schermen en tablets wel naar de Modern UI laat opstaan.

Verder zijn de opties slaap, herstart en sluit af nu direct vanaf de Modern UI te benaderen en bevatten apps uit de Windows Store een minimize- en maximize-functie, waarmee opnieuw duidelijk wordt dat ze in de traditionele desktopomgeving geïntegreerd kunnen worden. Ook lijkt Windows 8.1 na de update beter te schalen voor schermen met hoge resoluties zoals 3200x1800 pixels. De update wordt volgens de bekende Microsoft-watcher Mary Jo Foley op 11 maart verwacht.Ook OCZ wil een graantje van de netbookmarkt meepikken. Op de Cebit toonde OCZ de Neutrino-DIY, de eerste netbook die de hardwarefabrikant gaat uitbrengen. De netbook kan onder meer met een ssd van 250GB worden uitgerust.

Hardwarefabrikant OCZ is vooral bekend van zijn geheugen, voedingen en koelproducten, maar verkoopt ook ssd's en allerlei randapparatuur. Op de Cebit in Hannover werd duidelijk dat OCZ ook de aanval op de netbook-markt opent. Het eerste model, de Neutrino-DIY, zou concurrerend worden geprijsd. Onder de kap zit, weinig verrassend, een op 1,6 GHz geklokte Atom N270-cpu in combinatie met Intels 945GSE-chipset. Naar keuze van de klant kan het apparaat worden uitgerust met maximaal 2GB ram en - iets minder standaard - met een 250GB-ssd van OCZ. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 10,1 met een resolutie van 1024x600 beeldpunten.Verder heeft de Neutrino een vga-uitgang, een ethernet-poort en twee usb-poorten, waar vrijwel alle anders netbooks over drie usb-poorten beschikken. Daarnaast is de netbook voorzien van wifi en een 1,3-megapixelwebcam. Als OS kan worden gekozen uit Windows XP en Ubuntu. Met een viercellige 2200mA-accu weegt de Neutrino net geen 1,3 kilogram. De netbooks zouden over ongeveer twee maanden in de Verenigde Staten te koop moeten zijn, maar wanneer ze in Europa verschijnen is nog niet bekend. Een woordvoerder van OCZ liet aan Tweakers.net weten dat de netbook zonder ssd ongeveer 400 tot 450 euro gaat kosten. Een barebone-uitvoering zou al voor 300 euro over de toonbank gaan.

Asus heeft een nieuwe notebook aangekondigd met daarin een GT120M-gpu. De N81Vg is met zijn 14-beeldscherm en blu-ray-speler bedoeld als draagbare multimedia-laptop, en kan op een acculading drie tot vier uur draaien.Asus claimt met de N81Vg de eerste notebook in huis te hebben met de GT120M-gpu: een mobiele versie van de 9500GT, maar met een andere naam. Van de gpu is alleen bekend dat deze beschikt over 32 streamprocessors; specificaties over bijvoorbeeld de hoeveelheid geheugen en de kloksnelheden zijn nog niet prijsgegeven. De laptop kan uitgerust worden met een T9400-cpu, een op 2,53GHz lopende mobiele Penryn-cpu met 6MB L2-cache. De klant kan echter ook kiezen uit energiezuinige processors, waarmee de accuduur verlengd kan worden.

Verder is er plaats voor maximaal 4GB op 800MHz lopend ddr2-geheugen en een 500GB-hdd, terwijl het apparaat ook van een ingebouwde 1,3-megapixelcamera is voorzien. Een blu-ray-speler, die tevens dienst doet als dvd-brander, is optioneel, waarbij de GT120M het decoderen van hd-materiaal voor zijn rekening neemt. De notebook meet 342x256x36mm en weegt met de standaard zescellige accu 2,5 kilogram. Wanneer en voor welke prijs de Asus N81Vg te koop zal zijn heeft de Taiwanese fabrikant niet bekendgemaakt.HP gaat twee hybride tablet-laptops met Windows 8 voor consumenten uitbrengen, naast de zakelijke Windows 8-tablet die al eerder werd aangekondigd. De computerfabrikant zei dat bij de presentatie van tegenvallende kwartaalcijfers.

Volgens de ceo van HP, Meg Whitman, heeft HP een van de beste productlijnen in lange tijd. We hebben een reeks dunne en lichte ultrabooks, een Windows 8-tablet voor de zakelijke markt en twee soort van tablets, tablets gecombineerd met laptops, voor de consumentenmarkt zei Whitman bij het bekendmaken van de kwartaalcijfers van het concern. Ze specificeerde niet of het om tablets met keyboarddockings, convertible tablet-pc's of andere oplossingen ging. De komst van de zakelijke HP-tablet met Windows 8 werd al eerder bekendgemaakt. Ook werd vorige week duidelijk dat HP zich weer meer op de tabletmarkt gaat richten, nadat die markt vorig jaar grotendeels werd verlaten na het fiasco met de TouchPad met WebOS.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page