BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 865 sur 2361
Précédent | Suivant
17/2/2017 - Accu Sony VGP-BPS2C

Naast de steviger processor die netbooks aan boord mogen hebben om in aanmerking te komen voor Windows 7 Starter-editie, zijn ook de opslageisen versoepeld. Waar netbooks nu nog een harde schijf van maximaal 160GB of een ssd met niet meer dan 32GB mogen hebben, mogen netbooks met Windows 7 voorzien zijn van een 250GB grote harde schijf of een ssd van 64GB. Ook op het gebied van videokaarten mogen de configuraties voor Windows 7 wat steviger zijn dan XP's huidige limitaties: om het even welke grafische processor mag gebruikt worden.Op het gebied van invoerapparatuur mag bij Windows 7-netbooks gebruik worden gemaakt van zowel capacitatieve als resistieve touchscreens: XP-netbooks mogen alleen van resistieve schermen gebruik maken. De maximaal toegestane geheugengrootte is voor Windows 7 niet toegenomen: deze bedraagt nog steeds 1GB. De door Microsoft goedgekeurde schermdiagonalen zijn gereduceerd: XP mag nog op 12,1-schermen draaien, maar Windows 7 moet het met niet meer dan 10,2 doen.

Voor de desktops en volwaardige laptops heeft Microsoft in principe slechts twee versies van Windows 7 beschikbaar: de Home Premium en de Professional-edities. De overige, eerder bekend gemaakte smaken zullen vooral in opkomende markten gebruikt worden. Voor de 32bits-versies is 1GB geheugen en 16GB harde schijf-ruimte voldoende, terwijl de 64bits-edities 2GB werkgeheugen en 20GB opslagruimte eisen. In beide gevallen geldt dat de cpu zijn werk op minstens 1GHz moet doen.Vliegtuigfabrikant Boeing gaat voor zijn 787 Dreamliner gebruikmaken van Android om passagiers aan boord te voorzien van audio, video en specifieke applicaties. Klanten krijgen in het vliegtuig de beschikking over een touchscreen.Daarbij variëren de afmetingen van de aanraakgevoelige schermen tussen de 7 en 17, zo meldt Australian Business Traveller. Ook in de economy-class krijgen passagiers de beschikking over een touchscreen, waarmee de op Android gebaseerde software bediend kan worden. De schermen worden bevestigd op de achterkant van de stoel. In de business class zijn meer en grotere schermen beschikbaar, waarbij schermen waar de passagier niet bij kan, met handgebaren worden bediend.

Volgens Wacom is de Inkling met name handig voor het uitwerken van ruwe conceptschetsen op papier om deze vervolgens uit te werken in een grafische applicatie. Naast de pen, die beschikt over 1024 drukgevoeligheidsniveaus, levert Wacom ook een 'laadetui' mee waarin vier reservecartridges met inkt zijn opgeborgen. De Inkling heeft een adviesprijs van 170 euro.Linus Torvalds heeft tijdens een vraaggesprek met Finse studenten hard uitgehaald naar Nvidia. De Linux-goeroe kwalificeerde Nvidia als 'het meest vreselijke bedrijf waar we mee te maken hebben gehad', terwijl de firma zou profiteren van Android.Torvalds, die bekend staat om zijn niet altijd even subtiele uitspraken, kreeg tijdens een vraaggesprek met studenten aan de Finse Aalto Universiteit een vraag over Nvidia's ondersteuning voor het Linux-besturingssysteem. De vragensteller had een laptop met Nvidia's Optimus-technologie, maar kreeg vanuit de hardwarefabrikant geen enkele ondersteuning. Ook zouden er geen opensource-drivers beschikbaar zijn die de stroombesparende Optimus-technologie binnen Linux kunnen benutten.

Volgens Torvalds heeft de Linux-gemeenschap grote problemen met Nvidia op het gebied van hardwareondersteuning. De Linux-goeroe, die onlangs nog een prijs voor zijn werk kreeg, kwalificeerde het bedrijf in niet mis te verstane bewoordingen en gebaren zelfs als 'het meest vreselijke bedrijf waar we mee te maken hebben gehad'.Torvalds stelde verder nog dat Nvidia echter de uitzondering op de regel was. Bovendien noemt hij de houding van Nvidia ten opzichte van Linux vreemd, omdat het bedrijf met zijn Tegra-soc's de sterk gegroeide Android-markt bedient en daaraan weet te verdienen. Torvalds verwacht echter niet dat Nvidia zijn gedrag snel zal veranderen. We kunnen er niets aan doen, het hoort bij het leven.Hoewel Nvidia propriëtaire drivers uitbrengt voor Linux, die bovendien door veel eindgebruikers als kwalitatief beter worden bestempeld dan de closed-source Catalyst-drivers van AMD, ondersteunt het bedrijf geen projecten om opensource-drivers te ontwikkelen. Hierdoor moeten bijvoorbeeld de Nouveau-ontwikkelaars noodgedwongen via reverse engineering zelf drivers ontwikkelen, terwijl AMD wel ondersteuning biedt bij het bouwen van drivers voor zijn gpu's en apu's.

Seagate Momentus 5400.3De test SYSmark 2004 SE laat niet veel verschil zien tussen de verschillende harde schijven in de review. Wel laat het nieuwe model de oude 5400.2 serie achter zich en blijft maar net achter bij 7200rpm-harddisks. In PCMark05 presteert de schijf slecht en LaptopLogic suggereert dat de slechte resultaten een gevolg zijn van onevenwichtige tests in PCMark05. De Momentus laat de beste prestaties van het veld zien in de benchmark IOMeter. In WinBench 99 moet de schijf zijn meerdere dulden in 7200rpm-modellen, maar is wel de snelste van alle 5400rpm schijven in de test. Gezien het grotere aantal I/O-operaties is het geen wonder dat de Momentus ook een iets hogere cpu-belasting met zich meebrengt; vergelijkbaar met de 7200rpm-modellen. Nieuwe levels in Half Life 2 laden niet veel sneller, maar dat mag geen verrassing vormen volgens LaptopLogic. Vaak moeten er veel bestanden worden geladen en zijn met name cache en rotatiesnelheid van invloed op de laadtijd, naast wellicht NCQ. Tijdens het kopiëren van bestanden laat de Momentus zijn spierballen weer zien en wordt de schijf alleen verslagen door de 7200rpm-concurrentie. De temperatuurtests geven geen verrassende resultaten, met alle harde schijven in de veilige zone en de 5400.3-schijf als een van de koelere modellen.

De Momentus brengt het er in één vergelijking duidelijk slechter vanaf dan de concurrentie en dat is de prijs. Aangezien de schijf slechts een week op de markt is, mag dat niet echt verwonderen. De adviesprijs van de Momentus is 325 dollar en de laagste prijs tijdens de review was 400 dollar. LaptopLogic is wel erg tevreden met de prestaties van de schijf. De prestaties zijn beter dan alle andere 5400rpm-schijven en liggen dichtbij de 7200rpm-modellen. De capaciteit wordt alleen door Fujitsu's langzamere SATA 4200rpm-variant gehaald. Toch is het advies om op dit moment nog niet naar de winkel te rennen om de schijf in huis te halen. Over een tot twee maanden zal de prijs waarschijnlijk dalen tot onder de adviesprijs. Ook dan zal de harde schijf niet goedkoop zijn, maar gezien de opslagcapaciteit en de garantie van vijf jaar is de prijs dan wel redelijk. LaptopLogic geeft de schijf een 'Highly Recommended Award'.T-Mobile komt voorlopig niet met het eerder aangekondigde abonnement met tethering voor de iPhone. De provider heeft volgens een topman andere prioriteiten dan het maken van een tetheringabonnement voor de Apple-telefoon.

T-Mobile iPhoneTethering, oftewel het gebruik van een smartphone als modem voor een laptop, zou door T-Mobile op de iPhone worden ondersteund via een apart tetheringabonnement. De introductie van dat abonnement zou ergens in de komende maanden plaatsvinden, maar is nu uitgesteld, zegt topman Bart Weijermars in een interview met iPhoneclub: We moeten gewoon keuzes maken waar we onze resources in steken, in termen van productinnovatie en andere noodzakelijke ontwikkelingen. Op korte termijn staat het niet op ons lijstje.Een van de heetste hangijzers in de mobiele industrie is momenteel capacity crunch: als steeds meer mensen steeds meer data verbruiken, zou de 3g-techniek dat op termijn niet aankunnen. Dat het tetheringabonnement er niet komt, zou echter niets met de capaciteit van het 3g-netwerk te maken hebben.

Extra druk op het netwerk vind ik niet erg, zolang het in verhouding is met wat klanten ervoor betalen. Ik ben niet tegen tethering of iets dergelijks, als dat een betaalde variant is, aldus Weijermars. Bovendien komt er dit jaar weer veel capaciteit bij. Dit jaar gaan we gigantisch investeren in 3g, meer dan we in voorgaande jaren gedaan hebben, om de groei bij te houden en te zorgen dat we het netwerk nog breder beschikbaar hebben.Tethering wordt ondersteund sinds Apple iPhone OS 3.0 vrijgaf. Via een omweg kan de internetconnectie van een iPhone worden gedeeld met een laptop of een ander apparaat. T-Mobile verbood dat deze zomer niet, maar ondersteunde het evenmin, omdat er al plannen lagen voor een nieuw abonnement. Het zal dus echter nog even duren voordat dat realiteit wordt.AMD brengt zijn nieuwe snelste videokaart, de Radeon HD 6990, niet in december uit, zoals op eerdere roadmaps stond, maar in het eerste kwartaal van 2011. De prijs van het huidige snelste model, de HD 5970, zou verlaagd zijn.

Op een roadmap van augustus stond AMD's videokaart met codenaam Antilles op begin december. Antilles is de codenaam voor de Radeon HD 6990: de nieuwe snelste videokaart van AMD met twee gpu's, die de HD 5970 moet vervangen. Op de bijgewerkte roadmap staat de HD 6990 echter voor een release in het eerste kwartaal van 2011 gepland. De videokaarten met Barts-gpu's, de HD 6850 en HD 6870, zijn wel verschenen zoals de roadmap van augustus beloofde.De vraag is nu of de grafische kaarten met Cayman-gpu's, de Radeon HD 6950 en HD 6970, wel nog in november verschijnen of naar een release in december zijn doorgeschoven. Op de nieuwe roadmap staat alleen dat ze in het vierde kwartaal van 2010 moeten uitkomen. Nu Nvidia de goed presterende GTX 580 heeft uitgebracht, is AMD weer aan zet.De Radeon-fabrikant reageert mogelijk op de release van de GTX 580 met een prijsverlaging van de HD 5970 naar ongeveer 400 euro, zo merken verschillende sites op. In de Pricewatch is een dergelijke prijsverlaging nog niet waar te nemen. De HD 5970 presteert over het geheel genomen iets beter dan de GTX 580, die een adviesprijs van 479 euro heeft, maar maakt ook meer geluid en verbruikt ook meer. De Radeon HD 6950 en HD 6970 moeten vervolgens later dit jaar de druk op Nvidia opvoeren. Het lijkt niet waarschijnlijk dat deze modellen de GTX 580 op prestaties verslaan; ze zullen het moeten hebben van hun prijs-prestatieverhouding.

Ook de roadmap voor mobiele gpu's heeft een update gekregen. De komende gpu-lijn zal in de Vancouver-serie vallen. De Mobility Radeon HD 5850 en 5870 worden afgelost door gpu's met de codenaam Blackcomb. Dit zijn nog steeds op 40nm geproduceerde chips die DirectX 11 ondersteunen, maar die hogere prestaties moeten bieden. De Mobility HD 5700-gpu's worden opgevolgd door Granville-videochips, terwijl het performance-segment Whistler en Capilano tegemoet kan zien. Voor de mainstream heeft AMD Seymour en Robson in petto. Alle nieuwe mobiele gpu's zullen DirectX 11 ondersteunen, waar de huidige HD 560v- en 540v-modellen het nog met DirectX 10,1-ondersteuning moeten doen.Het Finse bedrijf achter benchmarksoftware 3DMark en PCMark, Futuremark, heeft een trailer vrijgegeven waarin het beelden toont van zijn nieuwe benchmark, 3DMark. De benchmarksoftware moet universeel zijn voor Windows-versies.http://www.accu-fabriek.com/hp.html


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit