BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 848 sur 2361
Précédent | Suivant
20/2/2017 - Accu DEWALT DW953K 2

Daarnaast heeft Qualcomm een nieuwe feature voor zijn Snapdragon 800 onthuld. Gebruikers zullen hun apparaten met de soc kunnen laten ontwaken met een voicecommand naar keuze, zelfs als het device in standby- of vliegtuig-modus staat. De Snapdragon 800 is het nieuwe vlaggenschip van Qualcomm en de soc is opgetrokken rond de nieuwe Krait 400-core, die een kloksnelheid van 2,3GHz heeft. Hiermee zou de processor 75 procent krachtiger zijn dat de Snapdragon S4 Pro. Verder bestaat de Snapdragon 800 uit de Adreno 330-gpu, die 50 procent hogere grafische prestaties zou bieden dan de Adreno 220. Het nieuwe topmodel heeft verder een 2x32bit lpddr3-geheugeninterface en ook is ondersteuning voor lte cat. 4 en 802.11ac-wifi aanwezig. Ten slotte kan de Snapdragon 800 video in ultra-hd-kwaliteit opnemen en weergeven.Logitech heeft een kleine usb-receiver gepresenteerd die met zowel draadloze muizen als toetsenborden van het merk kan communiceren. Momenteel wordt de ontvanger met vier producten meegeleverd.

De zogeheten unifying receiver moet in een lege usb-poort worden geprikt en steekt slechts 8mm uit, waardoor de module volgens Logitech gewoon in een laptop kan blijven zitten. De ontvanger opereert in het 2,4GHz frequentiegebied, net als Bluetooth-apparatuur en wifi, maar Logitech belooft een storingsvrije werking van de usb-receiver. Er kunnen maximaal zes apparaten worden gekoppeld.Om de invoer vanaf een toetsenbord te beveiligen wordt aes-encryptie op het draadloze signaal toegepast. De term 'unifying' die Logitech voor de minireceiver hanteert is betrekkelijk; momenteel functioneren de ontvanger en de bijbehorende software uitsluitend met een viertal nieuwe muizen en toetsenborden van Logitech. De gelukkigen zijn het 'gebogen' K350-keyboard, de compacte K340-tikplank, de energiezuinige M705 'Marathon Mouse' en de eenvoudige M505-muis.Stichting de Thuiskopie mag geen heffing rekenen op álle beschrijfbare schijfjes, zo heeft de rechtbank van Den Haag bepaald. Dat mag alleen op data-cd's en dvd's die worden geleverd aan privégebruikers, maar niet aan professionele gebruikers.

De uitspraak is gedaan in een zaak die Stichting de Thuiskopie aanspande tegen Imation, dat beschrijfbare optische media levert. Imation weigert de vergoeding sinds 2010 deels af te dragen, na een uitspraak van het Europese Hof dat de thuiskopieheffing niet geldt voor professioneel gebruik door bedrijven. De rechtbank in Den Haag stelt Imation in het gelijk en heeft beslist dat Imation alleen verplicht is de thuiskopievergoeding af te dragen voor data-cd’s en dvd’s die zij direct of indirect heeft geleverd aan privégebruikers, maar niet aan professionele gebruikers."Uit het arrest van het Europees Hof van Justitie volgt dat heffen op alle dragers, ongeacht of die dragers juridisch of feitelijk ter beschikking worden gesteld aan privégebruikers dan wel aan professionele gebruikers, niet is toegestaan", zo stelt de rechtbank.

Voor een klein aantal blanco mediadragers kunnen bedrijven vrijstelling aanvragen voor professioneel gebruik maar voor schijfjes was dit niet mogelijk, zo droeg Stichting de Thuiskopie aan, omdat de mate van professioneel gebruik al verrekend zou zijn in de hoogte van de thuiskopievergoeding. De vergoeding zou na onderhandelingen met vertegenwoordigers van de betalingsplichtigen in 1999 om deze reden verlaagd zijn. De rechter constateert echter dat hier in het uiteindelijke SONT-besluit van 1999 niets over staat en dat Imation dus niet aan eventuele afspraken hierover gebonden is.Een latere uitspraak moet bepalen welke bedragen Imation en Stichting de Thuiskopie onderling kunnen verrekenen. Eerder verschenen berichten dat Thuiskopie ongeveer vier miljoen euro opgepot zou hebben voor onder andere de rechtszaak tegen Imation.

Sinds 1 januari kunnen bedrijven vrijgesteld worden van de heffingsafdracht als ze zich registreren en aan kunnen tonen dat de betreffende producten alleen voor professioneel gebruik ingezet worden. Dit geldt voor cd-r's en dvd'r, maar ook voor externe hdd's, tablets, pc's en laptops. Ook kunnen bedrijven achteraf restitutie aanvragen. Voor audio- en videospelers, harddiskrecorders, settopboxen en telefoons met muziekspeler geldt dit niet.Tijdens de vijfde Pwn2Own looft Google 20.000 dollar uit aan de deelnemer die Chrome op dag één hackt. Op het evenement van TippingPoint krijgen hackers de kans om browsers of mobiele telefoons binnen een bepaalde tijd te hacken.Chrome krijgt twee wedstrijden. Op de eerste dag zijn 20.000 dollar en de eigen CR-48-laptop van Google binnen te slepen. Een deelnemer mag op die dag alleen zwakheden in Googles eigen code misbruiken. Als er die dag geen succesvolle deelnemers zijn, looft TippingPoint op dag twee of drie 10.000 dollar uit voor een sandbox escape in non-Google code. Google doet daar op die dagen 10.000 dollar bij. Plug-ins buiten de ingebouwde pdf-ondersteuning van Chrome zijn uit den boze.

Googles actie is onderdeel van de browsercompetitie. Bij de browsers zijn dit jaar ook Internet Explorer, Safari en Firefox onder de slachtoffers. Iedere browser wordt geïnstalleerd op een 64bit-versie van OS X of Windows 7. Een succesvolle hack levert een deelnemer in ieder geval 15.000 dollar op, de laptop waarop hij zijn poging deed en 20.000 ZDI-punten. Deze punten horen bij het Zero Day Initiative, een onderdeel van TippingPoint. Iedere deelnemer krijgt dertig minuten toegewezen.Mobiele-telefoonhacks vinden plaats op een base station. Hierdoor kunnen deelnemers de base bands van de telefoon aanvallen. De Dell Venue Pro met Windows Phone 7, de iPhone 4, de BlackBerry Torch 9800 met BlackBerry 6 en de Nexus S met Android zijn hier de slachtoffers. De deelnemer moet een aanval bedenken die weinig interactie van de gebruiker vereist en er moet bruikbare informatie op de telefoon worden gecomprimeerd. Een succesvolle poging levert de hacker 15.000 dollar op, het apparaat zelf en wederom 20.000 ZDI-punten.

Vorig jaar wist Nederlander Peter Vreugdenhil enkele kwetsbaarheden in IE8 te benutten door de beveiliging van Windows 7 te omzeilen. Dit jaar is hij jurylid bij deze competitie. Pwn2Own vindt plaats op 9, 10 en 11 maart te Vancouver, tijdens de CanSecWest-conferentie.Samen met Asus heeft ATi een van de eerste notebooks met een HDMI-uitgang aangekondigd. De W1J-laptop zal namelijk voorzien zijn van ATi's Mobility Radeon X1600-gpu die met de dvi-opvolger overweg kan. De W1-reeks van Asus hoort thuis in het 'Digital Home'-assortiment en het is dan ook geen verrassing dat de eerste notebook met HDMI-ondersteuning hier onderdak zal vinden. De W1J zal op de Computex-beurs in Taiwan, die loopt van 6 tot 10 juni, voorgesteld worden. Verdere details over een lanceringsdatum en richtprijs ontbreken vooralsnog, evenals verdere specificaties. Aangezien alle W1-producten van Asus tot op heden gebruikmaken van het Centrino-platform, lijkt een voorzichtige voorspelling van een Intel Core Duo, of misschien zelfs een Core 2 Duo, wel realistisch. Daarnaast zal vermoedelijk ook de geluidskwaliteit een prominente rol spelen in deze laptop.

UPC heeft zakelijke abonnementen voor mobiel internet aangekondigd en komt later dit jaar met abonnementen voor consumenten. De provider maakt gebruik van het netwerk van Vodafone en biedt een maximum snelheid van 14,4Mbps.UPC's Zakelijk Mobiel Internet bestaat uit vier abonnementen voor laptop en tablet. Voor 10 euro per maand krijgen zakelijke afnemers 200MB, voor 15 euro 500MB, voor 22 euro 2GB en voor 35 euro per maand krijgen ze 5GB aan dataverkeer. De maandprijzen zijn exclusief btw. Genoemde abonnementen zijn alleen af te nemen in combinatie met een Alles-in-1 Zakelijk- of Zakelijk Fiber Power-abonnement. UPC biedt de mogelijkheid om maximaal vijf sim-kaarten in een bundel af te nemen.Het aanbod is een eerste stap van UPC op de markt voor mobiel internet. Het bedrijf belooft nog dit jaar met abonnementen voor consumenten te komen. "Ook daarbij gaan we gebruikmaken van het netwerk van Vodafone", vertelt Ronald Sutmuller, woordvoerder van UPC, tegen Tweakers.net. Over de prijzen en introductiedata van abonnementen voor consumenten maakt UPC nog niets bekend. Evenmin is bekend wanneer UPC zijn eigen 2,6GHz-frequentieblokken, die het samen met Ziggo verworven heeft, in gaat zetten voor mobiel internet. Op korte termijn is een lte-aanbod van UPC niet te verwachten.

Samsung bereidt naar verluidt de introductie van een eigen clouddienst voor. Met S-Cloud zouden gebruikers verschillende soorten content online kunnen opslaan, waarbij de opzet vergelijkbaar is met iCloud van concurrent Apple.Volgens de Koreaanse krant Maeil Business, die naar eigen zeggen bedrijfsplannen van Samsung heeft ingezien, krijgen gebruikers gratis toegang tot meer dan 5GB opslag, waarbij de precieze hoeveelheid nog onduidelijk is. Volgens de krant wordt er samengewerkt met Microsoft voor het opzetten van S-Cloud.Samsung zou met zijn eigen clouddienst een concurrent willen uitbrengen voor Apples iCloud, waarvoor ondersteuning op iOS-apparaten aanwezig is. De Koreaanse fabrikant zou daarbij geen restricties willen opleggen wat betreft verschillende soorten content die geüpload wordt. S-Cloud komt beschikbaar voor de tablets, smartphones en laptops die het bedrijf aanbiedt. Het is aannemelijk dat Samsung in de toekomst standaard ondersteuning voor de dienst bij producten meelevert.

Gebruikers kunnen mogelijk ook multimediacontent aankopen en dit vervolgens in de cloud opslaan. Samsung zou daarvoor onder andere een vod-dienst uitbrengen die gekoppeld wordt met S-Cloud. Ook audiobestanden kunnen gekocht worden via S-Cloud. De prijzen en beschikbaarheid zijn daarbij nog niet bekend.De clouddienst zou op 3 mei aangekondigd moeten worden, waardoor de lancering waarschijnlijk samenvalt met de onthulling van de Galaxy S III, het nieuwe Android-vlaggenschip van Samsung. De Koreaanse fabrikant houdt dan zijn Unpacked-evenement. Onlangs dook al een video op van de Galaxy S III, al is de hardware daar in een generieke behuizing gestopt om te voorkomen dat het design voortijdig uitlekt.Educatieve ict-dienstverlener SURFnet heeft een experiment lopen waarbij gebruikers met behulp van een smartphone op diensten kunnen inloggen. De smartphone dient als 'random reader', zoals bij internetbankieren wordt toegepast.

Via een applicatie op de smartphone kan het inloggen op twee manieren verlopen. Bij de eerste manier wordt op het scherm van desktop of laptop een qr-code getoond. Deze bevat een random code en kan gescand worden met een smartphone-applicatie van SURFnet. De applicatie berekent vervolgens via een algoritme welke code moet worden teruggestuurd om in te loggen.Bij de andere methode wordt de smartphone gebruikt als extra beveiliging bij het inloggen. Na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord op desktop of laptop wordt een push-melding naar de smartphone gestuurd. Daarna moet de gebruiker op het toestel op inloggen drukken om zich te identificeren. De smartphone dient dan als 'token' om aan te tonen dat de gebruiker is wie hij is. Beide methodes werken via een applicatie op smartphones. In de demonstratievideo is een iPhone-applicatie te zien.De beide systemen zijn opvolgers van een 'Mobile PKI'-experiment uit 2009, waarin de gebruiker door middel van zijn simkaart wordt geïdentificeerd. Nadeel daarvan is dat de providers medewerking moeten verlenen om die authenticatie mogelijk te maken, terwijl dat nu niet het geval is.http://www.accu-fabriek.com/apple.html


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page