BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 476 sur 2361
Précédent | Suivant
8/4/2017 - Accu Toshiba Satellite T115-S1125

Tot op heden was het alleen mogelijk om SLI-configuraties te gebruiken in combinatie met de chipsets van nVidia zelf. Daardoor waren er alleen laptops met SLI-configuraties beschikbaar die gebruik maken van een AMD-processor in combinatie met een nVidia chipset. Met de introductie van de Core 2 Duo-processor verwacht nVidia dat ook deze processor aan populariteit zal winnen bij gamers, waardoor deze markt ook aantrekkelijk is voor nVidia. Aangezien het bedrijf zelf geen mobiele chipset heeft voor de nieuwste processor van Intel, heeft het bedrijf nu besloten om ook Intel-chips goed te keuren voor SLI-configuraties. Ook de overname van ATi door AMD zou volgens HKEPC een mogelijke rol hebben gespeeld bij deze beslissing. Of op termijn ook de Intel 975X-chipset geschikt wordt voor SLI-configuraties is nog niet zeker, maar Vincent liet wel weten dat Intel bekijkt of er intensiever samengewerkt kan worden met nVidia.T-Mobile gaat in Nederland flink stunten met de prijs van de 3g-iPhone. De 8GB-versie kost één euro als een tweejarig abonnement van 44,95 euro per maand wordt afgesloten. Voor het binnenlandse dataverkeer geldt geen limiet.

Eerder al maakte T-Mobile bekend met drie abonnementen voor de nieuwe iPhone te komen. In combinatie met het goedkoopste abonnement van 29,95 euro moet er voor de 8GB-iPhone 79,95 euro worden betaald. De 16GB-versie gaat met dat abonnement voor 159,95 euro over de toonbank. Hierbij inbegrepen zijn dan 150 belminuten en 150 sms'jes, zo heeft T-Mobile dinsdag bekendgemaakt.In combinatie met de twee duurdere abonnementen kost de 8GB-versie van de iPhone een euro. Deze twee abonnementen kosten 44,95 euro en 64,95 euro per maand en zijn goed voor respectievelijk 300 en 500 belminuten en even zoveel sms'jes. De 16GB-versie van de smartphone is in combinatie met het abonnement van 44,95 euro per maand 79,95 euro. Bij het duurste abonnement is deze versie van de iPhone 19,95 euro. De aansluitkosten bedragen 52,50 euro per aansluiting.

Voor alle abonnementen geldt dat de abonnee onbeperkt dataverkeer binnen Nederland heeft. De snelheid bij de abonnementen is 2048Kbps down en 384Kbps up. Ook kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van de hotspots van T-Mobile binnen Nederland en is visual voicemail gratis.Uit een aanvullend tariefdocument van T-Mobile blijkt dat er per seconde wordt afgerekend met een minimum van een minuut. Gekochte belminuten zijn twee maanden houdbaar en voor minuten en sms-berichten die worden verbruikt als het tegoed op is, moet 25 cent worden afgerekend. Ondanks dat T-Mobile stelt dat het dataverkeer onbeperkt is, stelt de provider in de kleine lettertjes wel dat T-Mobile 'bij oneigenlijk gebruik' beperkingen kan opleggen. Dit zal in ieder geval gebeuren wanneer de provider merkt dat de iPhone aan een computer of laptop hangt om zo online te gaan.

"De belangstelling voor de iPhone 3G is overweldigend", zegt Bart Weijermans, marketingdirecteur van T-Mobile Nederland. "Om het toestel voor een grote groep mensen toegankelijk te maken bieden we dit toestel aan tegen aantrekkelijke prijzen." De provider benadrukt in zijn verklaring dat de iPhone ook geschikt is voor zakelijk gebruik door de mogelijkheid van pushmail. Zakelijke gebruikers kunnen de iPhone eventueel ook aanschaffen in combinatie met het groepsabonnement Zakelijk Optimaal in combinatie met Pocket Internet Totaal Plus.Op de Vlaamse ZDNet is een artikel verschenen over de Tablet PC, een nieuwe computer die slechts bestaat uit een draagbaar beeldscherm. Op 7 november zal het apparaat worden geïntroduceerd door Microsoft. Het zal minder wegen dan een laptop, maar wel dezelfde functionaliteit bezitten als een high-end draagbare computer. Uiteraard levert het bedrijf zelf de software en het besturingssysteem: een aangepaste versie van Windows XP. De gebruiker kan met behulp van een stylus en handschriftherkenning de computer besturen en tekst invoeren. Intussen hebben tien hardwareleveranciers, waaronder Acer en Fujitsu, al aangekondigd binnenkort met een eigen versie te komen.

Tablet PC (klein)Microsoft ziet het product als 'de evolutie van de notebook' en is al geruime tijd aan het proberen om er een hype van te maken. Het heeft dan ook veel verwachtingen van het apparaat: binnen vijf jaar zouden er meer Tablet PC's dan conventionele notebooks gebruikt worden. Analist Kitty Fok van onderzoeksbureau IDC denkt echter dat in eerste instantie slechts een kleine groep zakelijke gebruikers geïnteresseerd is in het product. Volgens haar ligt de introductieprijs te hoog en zijn consumenten voorzichtiger geworden met het aankopen van nieuwe producten.Op de site van Ni-Frith Media Systems, een plek die allerlei gratis diensten aanbiedt, vinden we in een bericht op het forum de aankondiging van een nieuwe dienst van KPN, HP en Microsoft. De drie bedrijven gaan in een samenwerkingsverband de service 'Lucio' aanbieden, waarmee bedrijven hun werknemers nog beter mobiel kunnen laten werken. Met Lucio kan men via een iPaq en een mobiele telefoon met GPRS onderweg gebruik maken van de Exchange-server binnen een bedrijf. De GPRS-verbinding die hierbij met het bedrijf wordt opgebouwd. is beveiligd door middel van een VPN-tunnel (Virtual Private Networking). Doel van de dienst is de productiviteit van werknemers 'on the road' flink te laten toenemen. In de toekomst moet Lucio ook beschikbaar komen voor laptops (door gebruik te maken van GPRS-insteekkaarten) en andere handheld computers. KPN schrijft over de nieuwe dienst:

GPRS KPN Mobile levert hierbij de mobiele telefoons, gebruik van het mobiele datanetwerk (GPRS) en de beveiligde verbinding naar het bedrijfsnetwerk; HP levert iPaq Pocket PC's en eventuele servers; Microsoft levert de software, waaronder Microsoft Windows 2000 en Microsoft Exchange 2000. De implementatie van Lucio wordt verzorgd door speciaal getrainde en gecertificeerde system integrators. Tadpole brengt een laptop met een 500Mhz UltraSPARC IIe processor op de markt. Met 2GB geheugen, een 80GB hardeschijf en een resolutie tot 1600x1200 op het 15,1" scherm, hoeft de gelukkige eigenaar zich nergens voor te schamen. De gebruikelijke USB aansluitingen, PCMCIA-sloten en dubbele 10/100mbit netwerkkaart ontbreken uiteraard ook niet. Onderweg kan er ook genoten worden van een filmpje op de ingebouwde CD/DVD-speler. De SPARCbook presteert vrijwel gelijk als zijn grotere werkstation broertjes en draait uiteraard Solaris 8.0. Heel erg goedkoop is dit speeltje niet, voor de goodkoopste moet je al snel 6.000 dollar neerleggen en voorzien van alle denkbare opties het dubbele:

SPARCbook IIe With this profile, the SPARCbook 5000 notebook is destined to become the ultimate must-have work tool for design engineers working at remote locations, for sales and software training teams to up their customer-site demonstrations, and for federal and homeland defense agencies in support of their military and intelligence gathering field deployments. Texas Instruments brengt nieuwe WiFi-chips op de markt. Het bedrijf is niet geheel onbekend met dit soort elektronica, echter haar vorige WiFi-chips waren gemiddeld zo'n 44% groter. Hierdoor waren deze alleen bruikbaar in grotere apparaten zoals laptops. Bovendien zijn de chips van deze nieuwe serie een flink stuk zuiniger; een factor tien lijkt mogelijk. Door deze verbeteringen kunnen bezitters van PDA's, handhelds en mobiele telefoons, nu een nieuwe doelgroep vormen.Deze stap, die Texas Instruments verder de WiFi wereld in voert, is volgens analisten een erg logische. De 802.11 standaard is, nu steeds meer producenten deze techniek ondersteunen, populairder aan het worden. TI zal moeten concurreren met Intersil, Agere en Philips. Het bedrijf denkt hier in ongeveer een half jaar mee te gaan beginnen, als ze haar chips gaat verkopen aan makers van PDA's en mobieltjes:

WiFiThe move is "an aggressive one" for the chipmaker, said wireless analyst Will Strauss of market research company Forward Concepts. TI stepped into the Wi-Fi business in June 2000 after buying Alantro, a developer of wireless local area networks.TI now ranks fourth in terms of Wi-Fi chip market share, trailing Intersil, Agere Systems and Philips Semiconductors, Strauss said.Recent moves by Nokia to sell Wi-Fi phones and by cell phone service providers such as T-Mobile to add access to Wi-Fi networks has likely helped push TI into redesigning its chips, Strauss said. Zoals inmiddels bekend mag worden verondersteld, is het slecht gesteld met de beveiling van WiFi-netwerken. Zo komt wardriving - het rondrijden met laptop en PCMIA-netwerkkaart met als doel een openstaand netwerk te vinden - steeds meer op, zowel in Amerika als Nederland, en wordt er langzamerhand een nationale hotspotmap opgeleverd waar men gratis kan internetten of zelfs zonder enig probleem het netwerk kan binnendringen. Dat het kan gebeuren dat bedrijfsnetwerken wagenwijd openstaan, komt meestal doordat de beheerders te weinig specifieke kennis hebben of zelfs geen aandacht schenken aan de beveiling van het WiFi-netwerk:

WiFi "There's an increasing amount of apathy when it comes to wireless security," said Mark Coley, a security consultant with HCS Systems. "In many cases, you'll see networks where they've put the access point inside the firewall and mistakenly place them on workstation subnets where DHCP from the servers is available. My advice is to place them outside the firewall and treat them as external interfaces." The end result is a comprehensive wired-network intranet that is loaded with virtual private networking (VPN) equipment, secure routers and firewalls -- all for naught because of an AP sitting inside the firewall, open to the world for anyone with a little know-how to access. Een Amerikaans hof van beroep heeft geweigerd de gevangenisstraf van negen jaar, die de 23-jarige Brian Salcedo wegens computerinbraak kreeg opgelegd, te verwerpen. Een vriend van hem, de 22-jarige Adam Botbyl, stuitte in het voorjaar van 2003 tijdens het wardriven op een onbeveiligd draadloos netwerk bij de bouwmarkt Lowe's in Southfield, Michigan. Een half jaar later keerde hij terug samen met Salcedo, die net in de laatste maand van zijn driejarige proeftijd zat, die hem was opgelegd bij een veroordeling als minderjarige wegens computercriminaliteit. De twee hackers ontdekten dat ze vanaf het netwerk in Southfield verbinding konden leggen met het centrale computercentrum van Lowe's in North Carolina, en van daar weer naar alle winkels in het hele land.

cybercriminaliteit, cybercrime, hackerLowe's ontdekte de inbraak en waarschuwde de FBI. Die begon te posten op de parkeerplaats bij Lowe's in Southfield om de hackers op heterdaad te kunnen betrappen. Na een tijdje zagen ze een auto vol antennes, waarin twee jongemannen met laptops bezig waren. De FBI vermoedde dat dit de hackers waren, en toen na 20 minuten de auto weer wegreed volgden de agenten die en arresteerden uiteindelijk de inzittenden, Salcedo en Botbyl. De systeembeheerders van Lowe's ontdekten dat de hackers een wijziging hadden aangebracht in het programma dat Lowe's gebruikte om creditcardtransacties af te handelen, zodat de gebruikte creditcardnummers werden opgeslagen op een plaats waar ze later konden worden uitgelezen. Bij de ontdekking had het programma overigens nog maar zes nummers verzameld.

Ondanks het feit dat geen van de twee hackers zelfs maar een gestolen creditcardnummer had gezien, laat staan gebruikt, werd Brian Salcedo veroordeeld tot maar liefst negen jaar gevangenisstraf, de zwaarste straf die een hacker ooit had gekregen. De straf wekte alom verbazing, omdat andere hackers die veel meer schade hadden aangericht er met aanmerkelijk lichtere straffen van afkwamen. Volgens de rechter was de straf niet gebaseerd op de daadwerkelijk aangerichte schade, maar op de schade die de hackers hadden kúnnen aanrichten. Tegen deze redenering ging Salcedo in beroep, maar zonder resultaat. Adam Botbyl kreeg 26 maanden cel en zal over minder dan twee maanden vrijkomen. Brian Salcedo kan op zijn vroegst in mei 2011 de gevangenis verlaten.AppleInsider meldt dat Apple de opvolger van de huidige PowerMac zal gaan uitrusten met dual-core Xeon-processors uit de 5100-serie gebaseerd op de Woodcrest-core. De Mac Pro, zoals de opvolger van de PowerMac zeer waarschijnlijk gaat heten, zal de beschikking krijgen over een processor met 4MB L2-cache die werkt op een kloksnelheid van 3,0GHz en gebruik kan maken van een 1333MHz FSB.

  1. http://dovendosi.comunidades.net/
  2. http://www.bloghotel.org/enablesyou/
  3. http://blogcity.jp/page.asp?idx=10057051

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page