BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 379 sur 2361
Précédent | Suivant
19/4/2017 - Accu Toshiba Satellite Pro A210

De komende zomer kunnen Amerikaanse klanten bij meer dan 850 filialen van Office Store hun oude en ongewenste elektronica-apparatuur kwijt, zo heeft HP bekendgemaakt. Het bedrijf heeft namelijk een contract met de keten afgesloten, waarbij tussen 18 juli en 6 september er speciale containers komen te staan voor afgedankte elektronische apparatuur. HP zal zelf voor de recycling zorgen, wat een kostbare zaak kan worden. Het recyclen van een oude pc kost bijvoorbeeld tussen de 85 en 136 dollar. Dit initiatief van het bedrijf past bij de voorgenomen doelstelling om in 2008 één miljard pounds gerecycled te hebben.Naast HP heeft ook Dell een nieuw initiatief op gebied van recycling ontwikkeld. De grootste computerbouwer ter wereld gaat de bestaande gratis ophaal- en recycledienst uitbreiden. De service was tot heden bedoeld voor inname van oude printers, maar zal nu ook gaan gelden voor oude pc's en laptops. De Dell-klant kan in een bepaalde periode na aanschaf van zijn nieuwe pc of notebook gebruikmaken van de 'overbodige' doos. Hier kan namelijk de oude pc of notebook in worden gestopt en kosteloos worden opgehaald door huiskoerier DHL, om uiteindelijk door Dell te worden gerecycled.

Sinds zondagmiddag 12.00 uur is DreamHack 2007 officieel afgelopen. Om klokslag 10.00 uur werd de internetverbinding offline gehaald, maar een aantal gamers speelden via het lokale netwerk nog wel even door. Om 12.00 uur moest het gebouw verlaten zijn, en mocht je om die tijd nog niet uit Elmia zijn dan werd je vriendelijk geholpen en werden je spullen buiten gezet. Een kleine groep bezoekers bikkelt de nacht van zaterdag op zondag door om rond een uur of acht langzaam op te gaan ruimen. Dan zijn die mensen voor de drukte al op weg naar huis. Met een toren, een beeldscherm, een toetsenbord, een muis, een laptop en een bananendoos voor alle kabels en meuk, was ik snel klaar met inpakken. Sommigen hadden een stuk lastiger: die konden namelijk een zooi blikjes opruimen. Niet te vergeten hun eigen troep, want het zag er nog erger uit dan Campzone.

De organisatie van DreamHack heeft interessante weetjes naar buiten gebracht. Zo zijn er in vier dagen tijd meer dan 80.000 blikjes Jolt Cola verkocht, waren 10.455 computers aangesloten op het netwerk van DreamHack en hebben in totaal ruim 13.000 mensen het computerfestival bezocht. Gezien de blikken bouwwerken die sommigen hebben gemaakt, is dat aantal van verkochte blikjes cafeïnehoudende prik niet helemaal onvoorstelbaar. DreamHack is een imponerend evenement. De eerste avond gaat de verlichting in de zalen uit en dan valt je mond open van verbazing. De hoeveelheid schermen die dan te zien zijn laat een echte indruk achter. Iedereen die voor het eerst op DreamHack is, blijft de hele avond roepen hoe overweldigend het wel niet is om zoveel computerfanaten bij elkaar te zien. Dit zijn dan niet alleen de gamers van rond de twintig, maar ook kinderen en volwassen lopen rond. Voor een vierdaagse lanparty is het voor Nederlanders en Belgen overigens iets te ver weg. Met de boot of vliegtuig is het nog te doen, maar om met de auto te gaan moet je minsten met drie bestuurders zijn. Voor wie nog nooit op DreamHack is geweest, is het wel een aanrader om er eens een kijkje te gaan nemen.

Rest mij alleen nog maar de mensen van CCTV en Pack4DreamHack te bedanken. Niet alleen voor de gezelligheid tijdens de reis van en naar Zweden, maar ook voor het gebruik van de persruimte en de films. Hopelijk tot een volgende keer, waarschijnlijk dus tot Campzone .Hardwarefabrikant Buffalo heeft twee solid-stateschijven voor gebruik in Dells Inspiron Mini 9 aangekondigd. De ssd's moeten de capaciteit van de netbooks vergroten tot 16GB of 32GB.De Japanse hardwarefabrikant Buffalo, vooral bekend om zijn externe harde schijven, heeft een tweetal ssd's gepresenteerd waarmee de opslagcapaciteit van Dells netbooks kan worden uitgebreid. De Dell Inspiron Mini 9 wordt standaard met een solid state disk van 4GB of 8GB geleverd, hoewel Dell recent ook met een 16GB-editie is gekomen. De ssd's van Buffalo schroeven de capaciteit op tot 16GB of 32GB en zouden in Japan per direct verkrijgbaar zijn. Beide drives zijn voorzien van mlc-geheugen.

Buffalo levert de ssd's met een handleiding waarin wordt beschreven hoe de bestaande ingebouwde opslag van de Mini 9 vervangen kan worden. Buffalo meldt daarin natuurlijk ook dat de herstel-cd van Dell na het verwisselen van de harde schijf gedraaid zal moeten worden, maar aangezien de Mini 9 niet met een optische drive geleverd wordt, zou een externe drive, die Buffalo toevallig ook verkoopt, uitkomst bieden. De ssd's, die de typenummers SHD-DI9M16G en SHD-DI9M32G dragen, verbruiken maximaal 1,8W. Ze wegen elk 7,5 gram en meten 32x51x3,5mm. De twee kosten omgerekend respectievelijk 41 en 80 euro.Een onderzoeksbureau heeft becijferd dat de verkopen van netbooks afnemen; met name Apples iPad zou marktaandeel van de ultraportables afsnoepen. In ontwikkelingslanden en emerging markets blijven netbooks echter populair.Marktonderzoeksbureau DisplaySearch heeft een rapport uitgebracht waarin het beweert dat de netbookverkopen te lijden hebben onder de komst van tablets. Het marktaandeel van netbooks is aanzienlijk gedaald, zo zou uit de cijfers van het onderzoeksbureau blijken. Netbookverkopen dragen sinds het tweede kwartaal van 2009 ongeveer twintig procent bij aan de verkoop in de mobiele pc-markt. Sinds het derde kwartaal van 2008, toen de Atom-processors, de drijvende kracht achter veel netbooks, werden geïntroduceerd, groeide het volume mobiele pc's dat werd verkocht naar ongeveer 10 miljoen stuks.

Sinds de introductie van de iPad, de eerste commercieel succesvolle tablet, ziet DisplaySearch een afname in de verkoop van netbooks. Opmerkelijk ziet het die afname al in het eerste kwartaal van 2010, toen er 700.000 iPads zouden zijn verkocht; Apples tablet werd echter pas in april geïntroduceerd, maar zou goed zijn voor een marktaandeel van 6,5 procent van de totale ultraportable-markt. In de eerste twee maanden van het tweede kwartaal zouden twee miljoen iPads zijn verkocht, wat zich vertaalt in een marktaandeel van ongeveer dertig procent.Opmerkelijk is ook dat de verkopen van de iPad niet tot een toename in de omzet van ultraportables hebben geleid. Hoewel Apple zijn tablet expliciet heeft gepositioneerd om een andere niche te vullen dan de netbooks en notebooks, blijkt de tablet toch als vervanging voor een van beide te worden aangeschaft. Vrijwel alle grote hardwarefabrikanten, waaronder Acer, Asus en MSI hebben voor later dit jaar een eigen tablet in de planning. Als deze fabrikanten met hun tablet komen, zal blijken of het marktaandeel van de Atom-netbooks verder afkalft. De lage prijs van netbooks zal de verkopen in lage lonen-landen echter naar alle waarschijnlijkheid blijven stimuleren.

Volgens makeITfair, een nieuw netwerk van maatschappelijke groeperingen, moeten elektronicabedrijven zich inzetten voor betere omstandigheden waaronder metalen voor hun producten in veelal Afrikaanse mijnen worden gewonnen.stapel gadgets Volgens de organisatie moeten consumenten aan elektronicabedrijven duidelijk maken dat ze bereid zijn te betalen voor het gebruik van op ethisch verantwoorde wijze gewonnen metalen. De bedrijven moeten op hun beurt erkennen dat er veel mis is in mijnen waar kobalt wordt gewonnen voor batterijen en platina voor lcd-schermen en harde schijven. Een van de partners van de organisatie, het Nederlandse Somo, heeft een filmpje op YouTube gezet waarin het de negatieve kanten van de productie van een mobiele telefoon belicht.

Concerns als Acer, Apple, Nokia en Philips beweren volgens makeITfair dat zij op de kobaltmarkt slechts kleine consumenten zijn en dat het lastig is om de mijnindustrie te beïnvloeden. Maar volgens de organisatie blijkt uit onderzoek dat een kwart van de kobaltproductie bedoeld is voor batterijen in elektronicaproducten zoals mobiele telefoons, laptops, camera's en mp3-spelers.Congolese mijnwerkers De helft van de productie komt uit kobaltmijnen in Congo en Zambia. Daar komt volgens makeITfair veel kinderarbeid voor - in de Congolese mijnen zou een derde van de mijnwerkers jonger dan achtien zijn en sommige niet ouder dan zeven. De mijnen zouden voor veel vervuiling en gezondheidsproblemen zorgen, dat laatste omdat er niet met de juiste uitrusting zoals mondbescherming wordt gewerkt.Ook de productie van platina laat volgens makeITfair veel te wensen over. De organisatie geeft wat dat betreft Anglo Platinum, de grootste producent ter wereld, een veeg uit de pan. Dit bedrijf haalt het gros van zijn platina uit Zuid-Afrika, en zou daar momenteel bezig zijn duizenden mensen zonder behoorlijke compensatie van hun land te drijven om de productie op te kunnen krikken. Bovendien zouden veel mijnwerkers op contractbasis worden ingehuurd en nog minder verdienen dan het toch al weinige dat de overige medewerkers krijgen uitbetaald, terwijl ze wel de meest gevaarlijke klusjes op moeten knappen.

Max Havelaar-koffie Volgens makeITfair wordt er niet of nauwelijks naar dit soort problematiek gekeken door de industrie. De organisatie roept elektronicaconcerns dan ook op om hun verantwoordelijkheid te nemen voor de mensen- en arbeidsrechten in de toeleveringen voor hun productieprocessen. De bedrijven zouden om te beginnen eens moeten gaan inventariseren waar hun metalen precies vandaan komen. Maar ook consumenten kunnen een rol spelen, die zouden het bewustzijn bij bedrijven kunnen stimuleren door vragen te stellen over de herkomst van producten en aangeven dat ze graag verantwoordelijk geproduceerde spullen willen hebben.Een Linux-gebruiker was vrolijk bezig met het uitpakken en installeren van zijn net aangeschafte Dell-laptop. Bij het opstarten van de laptop werd na het POST-scherm een ander scherm getoond. Eentje waarop stond eerst alle softwarelicenties door te nemen en dan met behulp van een druk op een willekeurige toets akkoord te gaan met deze licenties. Geen probleem of toch wel, waar waren deze softwarelicenties dan? In ieder geval waren ze niet op papier meegeleverd door Dell en akkoord gaan zonder deze EULA-voorwaarden te hebben doorgenomen was ook geen optie voor de klant. Hét Dell logo (vrijstaand, klein)

  1. http://dovendosi.blogghy.com/
  2. http://www.nichtraucher-blogs.de/blogs/dovendosi/
  3. https://www.wireclub.com/users/dovendosi/blog

Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page