BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

13/5/2022 - James Harden jätti NBA:n mestaruuden tällä kaudella

Tällä hetkellä liigan kaksi katsotuinta pelaajaa ovat James Harden ja Chris Paul, joiden ainoa tavoite on mestaruus. James Harden ja joukkue jäivät NBA:n mestaruudesta tällä kaudella väliin, kun Philadelphia 76ers voitti Miami Heatin 2-4. James Harden ja Philadelphia 76ers Pelipaita kohtalo oli traaginen, ja hän hukkasi toisen tilaisuuden kauden.

Kuinka monta kautta James Hardenin on hukattava vielä? Kuinka kaukana hän on mestaruudesta? Miami Heatin pudotettua Philadelphia 76ersin pudotuspelien toisella kierroksella, edes James Harden ei osannut vastata tähän kysymykseen. James Hardenin suoritus sarjan kuudennella kierroksella oli myös yksi syy joukkueen tappioon, lähinnä siksi, että hän ei tehnyt maalia toisella puoliajalla. Monet fanit luulisivat, että suurin syy pudotukseen oli James Harden, mutta valmentaja Doc Riversin taktinen muutos toisen puoliajan jälkeen oli pudotuksen alku. Päävalmentaja Doc Rivers sanoi, että Philadelphia 76ers ei tehnyt maalia kovin johdonmukaisesti antamalla enemmän palloa Joel Embiidille pelissä. Ne aiheuttivat sen, että Miami Heat muutti monta levypalloa suoraan nopean katkoksen vastahyökkäyksiksi, ja pisteet kahden joukkueen välillä katkesivat hetkessä.

Jimmy Butlerin johtama Miami Heat on edelleen erittäin vahva, ei vain pelaajien suoritus, vaan myös päävalmentajan taktiikka. Fanit heiluttelivat Miami Heat Pelipaita pelin jälkeen juhliessaan joukkueen onnistunutta etenemistä itäisen konferenssin finaaliin. James Harden putosi jälleen pudotuspeleissä. Hänen uransa oli täydellinen runkosarjassa, mutta hän kohtasi pudotuspeleissä pudotuspelit joka kerta. Kun Oklahoma City Thunderin paras trio, James Harden, Kevin Durant ja Russell Westbrook, heidän kautensa on ohi.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 165 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page